Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев - Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на тридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце Делчев, Добриниште

50% попуст на тридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце Делчев, Добриниште

Изберете пакет

Тридневен пакет во соба-Луксуз со заедничка бања со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце Делчев, Добриниште

Реално: 8090 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 4045 ден.
Купете

Тридневен пакет во соба-Луксуз со бања со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце Делчев, Добриниште

Реално: 9354 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 4677 ден.
Купете
Валидност 02.01.2018 - 05.01.2018
Цена на човек/ден 1348.37 - 1558.83 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 11 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Валидност на ваучер: од 02 до 05 јануари 2018 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Град Добриниште
Планинарски дом Гоце Делчев
Месност Логовете
Тел: +359 07447/ 21 20
Тел: +359 07447/ 21 28
E-mail: [email protected]
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е предоставена од Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на тридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце Делчев, Добриниште

Изберете пакет

Тридневен пакет во соба-Луксуз со заедничка бања со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце Делчев, Добриниште

Реално: 8090 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 4045 ден.
Купете

Тридневен пакет во соба-Луксуз со бања со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце Делчев, Добриниште

Реално: 9354 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 4677 ден.
Купете
Валидност 02.01.2018 - 05.01.2018
Цена на човек/ден 1348.37 - 1558.83 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 11 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Валидност на ваучер: од 02 до 05 јануари 2018 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Град Добриниште
Планинарски дом Гоце Делчев
Месност Логовете
Тел: +359 07447/ 21 20
Тел: +359 07447/ 21 28
E-mail: [email protected]
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е предоставена од Планинарски дом Гоце Делчев

Планинарскиот дом Гоце Делчев /1600м.н.в./ е изграден на широката полјана во месноста Логовете, опкружена со борова шума засадена во 1950-1951г. Од градот Добриниште започнува асфалтиран и одржуван  пат со должина од 12 км. Постои и стара патека која речиси се изгубила поради реткото користење од страна на туристите. Пеш растојанието е околу за 2,30 часа.
Планинарскиот дом  е целосно реновиран.

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 8090 денари (131 €) – 50% = 4045 денари (65.5 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања на човек сместен во соба-Луксуз со заедничка бања
 • Три појадоци
 • Три вечери
 • Тридневна карта  за ски-лифт за скијачка зона Добриниште
 • Џакузи од 15.30-20.00 ч.
 • Паркинг
 • Ски-гардеробер
 • Опција за доплата: 17 € за опрема за скијање по лице  за 3 дена (до исцрпување на количествата)
   

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 9354 денари (152 €) – 50% = 4677 денари (76 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања на човек сместен во соба-Луксуз со бања
 • Три појадоци
 • Три вечери
 • Тридневна карта  за лифт за скијачка зона Добриниште
 • Џакузи од 15.30-20.00 ч.
 • Паркинг
 • Ски-гардеробер
 • Опција за доплата: 17 € за опрема за скијање по лице  за 3 дена (до исцрпување на количествата)

Планинарскиот дом Гоце Делчев располага со капацитет од 26 места -4 двојни луксузни соби со бања, 1 тројна луксузна соби со бања 2 двокреветни луксузни со заедничка бања на спратот, 2 тројни луксузни соби со заедничка бања на спратот, 1 петорка луксузна соба  со бања.
Мало ресторанче е постојано на располагање на туристите нудејќи топла храна и јадења по избор.
За гостите со лични автомобили кои преземаат подолги планински маршрути  има деноноќно обезбедуван паркинг.
Во западна насока од лланинарскиот дом Гоце Делчев по црн шумски пат, на 2-3 километри. растојание е месноста Мочарата.
Во минатото таму имало детски камп, а денес е соодветно место за прошетка и пикник. По течението  на реката Десилица исто така има  патека. Таа се спојува со патеката која  доаѓа од Планинарскиот дом  Безбог и води кон убави, мали езера во подножјето на врвовите   Десилица и Кајмакчал.
Планинарскиот дом  Гоце Делчев е почетна станица на лифт, кој за 30 минути ги искачува туристите  до Планинарскиот дом Безбог /2240м.н.в./.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Валидност на ваучер: од 02 до 05 јануари 2018 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Планинарски дом Гоце Делчев

Град Добриниште
Планинарски дом Гоце Делчев
Месност Логовете
Тел: +359 07447/ 21 20
Тел: +359 07447/ 21 28
E-mail: [email protected]
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е предоставена од Планинарски дом Гоце Делчев

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 02.01.2018 до 05.01.2018
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.