12 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотелски комплекс Winslow Infinity, Банско

Цена: 2465ден.
Преостанато време:
ВИДИ
204 купени

СПА релаксација во Пирин планина

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апарт Хотел СПА Вита Спрингс - Бугарија

Цена: 1738ден.
Преостанато време:
ВИДИ

Други понуди
Разгледајте ги сите ВИП Понуди

Валидност 02.01 - 28.02
Цена на човек/ден 948 - 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во хотел МИШЕЛ, Банско

Цена: 948ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 03.01 - 09.03
Цена на човек/ден 2528 - 3002 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Викенд во Банско

Еднодневен викенд пакет со појадок, со појадок и вечера во Белведере Холидеј Клуб, Банско

Цена: 2528ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 2812.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок, со појадок и вечера или на база All Inclusive+ СПА во Хотел...

Цена: 2812ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1896 - 2370 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери196 купени
196 купени

Oдмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1896ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 10.01 - 12.03
Цена на човек/ден 2812.4 - 2970.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Пакети со појадок или со појадок и вечера во хотел Орбилукс, Банско

Цена: 5941ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 15.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1832.8 - 2180.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотелски комплекс Winslow Infinity, Банско

Цена: 1833ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 13.01 - 01.04
Цена на човек/ден 2212 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Евергрин АпартХотел, Банско

Цена: 2212ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 03.02 - 04.03
Цена на човек/ден 2686 - 3002 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Пакети на база со поајадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Риверсајд, Банско

Цена: 2686ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 10.12 - 31.03
Цена на човек/ден 3160 - 3539.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор вo Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Апартмански Комплекс Каза Карина, Банско

Цена: 3160ден.
Преостанато време:
ВИДИ