Свети Валентин

Валидност 13.02 - 15.02
Цена на човек/ден 2638.6 - 1967.1 ден/ човек
Местоположба Бургас
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

14 февруари крај Бургас

Еднодневен или дводневен пакет за двајца со појадок и романтична вечера во Хотел Света Анастасија

Цена: 5277ден.
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 2180.4 ден/ човек
Местоположба София
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

14 февруари во Софија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и романтична вечера во хотел Грами****, Софија

Цена: 4361ден.
Валидност 14.02 - 16.02
Цена на човек/ден 3239 - 2488.5 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Свети Валентин во Добриниште Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична вечера за две или за четири лица во комплекс Русковец...

Цена: 12956ден.
Валидност 13.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1738 - 1896 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

14-ти февруари во Велинград

Дводневен пакет со појадок и празнична вечера + користење на СПА услуги во Хотел Здравец...

Цена: 3476ден.
-50%
Валидност 12.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

14 февруари во Банско, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 6889ден. 3444ден.
1