Хотели Златни песоци - Бугарија

-50% Хотели Златни песоци - Попуст на сите хотели во Златни песоци. На море

Валидност 06.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери7 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
7 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 2528ден.
Преостанато време:
ВИДИ
-50%
Валидност 05.08 - 10.09
Цена на човек/ден 948 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери32 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
32 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1896ден. 948ден.
Преостанато време:
ВИДИ
-50%
Валидност 25.08 - 30.09
Цена на човек/ден 379.2 - 568.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
4 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1138ден. 569ден.
Преостанато време:
ВИДИ
-50%
Валидност 05.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
4 купени

All inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2718ден. 1359ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 19.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери103 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
103 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 2528ден.
Валидност 11.06 - 30.09
Цена на човек/ден 379.2 - 568.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери21 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
21 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет во Хотел Темида, Златни песоци

Цена: 569ден.
-50%
Валидност 14.06 - 10.09
Цена на човек/ден 948 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери357 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
357 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 11.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери60 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
60 купени

All inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Цена: 1359ден.
Валидност 03.07 - 31.07
Цена на човек/ден 3760.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
0 купени

Одмор на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 3760ден.
-50%
Валидност 20.05 - 30.09
Цена на човек/ден 379.2 - 568.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери16 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
16 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 758ден. 379ден.
-50%
Валидност 20.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери42 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
42 купени

All inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2086ден. 1043ден.
Валидност 30.09 - 13.10
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери106 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
106 купени

All Inclusive на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни песоци

Цена: 948ден.
Валидност 31.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1738 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери40 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
40 купени

Септември на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 1738ден.
Валидност 29.08 - 24.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Лоциран во јужниот дел на Природен парк Златни песоци, Хотел Белвју е обграден од свежината на блиската шума.  Хотелот на гостите предлага прекрасна морска Панорама на црноморкото...
20 купени

Септември во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Белвју, Златни песоци

Цена: 1106ден.
Валидност 05.07 - 06.09
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери26 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
26 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Цена: 1548ден.
Валидност 05.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1580 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери162 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
162 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 3160ден.
Валидност 30.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери143 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
143 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца во текот на целата летна сезона на база All Inclusive во Хотел...

Цена: 2528ден.
Валидност 10.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1390.4 - 2180.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
0 купени

All inclusive на Црно море во Златни песоц

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел Луна****, Златни песоци

Цена: 1390ден.
Валидност 14.05 - 31.05
Цена на човек/ден 632 - 948 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
0 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца со појадок, појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел...

Цена: 1264ден.
Валидност 07.05 - 16.05
Цена на човек/ден 1738 - 2654.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
0 купени

All inclusive на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел Луна****, Златни песоци

Цена: 1738ден.
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
0 купени

Први мај на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празнична вечера и топол базен во Хотел Луна****, Златни...

Цена: 1896ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
2 купени

Велигден на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празничен Велигденски ручек и топол базен во Хотел...

Цена: 2054ден.
Валидност 16.03 - 13.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
4 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
Валидност 04.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери30 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
30 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
4 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
Валидност 01.11 - 20.12
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери28 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
28 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
-50%
Валидност 05.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
0 купени

All Inclusive летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 07.09 - 30.09
Цена на човек/ден 505.6 - 837.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери10 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
10 купени

Септември на Златни песоци на база All inclusive

Еднодневен пакет со појадок или на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1011ден. 506ден.
-50%
Валидност 31.08 - 30.09
Цена на човек/ден 628.84 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
6 купени

Септември на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1264ден. 629ден.
-50%
Валидност 07.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 - 1580 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери36 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
36 купени

All Inclusive летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 21.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1121.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери718 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
718 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет на база All inclusive light + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2244ден. 1122ден.
-50%
Валидност 14.07 - 31.08
Цена на човек/ден 410.8 - 1121.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери567 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
567 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет без исхрана или на база All inclusive light + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 822ден. 411ден.
-50%
Валидност 11.07 - 31.08
Цена на човек/ден 695.2 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери21 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
21 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, или со појадок, ручек и вечера + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 24.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери76 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
76 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 16.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1106 - 1580 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери603 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
603 купени

All Inclusive летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет за двајца во текот на целата летна сезона на база All Inclusive во Хотел...

