0 коментари

Еднодневни пакети за две, три или шест лица во Апартмани Елит Оазис

Поморие или Древно Анхиало е мал црноморски град, познат со својата шармантна и романтична атмосфера, прочуен со лековита кал на Поморијското Солено Езеро и ароматните вина кои се произведуваат во овој регион. Поморие се наоѓа на 19 километри растојание од Бургас.

КоментариВашиот коментар: