All inclusive на Црно море во Созопол - Апарт хотел Серена Резиденс

Еднодневен пакет на база All inclusive во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол

Еднодневен пакет на база All inclusive во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет на база All incusive в студио (Важи за периода от 26 август до 05 септември) в Апарт хотел Серена Резиденс

Цена: 1706 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во апартман во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 06 до 30 септември)

Цена: 1833 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во студио во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 06 до 30 септември)

Цена: 2007 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во апартман во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 16 до 30 јуни и од 26 август до 05 септември)

Цена: 2117 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во студио во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 10 до 25 август)

Цена: 2465 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во апартман во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 08 јули до 25 август)

Цена: 2560 ден.
Купете
Валидност 16.06.2018 - 30.09.2018
Цена на човек/ден 2117.2 - 3191.6 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 44 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • ПОНУДАТА Е ВАЛИДНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 ЙУЛИ 2018 г.!
 • Понудата е за еден човек, при двојно сместување.
 • Максимално сместување во студио стандард 2 + 1, во студио супериор - 3 возрасни, и во апартман стандард 2 + 3, и во апартман супериор 4+2.
 • Деца до 1.99 години се сместуваат бесплатно.
 • Две деца од 2 до 11.99 години на дополнително легло се сместуваат бесплатно.
 • Трето дете до 12 год. доплаќа 50% од цената за редовен кревет.
 • Возрасен на дополнително легло користи 20% попуст од цената за редовен кревет
 • Сите доплати се вршат на рецепција во хотелот.
 • Пред купување на ВИП ваучер направете барање за слободни места на телефон: +359 888/14 22 57; +359 887/77 04 43.
 • По купување на ваучерот треба да потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 888/14 22 57; +359 887/77 04 43.
 • Валидност на ваучер: од 17 јуни до 30 септември 2018 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Апарт хотел Серена Резиденс
гр. Созопол, Р. Бугарија
Наспроти кампинг Каваците
Mob: +359 888/ 14 22 57
Mob: +359 887/ 77 04 43
Email: booking@serena-residence.bg
Website:www.serena-residence.bg

ВИП Понудата е предоставена од нашиот партнер Апарт хотел Серена Резиденс.

Еднодневен пакет на база All inclusive во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет на база All incusive в студио (Важи за периода от 26 август до 05 септември) в Апарт хотел Серена Резиденс

Цена: 1706 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во апартман во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 06 до 30 септември)

Цена: 1833 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во студио во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 06 до 30 септември)

Цена: 2007 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во апартман во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 16 до 30 јуни и од 26 август до 05 септември)

Цена: 2117 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во студио во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 10 до 25 август)

Цена: 2465 ден.
Купете

Еднодневен пакет на база All incusive во апартман во Апарт хотел Серена Резиденс, Созопол (од 08 јули до 25 август)

Цена: 2560 ден.
Купете
Валидност 16.06.2018 - 30.09.2018
Цена на човек/ден 2117.2 - 3191.6 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 44 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • ПОНУДАТА Е ВАЛИДНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 ЙУЛИ 2018 г.!
 • Понудата е за еден човек, при двојно сместување.
 • Максимално сместување во студио стандард 2 + 1, во студио супериор - 3 возрасни, и во апартман стандард 2 + 3, и во апартман супериор 4+2.
 • Деца до 1.99 години се сместуваат бесплатно.
 • Две деца од 2 до 11.99 години на дополнително легло се сместуваат бесплатно.
 • Трето дете до 12 год. доплаќа 50% од цената за редовен кревет.
 • Возрасен на дополнително легло користи 20% попуст од цената за редовен кревет
 • Сите доплати се вршат на рецепција во хотелот.
 • Пред купување на ВИП ваучер направете барање за слободни места на телефон: +359 888/14 22 57; +359 887/77 04 43.
 • По купување на ваучерот треба да потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 888/14 22 57; +359 887/77 04 43.
 • Валидност на ваучер: од 17 јуни до 30 септември 2018 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Апарт хотел Серена Резиденс
гр. Созопол, Р. Бугарија
Наспроти кампинг Каваците
Mob: +359 888/ 14 22 57
Mob: +359 887/ 77 04 43
Email: booking@serena-residence.bg
Website:www.serena-residence.bg

ВИП Понудата е предоставена од нашиот партнер Апарт хотел Серена Резиденс.

Серена Резиденс е одвоен од шумот и бучавата на градот.
Овде уживањето во одморот покрај морето се комбинира со мирис на зеленило и борова шума и звуците на штурците и птиците. Како да сте на прошетка во природата, а всушност, штотуку широко сте ги отвориле панорамските прозорци на Вашиот апартман или студио во Серена Резиденс.

ПОНУДАТА Е ВАЛИДНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 ЙУЛИ 2018 г.!