Купувате за 4424ден. 2212ден.
Валидност 17.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1864.4 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери33 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
33 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотелски комплекс Арена Мар****

Цена: 1880ден.
-50%
Валидност 26.05 - 11.06
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
0 купени

Last minute летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок за двајца во Хотел Преслав, Златни песоци

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 10.12 - 15.01
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
10 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на внатрешен базен во Хотелски комплекс Арена...

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 10.12 - 15.01
Местоположба Златни пeсoци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
0 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на внатрешен базен во Хотелски комплекс Арена...

Купувате за 2275ден. 1138ден.

Хотели Златни песоци - Бугарија

Информација за Хотели Златни Песоци

Хотели Златни Песоци
  Златни Песоци е познато бугарски одморалиште, кое се наоѓа во општина Варна.Тоа е едно од најпосетените туристички места во северното  крајбрежје на Црното море. Овде плажата достигнува до 100 метри широчина, долга е речиси 3,5 километри и е прекриена со златен песок, па одовде доажа името на одморалиштето. Според стара легенда овде пирати сокриле украдено богатство со злато, а како одмазда природата го покрила со фин песок. Лоциран е на околу 4 километри од природниот парк "Златните Песоци", што значи дека посетителите на ова црноморско одморалиште можат да се восхитуваат како на жешкиот песок и разладувачките морски бранови, така и на различната флора  и фауна во паркот.
Гостите на ова прекрасно летувалиште можат да се радуваат на чиста морска вода, совршено негувани плажи и на организирани туристички излети низ природниот парк. Во оваа зона  заштитена со закон можете да го разгледате Алаџа манастир - еден од ретките во Бугарија зачувани скални манастири. Тука за малку можете да се сокриете од сонцето на свежина и свеж воздух, и да видите ретки видови растенија.

Хотели Златни Песоци се многубројни и се по целото крајбрежје на летувалиштето. Многу разновидни услуги, атракции и забава се нудат во нив. Златните Песоци се посетува од бугарски, а исто така и од странски туристи, затоа услугата е на исклучително високо и професионално ниво. Цената на ноќевањата е променлива и зависи од категоријата на хотелите, и речиси сите хотели Златни Песоци нудат All Inclusive.
Овде има забава за децата, а исто така и за нивните родители. За децата има изградени многу терени за игра, аквапаркови, водни лизгалки и др., а за возрасните - атрактивни клубови, ресторани, дискотеки и ноќни барови, каде што може да се забавуваат до рани зори. Разновидноста на вкусни морски деликатеси, европска и бугарска кујна, ќе ве натера да ги излижете прстите. За љубителите на спортот се нудат возење на водни скии и џетови, водни падобрани, сурфање и сл. Има исто така и многу терени за стрелаштво со лак, терени за одбојка на плажа, пејнтбол, училишта за нуркање, куглани и тениски игралишта. Условите за пловење се исто така многу добри. Шетајќи по алеите на овој морски комплекс, може да  разгледате и да си купите интересни сувенири за спомен од возбудливиот летен одмор.
Освен СПА центрите и базените со лековита минерална вода во некои хотели Златните Песоци, за гостите болни од артроза, бронхитис, неврози и стресни состојби има изградени балнеолошки центри, каде што ќе добијат потребно внимание и третман. Лековита кал и лековити растенија во комбинација со морската вода богата со соли, специфичната клима и чистиот воздух, ќе ве ослободат од стресот и напнатоста во вашето секојдневие.
Иако е едно од најстарите црноморски одморалишта, Златни Песоци денес се етаблира како сончев рај за посетителите. Тој е популарна летна туристичка дестинација и е рангирана до Сен Тропе (Франција) и Ибица (Шпанија) како едно од најпопуларните и убави летувалишта во Европа.

1