Летување за двајца во Синеморец - Хотел Баварија, Синеморец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во хотел Баварија, Синеморец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во хотел Баварија, Синеморец

Изберете пакет

Еднодневен пакет за двајца со појадок во хотел Баварија, Синеморец

Цена: 948 ден.
Купете

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба со поглед кон Црно море со појадок во хотел Баварија, Синеморец

Цена: 1106 ден.
Купете
Валидност 03.05.2018 - 15.06.2018
Цена на човек/ден 474 - 553 ден.ден/ човек
Местоположба Синеморец
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Деца до 6,99 години престојуваат бесплатно.
 • Деца над 7 години и трет возрасен плаќаат 8 € за вечер.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 886/ 91 88 91.
 • Откако ќе го купите ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација диктирајќи го бројот на ваучерот на тел: +359 886/91 81 91.
 • Валидност на ваучерот: 4 мај до 15 јуни 2018 година
 • Видете ги сите Општи услови.

Хотел Баварија

с. Синеморец
Ул.Преображение 13
Тел: +359 886/ 91 81 91
E-mail: biser6803@abv.bg

ВИП Понудата за Црно море 2018 е обезбедена од Хотел Баварија, Синеморец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во хотел Баварија, Синеморец

Изберете пакет

Еднодневен пакет за двајца со појадок во хотел Баварија, Синеморец

Цена: 948 ден.
Купете

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба со поглед кон Црно море со појадок во хотел Баварија, Синеморец

Цена: 1106 ден.
Купете
Валидност 03.05.2018 - 15.06.2018
Цена на човек/ден 474 - 553 ден.ден/ човек
Местоположба Синеморец
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Деца до 6,99 години престојуваат бесплатно.
 • Деца над 7 години и трет возрасен плаќаат 8 € за вечер.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 886/ 91 88 91.
 • Откако ќе го купите ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација диктирајќи го бројот на ваучерот на тел: +359 886/91 81 91.
 • Валидност на ваучерот: 4 мај до 15 јуни 2018 година
 • Видете ги сите Општи услови.

Хотел Баварија

с. Синеморец
Ул.Преображение 13
Тел: +359 886/ 91 81 91
E-mail: biser6803@abv.bg

ВИП Понудата за Црно море 2018 е обезбедена од Хотел Баварија, Синеморец

Хотел Баварија се наоѓа во живописното летувалиште на брегот на Црно море - Синеморец, на околу 80 км од Бургас. Хотелот има двокреветни, трокреветни соби и еден апартман. Во барот "Сино лето" можете да уживате во нашите освежувачки пијалоци.
Добредојдовте кај нас!

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 948 денари (15 €)
ВИП ваучерот е за двајца луѓе и вклучува:

 • Едно ноќевање во двокреветна соба
 • Еден појадок
 • Интернет
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1106 денари (18 €)
ВИП ваучерот е за двајца луѓе и вклучува:

 • Едно ноќевање во двокреветна соба со поглед кон Црно море
 • Еден појадок
 • Интернет
 • Паркинг

Синеморец е мало летувалиште во Југоисточна Бугарија. Лоциран е во општина Царево, област Бургас. Синеморец се наоѓа на полуостровот на јужниот брег на реката Велека, во близина на живописниот естуар на реката. Пејзажот на бреговите околу с Синеморец е единствен од ваков вид, и е несомнено е едно од најживописнате места на бугарското крајбрежје на Црното Море.

Услови на понудата

 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Деца до 6,99 години престојуваат бесплатно.
 • Деца над 7 години и трет возрасен плаќаат 8 € за вечер.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 886/ 91 88 91.
 • Откако ќе го купите ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација диктирајќи го бројот на ваучерот на тел: +359 886/91 81 91.
 • Валидност на ваучерот: 4 мај до 15 јуни 2018 година
 • Видете ги сите Општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Баварија, Синеморец

Хотел Баварија

с. Синеморец
Ул.Преображение 13
Тел: +359 886/ 91 81 91
E-mail: biser6803@abv.bg

ВИП Понудата за Црно море 2018 е обезбедена од Хотел Баварија, Синеморец

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 03.05.2018 до 15.06.2018
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.