0 коментари

66% попуст за ноќевање за двајца со појадок во кревет во Scotty's Boutique Hotel, Софија

Собите на Scotty's Boutique Hotel се индивидуално декорирани и ги носат имињата на познати меѓународни престолнини.

Коментари



Вашиот коментар: