Одмор за двајца во Пампорово - Комплекс Forest Nook

Пакети за двајца со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Пакети за двајца со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Изберете пакет

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 8342 ден.
Купете

Тридневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 10618 ден.
Купете

Петдневен пакет за двајца со појадок и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 13651 ден.
Купете

Шестдневен пакет за двајца со појадок и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 16179 ден.
Купете

Петдневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 17443 ден.
Купете

Шестдневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 20730 ден.
Купете
Валидност 30.11.2018 - 22.12.2018
Цена на човек/ден 1346.16 - 1769.6 ден.ден/ човек
Местоположба Пампорово
Купени 1 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца до 6 години се сместуваат бесплатно.
 • За дете од 6 до 12 години се доплаќа 7.5 € за ноќевање со појадок и вечера или 12.5 € за ноќевање со појадок, ручек и вечера.
 • За Трет возрасен - можно е сместување само во едноспален апартман и се доплаќа 50 % од цената на пакетот.
 • Понудата е за двајца возрасни во двокреветна соба - за сместување во апартман се доплаќа 6 € на вечер.
 • При сместување на трет возрасен или при доплата за две деца од 6 до 12 год. возраст, сместувањето се врши во едноспален апартман, без доплата за апартманот.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 30 ноември до 22 декември 2018 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 876 67 61 95.
 • Видете ги сите општи услови.

Комплекс "Forest Nook"
К.к. Пампорово, Р. Бугарија
Рајковски ливади
Teл: +359 
876 676 195 / +359 879 33 11 33 +359 876 67 61 95.
E-mail: [email protected]

ВИП Понудата е предоставена од Комплекс "Forest Nook"

Пакети за двајца со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Изберете пакет

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 8342 ден.
Купете

Тридневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 10618 ден.
Купете

Петдневен пакет за двајца со појадок и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 13651 ден.
Купете

Шестдневен пакет за двајца со појадок и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 16179 ден.
Купете

Петдневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 17443 ден.
Купете

Шестдневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 20730 ден.
Купете
Валидност 30.11.2018 - 22.12.2018
Цена на човек/ден 1346.16 - 1769.6 ден.ден/ човек
Местоположба Пампорово
Купени 1 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца до 6 години се сместуваат бесплатно.
 • За дете од 6 до 12 години се доплаќа 7.5 € за ноќевање со појадок и вечера или 12.5 € за ноќевање со појадок, ручек и вечера.
 • За Трет возрасен - можно е сместување само во едноспален апартман и се доплаќа 50 % од цената на пакетот.
 • Понудата е за двајца возрасни во двокреветна соба - за сместување во апартман се доплаќа 6 € на вечер.
 • При сместување на трет возрасен или при доплата за две деца од 6 до 12 год. возраст, сместувањето се врши во едноспален апартман, без доплата за апартманот.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 30 ноември до 22 декември 2018 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 876 67 61 95.
 • Видете ги сите општи услови.

Комплекс "Forest Nook"
К.к. Пампорово, Р. Бугарија
Рајковски ливади
Teл: +359 
876 676 195 / +359 879 33 11 33 +359 876 67 61 95.
E-mail: [email protected]

ВИП Понудата е предоставена од Комплекс "Forest Nook"

Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец". Специјално дизајниран како природно место за одмор и забава среде  шума  и недопрена природа тој е соодветно место за луѓе на различна возраст и со различна цел на престојот.

ТРИДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 8342 денари (135 €)
ВИП ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Три ноќевања во двокреветна соба
 • Три појадоци
 • Три вечери
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес, парна бања
 • Една бесплатна кинопроекција во кино салонот на хотелот
 • Бесплатно сместување на деца до 6 год. возраст
 • За време на скијачката сезона:
 • Транспорт до скијачката зона Студенец
 • Ски гардеробер за складирање на сопствена опрема за скијање
 • Интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ТРИДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 10618 денари (172 €)
ВИП ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Три ноќевања во двокреветна соба
 • Три појадоци
 • Три ручеци (во хотелот или во “Big Food” на скијачките патеки – со нарачка еден ден претходно)
 • Три вечери
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес, парна бања
 • Една бесплатна кинопроекција во кино салонот на хотелот
 • Бесплатно сместување на деца до 6 год. возраст
 • За време на скијачката сезона:
 • Транспорт до скијачката зона Студенец
 • Ски гардеробер за складирање на сопствена опрема за скијање
 • Интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ПЕТДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 13651 денари (221 €)
ВИП ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Пет ноќевања во двокреветна соба
 • Пет појадоци
 • Пет вечери
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес, парна бања
 • Една бесплатна кинопроекција во кино салонот на хотелот
 • Бесплатно сместување на деца до 6 год. возраст
 • За време на скијачката сезона:
 • Транспорт до скијачката зона Студенец
 • Ски гардеробер за складирање на сопствена опрема за скијање
 • Интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ПЕТДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 17443 денари (283 €)
ВИП ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Пет ноќевања во двокреветна соба
 • Пет појадоци
 • Пет ручеци (во хотелот или во “Big Food” на скијачките патеки – со нарачка еден ден претходно)
 • Пет вечери
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес, парна бања
 • Една бесплатна кинопроекција во кино салонот на хотелот
 • Бесплатно сместување на деца до 6 год. возраст
 • За време на скијачката сезона:
 • Транспорт до скијачката зона Студенец
 • Ски гардеробер за складирање на сопствена опрема за скијање
 • Интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ШЕСТДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 16179 денари (262 €)
ВИП ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Шест ноќевања во двокреветна соба
 • Шест појадоци
 • Шест вечери
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес, парна бања
 • Една бесплатна кинопроекција во кино салонот на хотелот
 • Бесплатно сместување на деца до 6 год. возраст
 • За време на скијачката сезона:
 • Транспорт до скијачката зона Студенец
 • Ски гардеробер за складирање на сопствена опрема за скијање
 • Интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ШЕСТДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 20730 денари (336 €)
ВИП ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Шест ноќевања во двокреветна соба
 • Шест појадоци
 • Шест ручеци (во хотелот или во “Big Food” на скијачките патеки – со нарачка еден ден претходно)
 • Четири вечери
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес, парна бања
 • Една бесплатна кинопроекција во кино салонот на хотелот
 • Бесплатно сместување на деца до 6 год. возраст
 • За време на скијачката сезона:
 • Транспорт до скијачката зона Студенец
 • Ски гардеробер за складирање на сопствена опрема за скијање
 • Интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

Комплекс "Forest Nook" - Пампорово располага со девет фамилијарни вили, од кои секоја е соодветно опремена, располагаат со надворешно скара, безжичен интернет.
На првиотот кат во секоја вила се наоѓа дневна соба со камин на дрва, парно греење, телевизор, DVD. Кујната е опремен со вградени апарати за приготвување на храна, кон кујната  има трпезарија.
До вториотот кат се качува по кружни  дрвени скали, кои водат до две спални,кои се загреваат со парно. Секоја спална  е со посебно купатило.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца до 6 години се сместуваат бесплатно.
 • За дете од 6 до 12 години се доплаќа 7.5 € за ноќевање со појадок и вечера или 12.5 € за ноќевање со појадок, ручек и вечера.
 • За Трет возрасен - можно е сместување само во едноспален апартман и се доплаќа 50 % од цената на пакетот.
 • Понудата е за двајца возрасни во двокреветна соба - за сместување во апартман се доплаќа 6 € на вечер.
 • При сместување на трет возрасен или при доплата за две деца од 6 до 12 год. возраст, сместувањето се врши во едноспален апартман, без доплата за апартманот.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 30 ноември до 22 декември 2018 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 876 67 61 95.
 • Видете ги сите општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Комплекс Forest Nook

Комплекс "Forest Nook"
К.к. Пампорово, Р. Бугарија
Рајковски ливади
Teл: +359 
876 676 195 / +359 879 33 11 33 +359 876 67 61 95.
E-mail: [email protected]

ВИП Понудата е предоставена од Комплекс "Forest Nook"

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 30.11.2018 до 22.12.2018

Уште понуди:

-50%

СПА одмор во Велинград

Цена: 3 097ден. 1 548ден.
-50%

Одмор во Банско, Бугарија

Цена: 1 580ден. 790ден.
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.