Early booking Летување на Црно море во Цар - PRIMEA BEACH RESIDENCE

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Изберете пакет

Еднодневни пакети за ДВЕ лица во двокреветна соба во Царево, Primea Beach Residence (од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

Цена: 1691 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ДВЕ лица во студио /2+1/ во Primea Beach Residence (од 15 до 30 Јуни и од 21 Август до 08 Септември)

Цена: 2022 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ЧЕТИРИ лица во апартман со две спални /4+2/ во Primea Beach Residence (од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

Цена: 2749 ден.
Купете

Еднодневни пакети за ДВЕ лица во двокреветна соба во Царево, Primea Beach Residence (од 15 до 30 Јуни и од 21 Август до 08 Септември)

Цена: 3381 ден.
Купете

Еднодневни пакети за ДВЕ лица во двокреветна соба во Царево, Primea Beach Residence (од 01 Јули до 20 Август)

Цена: 3729 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ДВЕ лица во студио /2+1/ во Primea Beach Residence (01 Јули до 20 Август)

Цена: 4740 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ЧЕТИРИ лица во апартман со две спални /4+2/ во Primea Beach Residence (од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

Цена: 5182 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ЧЕТИРИ лица во апартман со две спални /4+2/ во Primea Beach Residence (од 01 Јули до 20 Август)

Цена: 6130 ден.
Купете
Валидност 14.05.2019 - 30.09.2019
Цена на човек/ден 687.3 - 2370 ден.ден/ човек
Местоположба Царево
Купени 7 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Доплата за исхрана- појадок - 6 € за возрасен и 4 € за дете до 17.99 год. бесплатно за дете до 6.99 год. *За периодот од 15 мај до 30 јуни и од 21 август до 30 септември доплата за појадок и вечера - 15 € за вoзрасен; 10 € за дете до 17.99г.; за дете до 6.99 - бесплатно.
 • Валидност на ваучер: од 15 маj до 30 септември 2019 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми и места на телефон: +359 898/ 20 23 20.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 898/20 23 20 работно време од 8.00 до 22.00 часа, или да го испратите на е-mail - primea@abv.bg.
 • Видете ги сите Општи Услови.

PPRIMEA BEACH RESIDENCE
Гр. Царево, Р. Бугарија
плажа Нестинарка
Телефон: 
+359 898/ 20 23 20
Е-mail: primea@abv.bg
Website: www.primea.bg

ВИП Понудата за Црно море 2019 е обезбедена од PPRIMEA BEACH RESIDENCE

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Изберете пакет

Еднодневни пакети за ДВЕ лица во двокреветна соба во Царево, Primea Beach Residence (од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

Цена: 1691 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ДВЕ лица во студио /2+1/ во Primea Beach Residence (од 15 до 30 Јуни и од 21 Август до 08 Септември)

Цена: 2022 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ЧЕТИРИ лица во апартман со две спални /4+2/ во Primea Beach Residence (од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

Цена: 2749 ден.
Купете

Еднодневни пакети за ДВЕ лица во двокреветна соба во Царево, Primea Beach Residence (од 15 до 30 Јуни и од 21 Август до 08 Септември)

Цена: 3381 ден.
Купете

Еднодневни пакети за ДВЕ лица во двокреветна соба во Царево, Primea Beach Residence (од 01 Јули до 20 Август)

Цена: 3729 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ДВЕ лица во студио /2+1/ во Primea Beach Residence (01 Јули до 20 Август)

Цена: 4740 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ЧЕТИРИ лица во апартман со две спални /4+2/ во Primea Beach Residence (од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

Цена: 5182 ден.
Купете

Еднодневен пакет за ЧЕТИРИ лица во апартман со две спални /4+2/ во Primea Beach Residence (од 01 Јули до 20 Август)

Цена: 6130 ден.
Купете
Валидност 14.05.2019 - 30.09.2019
Цена на човек/ден 687.3 - 2370 ден.ден/ човек
Местоположба Царево
Купени 7 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Доплата за исхрана- појадок - 6 € за возрасен и 4 € за дете до 17.99 год. бесплатно за дете до 6.99 год. *За периодот од 15 мај до 30 јуни и од 21 август до 30 септември доплата за појадок и вечера - 15 € за вoзрасен; 10 € за дете до 17.99г.; за дете до 6.99 - бесплатно.
 • Валидност на ваучер: од 15 маj до 30 септември 2019 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми и места на телефон: +359 898/ 20 23 20.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 898/20 23 20 работно време од 8.00 до 22.00 часа, или да го испратите на е-mail - primea@abv.bg.
 • Видете ги сите Општи Услови.

PPRIMEA BEACH RESIDENCE
Гр. Царево, Р. Бугарија
плажа Нестинарка
Телефон: 
+359 898/ 20 23 20
Е-mail: primea@abv.bg
Website: www.primea.bg

ВИП Понудата за Црно море 2019 е обезбедена од PPRIMEA BEACH RESIDENCE

PRIMEA BEACH RESIDENCE е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево.
Од хотелот се открива прекрасна глетка кон малиот живописен залив. Функционално и удобно опремен, комплексот за своите гости предлага одлични услови за комплетен одмор. Комплексот е деално место за одмор на семејства на со деца и парови.

EARLY BOOKING ЦЕНИ СО -15% ПОПУСТ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15.05.2019 год.!

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 1691 денар (27 €)
ВИП ваучерот е за 
ДВЕ лица и вклучува:

(важи за периодот од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

 • Ноќевање во двокреветна соба со поглед кон Црно море
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 2022 денари (32 €)
ВИП ваучерот е за 
ДВЕ лица и вклучува:

(важи за периодот од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

 • Ноќевање во студио со поглед кон парк /2+1/
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 2749 денари (44 €)
ВИП ваучерот е за ЧЕТИРИ лица и вклучува:

(важи за периодот од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

 • Ноќевање во апартман со две спални со поглед кон Црно море (4+2)
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 3381 денар (55 €)
ВИП ваучерот е за ДВЕ лица и вклучува:

(важи за периодот од 15 до 30 Јуни и од 21 Август до 08 Септември)

 • Ноќевање во двокреветна соба со поглед кон Црно море
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 4045 денари (65 €)
ВИП ваучерот е за ДВЕ лица и вклучува:

(важи за периодот од 15 до 30 Јуни и од 21 Август до 08 Септември)

 • Ноќевање во студио со поглед кон парк /2+1/
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 5182 денари (84 €)
ВИП ваучерот е за ЧЕТИРИ лица и вклучува:

(важи за периодот од 15 Мај до 14 Јуни и от 09 до 30 Септември)

 • Ноќевање во апартман со две спални со поглед кон Црно море (4+2)
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 3729 денари (60 €)
ВИП ваучерот е за ДВЕ лица и вклучува:

(важи за периодот од 01 Јули до 20 Август)

 • Ноќевање во двокреветна соба со поглед кон Црно море
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 4740 денари (77 €)
ВИП ваучерот е за ДВЕ лица и вклучува:

(важи за периодот од 01 Јули до 20 Август)

 • Ноќевање во студио со поглед кон парк /2+1/
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 6130 денари (99 €)
ВИП ваучерот е за четири лица и вклучува:

(важи за периодот од 01 Јули до 20 Август)

 • Ноќевање во апартман со две спални со поглед кон Црно море (4+2)
 • Користење на надворешен сезонски базен
 • Лежалки и чадор на базенот
 • Детско катче
 • Паркинг
 • Интернет Wi-Fi
 • Туристичка такса и осигурување

Доплата за исхрана- појадок - 6 € за возрасен и 4 € за дете до 17.99 год. бесплатно за дете до 6.99 год. *За периодот од 15 мај до 30 јуни и од 21 август до 30 септември доплата за појадок и вечера - 15 € за вoзрасен; 10 € за дете до 17.99г.; за дете до 6.99 - бесплатно.

PPRIMEA BEACH RESIDENCE предлага сместување во студиа, апартмани со една и две спални - со неверојатна панорама кон црно море и плажите од прва линија на брегот, како и кон мистичната планина Странџа. Комплексот располага СО 24-часовно обезбедување со  видео надзор, паркинг, мала, но пријатна рецепција, лифт во секоја секција на комплексот, детско катче, надворешен базен. Има wi-fi пристап до секоја точка на комплексот!
Туристичкото гратче Царево се наоѓа на брегот на Црно море, на околу 70 километри јужно од градот Бургас.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Доплата за исхрана- појадок - 6 € за возрасен и 4 € за дете до 17.99 год. бесплатно за дете до 6.99 год. *За периодот од 15 мај до 30 јуни и од 21 август до 30 септември доплата за појадок и вечера - 15 € за вoзрасен; 10 € за дете до 17.99г.; за дете до 6.99 - бесплатно.
 • Валидност на ваучер: од 15 маj до 30 септември 2019 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми и места на телефон: +359 898/ 20 23 20.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 898/20 23 20 работно време од 8.00 до 22.00 часа, или да го испратите на е-mail - primea@abv.bg.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

PRIMEA BEACH RESIDENCE

PPRIMEA BEACH RESIDENCE
Гр. Царево, Р. Бугарија
плажа Нестинарка
Телефон: 
+359 898/ 20 23 20
Е-mail: primea@abv.bg
Website: www.primea.bg

ВИП Понудата за Црно море 2019 е обезбедена од PPRIMEA BEACH RESIDENCE

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 14.05.2019 до 30.09.2019
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.