Празници

Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 2180.4 - 2828.2 ден/ човек
Местоположба Свети Влас
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Мајски празници во Бугарија

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во комплекс Рајска Градина****, Свети Влас

Цена: 4361ден.
Валидност 04.05 - 08.05
Цена на човек/ден 1106 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Ѓурѓовден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 2275ден.
Валидност 04.05 - 08.05
Цена на човек/ден 1722.2 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Ѓурѓовден во Тројан Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Парк хотел Тројан и вечера во Парк...

Цена: 3444ден.
Валидност 13.04 - 01.05
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
15 купени

Велигден за двајца во Пампорово

Дводневен и тридневен за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 6194ден.
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Први мај на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празнична вечера и топол базен во Хотел Луна****, Златни...

Цена: 1896ден.
Валидност 09.04 - 30.04
Цена на човек/ден 734.7 - 1148.03 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
1 купени

Април во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2939ден.
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Први мај во Банско

Еднодневен пакет на база All inclusive + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1738ден.
Валидност 09.04 - 30.04
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
9 купени

Април во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 09.04 - 30.04
Цена на човек/ден 782.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Април во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Први мај во Банско

Еднодневен пакет на база All inclusive + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1896ден.
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Први мај во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1580ден.
-50%
Валидност 12.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1527.23 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
11 купени

Велигденски празници во Родопите, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Комплекс Рибарската куќа, Девин

Купувате за 9164ден. 4582ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1132.23 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Рим***, Велинград

Цена: 6794ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 821.6 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Созопол
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден на Црно море во Созопол

Дводневен и тридневен пакет со појадоци и празнична вечера во Хотел Свети Никола, Созопол

Цена: 1643ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1564.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, празничен ручек и вечера + процедура во Парк Хотел Ванѓа,...

Цена: 3128ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1032.06 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Добриниште

Тридневен и пакет со појадок и вечера во куќа за гости Пумпалови

Цена: 3097ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 1548ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празничен Велигденски ручек и топол базен во Хотел...

Цена: 2054ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1422 - 1501 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity,...

Цена: 3002ден.
-50%
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1000.46 ден/ човек
Местоположба Ягодина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во срцето на Родопите

Тридневен пакет за двајца со појадок и празничен Велигденски ручек во Хотел Попини Л'ки, Јагодина...

Купувате за 12008ден. 6004ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1880.2 - 1632.46 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Црно море во Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Emerald Beach...

Цена: 3760ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2828.2 - 2306.8 ден/ човек
Местоположба Казанлък
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Казанлак Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + празничен велигденски ручек + СПА во Хотел...

Цена: 5656ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1580ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1885.26 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
10 купени

Велигден во Арбанаси, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 5656ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Велиден на база All inclusive во Родопите Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера или на база All inclusive во Хотел Снежанка,...

Цена: 2812ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Велигден на планината Странџа Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Цена: 2654ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1474.77 - 1580 ден/ човек
Местоположба Дупница
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Дупница, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Рила, Дупница

Цена: 3160ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1674.8 - 1722.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Тројан Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична Велигденска вечера во Парк хотел Тројан и...

Цена: 3444ден.
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 2464.8 - 2828.2 ден/ човек
Местоположба Свети Влас
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Мајски празници во Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет за двајца на база All Inclusive во комплекс Рајска Градина****,...

Цена: 4930ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1848.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Тројан, Бугарија

Пакети со појадок и вечера + празнична Велигденска вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 5783ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Великден во Чепеларе Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 3318ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1095.57 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 4677ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1564.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Пирин планина

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Друм, Добриниште -...

Цена: 3128ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1848.6 - 1558.83 ден/ човек
Местоположба Сливен
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Сливенскиот Балкан, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, празничен ручек и вечера во Туристички Kомплекс Дивеците,...

Цена: 3697ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2412.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Регнум Банско Апарт Хотел...

Цена: 7236ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери41 купени
41 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1580ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1527.23 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Бугарија, Велинград

Цена: 9164ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2137.11 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All inclusive + празнична Велигденска вечера со фолклорна програма +...

Цена: 6412ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1295.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 5182ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2464.8 - 2717.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечери + празничен ручек и вечера и СПА во Здравец...

Цена: 7868ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери15 купени
15 купени

Велигден на база All inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Цена: 5593ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1632.77 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Разлог, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Реденка Холидеј...

Цена: 3792ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1807.52 - 2064.43 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Пакети со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек СПА и во Гранд Ројал Апартмански Комплекс

Цена: 12387ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1572.1 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или четиридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
-50%
Валидност 10.02 - 05.03
Цена на човек/ден 1106 - 805.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Викенд и делнични пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Ајсберг***, Банско

Купувате за 8848ден. 4424ден.
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 2433.2 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Свети Валентин во Wellness дестинација Луковит

Еднодневен пакет со појадок и романтична вечера + СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Цена: 2433ден.
-50%
Валидност 13.02 - 15.02
Цена на човек/ден 916.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Бургас
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

14 февруари на Црно море во Бургас

Еднодневен пакет со појадок и празнична вечера во Хотел Бургас****

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 09.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1106 - 805.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Викенд и делнични пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Ајсберг***, Банско

Купувате за 8848ден. 4424ден.
Валидност 01.12 - 28.02
Цена на човек/ден 1572.1 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери14 купени
14 купени

Семеен одмор во Wellness дестинација Луковит

Дводневен пакет за двајца возрасни и едно дете до 6 години + СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel &...

Цена: 6288ден.
-50%
Валидност 29.11 - 28.02
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери42 купени
42 купени

СПА одмор во Wellness дестинација Луковит

Еднодневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Купувате за 4045ден. 2022ден.
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 3318 - 5688 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

14 февруари во Велинград

Еднодневен пакет со појадок и романтична вечера и џакузи за двајца во Гранд Хотел Велинград*****

Цена: 6636ден.
Валидност 08.01 - 03.02
Цена на човек/ден 1959.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Зимување во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Extreme****, Пампорово

Цена: 3918ден.
Валидност 10.02 - 15.02
Цена на човек/ден 2512.2 - 4392.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Свети Валентин во Wellness дестинација Луковит

Еднодневен и дводневен пакет со појадок и романтична вечера + СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel &...

Цена: 3760ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 4592.43 - 4194.9 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова година 2017 во Банско, Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Цена: 13778ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 - 3002 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова година во Сандански Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и Новогодишна вечера со DJ во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 6004ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 9480ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 5212.42 - 4523.86 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

НОВОГОДИШНА ЛАТИНО ФИЕСТА ВО БАНСКО!

Новогодишни пакети со појадок со или без вечера + празнична ТЕМАТСКА Новогодишна вечера, базен и...

Цена: 10425ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2354.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 4708ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2422.46 ден/ човек
Местоположба Семково
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Нова година во Семково Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Хотелски комплекс Рила, Семково

Цена: 7268ден.
-51%
Валидност 31.12 - 01.01
Местоположба Бургас
Купени ваучери10 купени
10 купени

Нова година Црно море во Бургас

Еднодневен пакет со појадок и новогодишен пакет во Хотел Бургас****

Купувате за 5688ден. 2812ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3128.4 ден/ човек
Местоположба Стара Загора
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година во Старозагорски минерални бањ

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера + празнична новогодишна вечеря во хотел Тирон,...

Цена: 6257ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 4108 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери5 купени
5 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4834.8 - 4194.9 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Last minute Нова година во Пампорово Бугарија

Дводневен и четиридневен пакет со појадок и вечера, празнична новогодишна програма + СПА во Хотел...

Цена: 19339ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 5530 - 3965.8 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Last minute Нова година на Црно море

Еднодневен и дводневен празничен пакет со појадок и новогодишна вечера + СПА во Emerald Beach...

Цена: 5530ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3107.23 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
3 купени

Нова година во Тројан

Тридневен пакет за двајца со појадок + празнична вечера за Нова Година со DJ во Парк хотел Тројан

Цена: 18644ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 7520.8 - 8848 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Велинград

Тридневен пакет со појадок и празнични вечери + музичко-уметничка програма во Балнео Хотел Свети...

Цена: 22562ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3676.03 - 3992.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок + користење на СПА услуги во Хотел Елегант Лукс, Банско

Цена: 11028ден.
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5266.77 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Банско

Тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера и користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 15800ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6004 - 7015.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград, Бугарија

Дводневен или тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Аква Вива, Велинград

Цена: 12008ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 1257.68 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет за Нова Година со појадок во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 3760ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2717.6 - 3665.6 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Арбанаси, Бугарија

Новогодишни пакети со појадок + празнична новогодишна вечера во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р....

Цена: 8153ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 4202.8 ден/ човек
Местоположба Созопол
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година на Црно море во Созопол

Дводневен пакет за Нова Година за двајца со појадок + празнична новогодишна вечера во Бутиков...

Цена: 16811ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6920.4 - 5261.4 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Црно море

Еднодневен и дводневен празничен пакет со појадок и новогодишна вечера + СПА во Emerald Beach...

Цена: 6920ден.
Валидност 18.12 - 27.12
Цена на човек/ден 1769.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Декември во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 1770ден.
Валидност 31.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3776.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
38 купени

Нова Година во Банско

Дводневен пакет со појадок, вечера + празнична новогодишна вечера + СПА во Хотел Каса...

Цена: 7552ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2896.46 - 2883.5 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Tридневен или четиридневен новогодишен пакет во Хотелски Комплекс Винслоу Хајленд

Цена: 8690ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3581.23 - 4740 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 9480ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2022.4 - 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет за Нова Година со појадок во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 6320ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2622.8 - 3160 ден/ човек
Местоположба Стара Загора
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Старозагорски минерални бањи

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера + празнична новогодишна вечеря во хотел Тирон,...

Цена: 6320ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2210.42 - 1979.11 ден/ човек
Местоположба Златоград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Златоград, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Вила Белавида***, Златоград -...

Цена: 4421ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
36 купени

Нова година 2017 во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и новогодишна вечера во Парк Хотел Ванѓа, гр.Петрич

Цена: 5056ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3128.4 ден/ човек
Местоположба Каваци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Созопол

Дводневен пакет со појадок и вечера + празнична Новогодишна вечера во Апартмански комплекс South...

Цена: 6257ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3511.08 - 3739.23 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година 2017 во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 10807ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2354.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 4708ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

Нова Година во Банско

Еднодневен пакет без исхрана за Нова Година во Апартхотел Четирилисна Детелина, Банскo

Цена: 1580ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3997.4 - 4523.86 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

НОВОГОДИШНА ЛАТИНО ФИЕСТА ВО БАНСКО!

Три ноќевања со појадок со или без вечера + празнична ТЕМАТСКА Новогодишна вечера, базен и релакс...

Цена: 11992ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2686 - 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
38 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 5372ден.
-50%
Валидност 30.09 - 23.12
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери4 купени
4 купени

СПА одмор во Wellness дестинација Луковит

Еднодневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Купувате за 4045ден. 2022ден.
Валидност 18.12 - 27.12
Цена на човек/ден 1516.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Декември во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 1517ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2984.3 - 3181.17 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Нова Година 2017 во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 9196ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2354.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 4708ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3325.9 - 2775.43 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2017 во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок и Новогодишен пакет за двајца во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 13304ден.
Валидност 29.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3602.4 - 3965.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Нова година 2017 во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок, вечера, Новогодишен аранжман и празнична програма во Комплекс Forest Nook,...

Цена: 21614ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4623.08 - 5044.31 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

НОВОГОДИШНА ЛАТИНО ФИЕСТА ВО БАНСКО!

Три ноќевања со појадок со или без вечера + празнична ТЕМАТСКА Новогодишна вечера, базен и релакс...

Цена: 13869ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 5688ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3581.23 - 4724.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во Хотел Марија-Антоанета...

Цена: 9448ден.
Валидност 27.12 - 05.01
Цена на човек/ден 3160 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Боровец, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечерa + Новогодишна празнична вечера во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 9480ден.
Валидност 27.12 - 05.01
Цена на човек/ден 1577.47 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Боровец, Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 18928ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5087.6 - 4645.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2017 во Банско, Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Цена: 15294ден.
-50%
Валидност 30.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1572.1 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери0 купени
0 купени

СПА одмор во Wellness дестинација Луковит

Двнодневен пакет за двајца возрасни и дете до 6 год. со појадок + СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel...

Купувате за 12577ден. 6288ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 6768.72 - 7963.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Велинград

ридневен пакет со појадок и празнични вечери + музичко-уметничка програма во Балнео Хотел Свети...

Цена: 20306ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4708.4 - 3665.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Дводневен и тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 9417ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3117.66 - 3120.5 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Тридневен или четиридневен новогодишен пакет во Хотелски Комплекс Винслоу Хајленд

Цена: 9354ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2949.23 - 2686 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на база All inclusivе Light во Банско

Пакети на база ALL Inclusive Light + празнична новодогишна вечера во Апартхотел Четирилисна...

Цена: 8848ден.
-50%
Валидност 12.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери31 купени
31 купени

СПА одмор во Wellness дестинација Луковит

Еднодневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Купувате за 3729ден. 1864ден.
-50%
Валидност 13.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери128 купени
128 купени

Летен одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 30.04 - 31.08
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери10 купени
10 купени

СПА одмор во Wellness дестинација Луковит

Еднодневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Купувате за 4045ден. 2022ден.
Валидност 31.05 - 07.07
Цена на човек/ден 787.16 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Летување на Црно море во Поморие

Четиридневен пакет со појадок за целото семејство во Спа хотел Марина Холидеј Клуб**** гр....

Цена: 9448ден.
-50%
Валидност 30.06 - 06.09
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 04.05 - 24.05
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
28 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 19.05 - 24.05
Цена на човек/ден 2054 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Мај во Велинград, Бугарија

Тридневни пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 12324ден. 6162ден.
-50%
Валидност 28.04 - 24.05
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери13 купени
13 купени

Првомајски и Велигденски празници во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен,...