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2117 денари (34 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

(Важи за периодот од 16 до 30 јуни и од 26 август до 05 септември)

 • Ноќевање во апартман стандард, стандард плус или апартман супериор (со една спална)
 • Исхрана на база All Inclusive
 • Употреба на чадор и лежалки на базенот (во зависност од временските услови)
 • Детска анимација во периодот до 15 септември 2018 г.
 • Бесплатен интернет: кабелски интернет во студијата / апартманите и Wi-Fi во заедничките зони
 • Две деца од 2 до 11.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Туристички данок
 • Хотелско осигурување
 • ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2560 денари (41 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

(Важи за периодот од 08 јули до 25 август)

 • Ноќевање во апартман стандард, стандард плус или апартман супериор (со една спална)
 • Исхрана на база All Inclusive
 • Употреба на чадор и лежалки на базенот (во зависност од временските услови)
 • Детска анимација во периодот до 15 септември 2018 г.
 • Бесплатен интернет: кабелски интернет во студијата / апартманите и Wi-Fi во заедничките зони
 • Две деца од 2 до 11.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Туристички данок
 • Хотелско осигурување
 • ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1833 денари (30 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

(Важи за периодот од 06 до 30 септември)

 • Ноќевање во апартман стандард, стандард плус или апартман супериор (со една спална)
 • Исхрана на база All Inclusive
 • Употреба на чадор и лежалки на базенот (во зависност од временските услови)
 • Детска анимација во периодот до 15 септември 2018 г.
 • Бесплатен интернет: кабелски интернет во студијата / апартманите и Wi-Fi во заедничките зони
 • Две деца од 2 до 11.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Туристички данок
 • Хотелско осигурување
 • ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2465 денари (34 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

(Важи за периодот од 10 до 25 август)

 • Ноќевање во студио стандард или студио супериор 
 • Исхрана на база All Inclusive
 • Употреба на чадор и лежалки на базенот (во зависност од временските услови)
 • Детска анимација во периодот до 15 септември 2018 г.
 • Бесплатен интернет: кабелски интернет во студијата / апартманите и Wi-Fi во заедничките зони
 • Две деца од 2 до 11.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Туристички данок
 • Хотелско осигурување
 • ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2007 денари (32 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

(Важи за периодот од 26 август до 05 септември)

 • Ноќевање во студио стандард или студио супериор
 • Исхрана на база All Inclusive
 • Употреба на чадор и лежалки на базенот (во зависност од временските услови)
 • Детска анимација во периодот до 15 септември 2018 г.
 • Бесплатен интернет: кабелски интернет во студијата / апартманите и Wi-Fi во заедничките зони
 • Две деца од 2 до 11.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Туристички данок
 • Хотелско осигурување
 • ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1706 денари (27 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

(Важи за периодот од 06 до 30 септември)

 • Ноќевање во студио стандард или студио супериор
 • Исхрана на база All Inclusive
 • Употреба на чадор и лежалки на базенот (во зависност од временските услови)
 • Детска анимација во периодот до 15 септември 2018 г.
 • Бесплатен интернет: кабелски интернет во студијата / апартманите и Wi-Fi во заедничките зони
 • Две деца од 2 до 11.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Туристички данок
 • Хотелско осигурување
 • ДДВ

Максимално сместување во просториите:
- Студио стандард - до двајца возрасни и едно дете;
- Студио супериор - до тројца 
возрасни;
- Апартман стандард со една спална - 
до двајца возрасни и две деца;
Апартман стандард плус со една спална - до двајца возрасни и три деца;
Апартман супериор со една спална - до четири возрасни и две деца;

Серена Резиденс се наоѓа на брегот, ограден од преубавата Гора, а од панорамските  прозорци се открива прекрасен поглед кон Црното море. Комплексот Ве пречекува со своите 91 целосно опремени апартмани и студиа, прекрасен ресторан, голем надворешен базен и прекрасен градина.

Серена Резидeнс е апартмански хотелски комплекс, кој располага со 17 студиa и 75 апартмани со една спална соба. Луксузно и функционално опремени, секој од апартманите и студиата располага со: кујна со ел. плотни, фрижидер, телевизор, софи за седење, тераса, индивидуална климатизација, бања и интернет пристап.

Плажа "Каваците" е една од најпознатите и големи плажи на јужното крајбрежје на Црното Море. Тој се наоѓа на 300 метри источно од "Серена Резидaнс", меѓу ‘рт Св. Христос и и ‘рт Агалина. Плажата го добила своето име поради големите тополи кои растат овде, групирани околу мал извор.

 

Комплекс „Серена Резиденс“ предлага сместување во студиа и апартмани со една спална. Комплексот располага со 19 студиа и 72 едноспални апартмани.

Студиата и апартманите се опремени со:

 • Сателитска телевизија
 • Телефон
 • Индивидуален клима уред
 • Фрижидер
 • Кујнско катче
 • Бебешко креветче
 • Туш кабина
 • Фен во бањата
 • Тераса
 • Поглед кон базенот
 • Смена на постелнина - на секои 3 дена

Хотелски комфор:

 • Рецепцијата е со работно време од 07:30 до 00:00 ч.
 • Лифт
 • Сеф на рецепција
 • Бар на базен, се сервираат освежувачки пијалоци
 • Надворешен базен за возрасни, со лежалки с чадори и мали масички
 •  Надворешен базен за деца
 • Зелени површини, маса за пинг понг и спортско игралиште
 • Сала за игри, детско катче и детска анимација

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • ПОНУДАТА Е ВАЛИДНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 ЙУЛИ 2018 г.!
 • Понудата е за еден човек, при двојно сместување.
 • Максимално сместување во студио стандард 2 + 1, во студио супериор - 3 возрасни, и во апартман стандард 2 + 3, и во апартман супериор 4+2.
 • Деца до 1.99 години се сместуваат бесплатно.
 • Две деца од 2 до 11.99 години на дополнително легло се сместуваат бесплатно.
 • Трето дете до 12 год. доплаќа 50% од цената за редовен кревет.
 • Возрасен на дополнително легло користи 20% попуст од цената за редовен кревет
 • Сите доплати се вршат на рецепција во хотелот.
 • Пред купување на ВИП ваучер направете барање за слободни места на телефон: +359 888/14 22 57; +359 887/77 04 43.
 • По купување на ваучерот треба да потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 888/14 22 57; +359 887/77 04 43.
 • Валидност на ваучер: од 17 јуни до 30 септември 2018 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Апарт хотел Серена Резиденс

Апарт хотел Серена Резиденс
гр. Созопол, Р. Бугарија
Наспроти кампинг Каваците
Mob: +359 888/ 14 22 57
Mob: +359 887/ 77 04 43
Email: booking@serena-residence.bg
Website:www.serena-residence.bg

ВИП Понудата е предоставена од нашиот партнер Апарт хотел Серена Резиденс.

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 16.06.2018 до 30.09.2018
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.

ПРОГРАМА „ALL  INCLUSIVE”

Појдаок од 8.00 ч. до 10.00 ч., во основрн ресторан, вклучува:
Топли пијалоци од вендинг машина: кафе/ капучино/, млеко со какао/ кафе макијато/
Чај – билков и плодов;
Сок и вода од машина;
Пресно и кисело млеко;
Леб, мин. два вида;
Тестени ужинки по асортиман – ужинки/ кроасани/ пржени лепчиња;
Јајца, мин. два вида – варени/ кајгана/ на око
Млечни продукти – сирења/ кашкавал и путер;
Колбаси, вуршки/, шунка/ панцета;
Мусли и корнфлејкс;
Мед/ слатко/ џем;
Сезонски зеленчуци;
Сезонско овошје;
Ручек од 12.30 ч. до 14.00 ч., во основен ресторан, вклучува:
Студен блок
Салатен бар предлага:
- пресно приготвени салати од свежи зеленчуци;
- студени предјадења;
- студени гарнитури;
- студена супа – таратор;
- сосове и зачини.
Топло  бифе
Супа, месна или вегетаријанска супа;
Безмесни јадења мин. два вида;
Основни јадења со месо - мин. два вида со свинско/ пилешко или друго месо;                
Топли гарнири од компири/ ориз/ зеленчуци и други;
Паста/ макарони;
Топли сосови;
Десерти – слатарска продукция, пресни сезонски плодови и сладолед.
Вечера од 18.30 ч. до 21.00 ч., во основен ресторан, вклучува: 
Студен блок
Студен блок
Салатен бар предлага:
- пресно приготвени салати од свежи зеленчуци;
- студени предјадења;
- студени гарнитури;
- студена супа – таратор;
- сосове и зачини.
Топло  бифе
Супа, месна или вегетаријанска супа;
Безмесни јадења мин. два вида;
Основни јадења со месо - мин. два вида со свинско/ пилешко или друго месо; Скара              
Топли гарнири од компири/ ориз/ зеленчуци и други;
Паста/ макарони;
Топли сосови;
Десерти – слатарска продукция, пресни сезонски плодови и сладолед.
Пијалоците по програмата „All inclusive” се сервираат:
од 12.30 ч. до 14.00 ч. и од 18.30 ч. до 21.00 ч. во основниот ресторан и
од 10.30 ч. до 18.30 ч. на бар „Базен” и се:
- ракија, водка, џин, мастика и мента бугарско производство;
- пиво - наливно;
- вино, бело и црвено - наливно;
- сокови и вода од машина;
- безалкохолни пијалоци от пост-микс, производство на „Пепси”.