-50%
314 купени

Зимување во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско - Бугарија

Купувате за 2149 ден. 1074ден.
Преостанато време:
ВИДИ
0 купени

СПА одмор во Хисарја Бугарија

Дводневен викенд пакет со појадок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги во хотел Астреја****

Цена: 3666ден.
Преостанато време:
ВИДИ

Други понуди
Разгледајте ги сите ВИП Понуди

Валидност 12.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1358.8 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигденски празници во Луковит, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, BBQ вечера + празнична вечера со DJ во Хотел Дипломат Парк - гр.Луковит

Цена: 2718ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 12.04 - 18.04
Местоположба Луковит
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Wellness дестинација Луковит

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Цена: 5656ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 02.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери46 купени
46 купени

СПА Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и користење на СПА услуги во Парк Хотел Олимп****, Велинград

Цена: 1359ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 06.03 - 10.04
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Дводневен пакет со појадок + СПА и fish масажа во Гранд Ројал Апартмански Комплекс

Цена: 2496ден.
Преостанато време:
ВИДИ
-50%
Валидност 23.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1611.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Добриниште

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата...

Купувате за 9670ден. 4835ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2212 - 2101.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго, Рибарица...

Цена: 4424ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 23.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Цена: 1011ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2085.6 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Алегра, Велинград

Цена: 4298ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 22.02 - 31.03
Цена на човек/ден 944.84 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
4 купени

All Inclisve во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclisve Light во The Secret Hotel, Банско

Цена: 945ден.
Преостанато време:
ВИДИ