Купувате за 4740ден. 2370ден.
-50%
Валидност 20.05 - 24.05
Цена на човек/ден 1348.37 - 1366.7 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

24 мај во Родопите, Бугарија

50% попуст на тридневни и четиридневни пакети со појадок и вечера + празнична вечера во Комплекс...

Купувате за 8090ден. 4045ден.
-50%
Валидност 04.05 - 24.05
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Мај во Банско на база All inclusive

Еднодневен пакет на база All inclusive + користење на СПА услуги во Хотел Риверсајд

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 04.05 - 24.05
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
23 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 05.05 - 08.05
Цена на човек/ден 1358.8 - 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери54 купени
54 купени

Ѓурѓовден во Банско на база All Inclusive

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 02.05 - 08.05
Цена на човек/ден 1264 - 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери40 купени
40 купени

Ѓурѓовден во Банско

Еднодневен пакет на со појадок и вечера или база All inclusive + СПА во Хотел Свети Георги Ски и...

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 04.05 - 08.05
Цена на човек/ден 2212 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Ѓурѓовден во Велинград, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 9480ден. 4740ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 624.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 05.05 - 08.05
Цена на човек/ден 1256.1 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Ѓурѓовден во град Котел Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок + празнична вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Купувате за 10049ден. 5024ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери133 купени
133 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1303.5 - 1125.59 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок, вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Forest...

Купувате за 10428ден. 5214ден.
-50%
Валидност 28.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1279.8 - 1911.8 ден/ човек
Местоположба Ахелой
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Ахелој, Поморие Бугарија

Двoдневен и тридневен пакет со појадок или појадок и вечера + СПА пакет во СПА хотел Винјардс,...

Купувате за 5119ден. 2560ден.
-50%
Валидност 28.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1453.6 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Поморие

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручеки и вечера во Спа хотел...

Купувате за 8722ден. 4361ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец - Бугарија

Купувате за 2402ден. 1201ден.
-50%
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 553 - 758.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Каваци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден вo Созопол, Бугарија

Еднодневен пакет со поjадок во Апартмански комплекс South Pearl Resort & Spa, Каваци - Р....

Купувате за 4045ден. 2022ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Семково
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Великден во Семково Бугарија

Тридневен пакет со појадок, празничен Велигденски ручек, вечера + базен во Хотел Бор Семково

Купувате за 8153ден. 4076ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Банско на база All inclusive

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Свети Георги Ски и Спа, Банско

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Великден во Чепеларе Бугарија

Тридневен пакет со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе - Р....

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 932.2 - 905.66 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Пирин планина

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Друм, Добриниште -...

Купувате за 3729ден. 1864ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1443.17 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA,...

Купувате за 8658ден. 4329ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1843.23 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Велигденски пакет за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера + СПА во Хотел...

Купувате за 22120ден. 11060ден.
-50%
Валидност 28.04 - 03.05
Цена на човек/ден 2096.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Банско на база All inclusive

Тридневен пакет на база All inclusive + дегустација на вино и СПА во Хотел Орфеј****, Банско

Купувате за 12577ден. 6288ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Дряново
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Велигден во Дрјаново, Бугарија

Двудневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Дрјаново

Купувате за 5056ден. 2528ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Местоположба Бургас
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Бургас

Тридневен пакет за двајца со појадок во Хотел Бургас****

Купувате за 12640ден. 6320ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Тридневен празничен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во семеен хотел...

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 27.04 - 03.05
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Wellness дестинација Луковит

Дводневен пакет со појадок, празничен Велигденски ручек + СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel &...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 2464.8 - 2622.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадоци, вечери и празничен Велигденски ручек + СПА во Хотел...

Купувате за 14789ден. 7394ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Сливен
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Сливенскиот Балкан, Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Туристички Kомплекс Дивеците, с.Ичера - Р. Бугарија

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1643.2 - 1529.44 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Празнични пакети со појадок, вечера и празничен Велигденски ручек + СПА во Гранд Ројал Апартман...

Купувате за 9859ден. 4930ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Велигден во Банско

Дводневен, тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 4298ден. 2149ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 2096.03 - 2133 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Арбанаси, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок + традиционална посна вечера и Велигденски ручек во...

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-50%
Валидност 22.02 - 28.04
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери4 купени
4 купени

Пролетна магија во Wellness дестинација Луковит, Б

Еднодневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Купувате за 4045ден. 2022ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Купувате за 8090ден. 4045ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 2133 ден/ човек
Местоположба Самоков
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Самоков Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + во Хотел Бистрица, Самоков

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-50%
Валидност 28.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1453.6 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Првомајски и Велигденски празници во Поморие

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручеки и вечера во Спа хотел...

Купувате за 8722ден. 4361ден.