Хотели Мелник - Бугарија

-50% Хотели Мелник - Попуст на сите хотели во Мелник.

Валидност 01.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1548.4 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Семеен хотел Булгари  се наоѓа во градот Мелник и има 12 двокреветни соби и 2 апартмани, ресторан и музеј за вино. Во подрумот на музејот можете да уживате во оригиналниот вкус,...
6 купени

Одмор во Мелник

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Булгари, Мелник

Цена: 1548ден.
Валидност 01.04 - 30.10
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
6 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот Слав, Мелник

Цена: 3160ден.
Валидност 18.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1390.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
Семеен хотел Булгари  се наоѓа во градот Мелник и има 12 двокреветни соби и 2 апартмани, ресторан и музеј за вино. Во подрумот на музејот можете да уживате во оригиналниот вкус,...
44 купени

Одмор во Мелник

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Булгари, Мелник

Цена: 1390ден.
Валидност 18.01 - 31.05
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Семеен хотел Булгари  се наоѓа во градот Мелник и има 12 двокреветни соби и 2 апартмани, ресторан и музеј за вино. Во подрумот на музејот можете да уживате во оригиналниот вкус,...
24 купени

Одмор во Мелник

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Булгари, Мелник

Цена: 1390ден.
Валидност 01.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
2 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот Слав, Мелник

Цена: 2844ден.
Валидност 01.10 - 31.01
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
0 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот Слав, Мелник

Цена: 2528ден.
Валидност 26.10 - 31.01
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
Семеен хотел Булгари  се наоѓа во градот Мелник и има 12 двокреветни соби и 2 апартмани, ресторан и музеј за вино. Во подрумот на музејот можете да уживате во оригиналниот вкус,...
21 купени

Одмор во Мелник

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Булгари, Мелник

Цена: 1232ден.
Валидност 24.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Семеен хотел Булгари  се наоѓа во градот Мелник и има 12 двокреветни соби и 2 апартмани, ресторан и музеј за вино. Во подрумот на музејот можете да уживате во оригиналниот вкус,...
12 купени

Одмор во Мелник

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Булгари, Мелник

Цена: 1106ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
4 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот Слав, Мелник

Цена: 2212ден.
Валидност 16.03 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 1264 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери42 купени
Хотел Свети Никола - Мелник се наоѓа меѓу прекрасните убавини на најмалиот град во Бугарија, веднаш до градскиот музеј.Погледот кон природниот феномен пирамидите на Мелник е неверојатен....
42 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Свети Никола ,...

Цена: 790ден.
Валидност 16.03 - 31.05
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
10 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот Слав, Мелник

Цена: 1896ден.
Валидност 10.12 - 31.03
Цена на човек/ден 790 - 1264 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Хотел Свети Никола - Мелник се наоѓа меѓу прекрасните убавини на најмалиот град во Бугарија, веднаш до градскиот музеј.Погледот кон природниот феномен пирамидите на Мелник е неверојатен....
20 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Свети Никола ,...

Цена: 790ден.
Валидност 12.12 - 31.03
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
10 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
Валидност 14.10 - 20.12
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
2 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
Валидност 10.06 - 31.12
Цена на човек/ден 790 - 1118.64 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Хотел Свети Никола - Мелник се наоѓа меѓу прекрасните убавини на најмалиот град во Бугарија, веднаш до градскиот музеј.Погледот кон природниот феномен пирамидите на Мелник е неверојатен....
18 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Свети Никола ,...

Цена: 790ден.
Валидност 04.08 - 31.10
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
20 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
Валидност 29.04 - 31.08
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
19 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
Валидност 24.02 - 31.03
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
2 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
Валидност 14.01 - 29.02
Цена на човек/ден 853.2 - 1343 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Свети Никола - Мелник се наоѓа меѓу прекрасните убавини на најмалиот град во Бугарија, веднаш до градскиот музеј.Погледот кон природниот феномен пирамидите на Мелник е неверојатен....
0 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок или со појадок, ручек и вечера во Хотел Свети...

Цена: 853ден.
Валидност 10.12 - 01.03
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
21 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
Валидност 20.11 - 22.12
Цена на човек/ден 853.2 - 1343 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел Свети Никола - Мелник се наоѓа меѓу прекрасните убавини на најмалиот град во Бугарија, веднаш до градскиот музеј.Погледот кон природниот феномен пирамидите на Мелник е неверојатен....
8 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок или со појадок, ручек и вечера во Хотел Свети Никола , Мелник

Цена: 853ден.
-50%
Валидност 01.11 - 20.12
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
4 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 17.10 - 30.11
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
0 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
Валидност 12.09 - 31.10
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
3 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
Валидност 14.08 - 30.09
Цена на човек/ден 842.46 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
9 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 17.06 - 31.07
Цена на човек/ден 948 - 2528 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
0 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 09.05 - 01.07
Цена на човек/ден 853.2 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
2 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
Валидност 11.04 - 01.06
Цена на човек/ден 842.46 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
6 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
Валидност 01.04 - 25.04
Цена на човек/ден 842.46 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери30 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
30 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 840.56 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
7 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
Валидност 06.12 - 01.03
Цена на човек/ден 842.46 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери40 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
40 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 12.11 - 20.12
Цена на човек/ден 842.46 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
2 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 14.09 - 01.12
Цена на човек/ден 840.56 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
28 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 10.08 - 30.09
Цена на човек/ден 842.46 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
4 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 24.07 - 31.08
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
14 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 15.06 - 01.08
Цена на човек/ден 840.56 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
4 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 21.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
0 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет со појадок и вечера + дегустација на мелничко вино во Хотел Деспот...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 16.03 - 31.05
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
18 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 12.02 - 31.03
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
19 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 04.12 - 01.03
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери41 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
41 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 19.10 - 22.12
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
14 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 18.09 - 31.10
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
15 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 18.07 - 31.08
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
14 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 18.04 - 30.06
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
14 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 17.03 - 29.04
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
19 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 08.02 - 31.03
Цена на човек/ден 948 - 842.46 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
12 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 10.12 - 01.03
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
21 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 10.11 - 22.12
Цена на човек/ден 948 - 842.46 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
14 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 17.10 - 01.12
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
16 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 15.10 - 15.11
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба с. Рожен
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Динчова куќа се наоѓа во малото селце Рожен , недалеку од градот Мелник и живописните Мелнички пирамиди, во непосредна близина до Роженскиот манастир. Хотелот импресионира со...
0 купени

Одмор крај Мелник, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + дегустација на вино во хотел Динчова куќа, с.Рожен

Цена: 1864ден.
-50%
Валидност 20.09 - 01.11
Цена на човек/ден 842.77 - 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
10 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 01.08 - 30.09
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери34 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
34 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 14.06 - 31.08
Цена на човек/ден 948 - 842.46 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери41 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
41 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 08.05 - 30.06
Цена на човек/ден 948 - 842.46 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери30 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
30 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за градскиот музеј во...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-51%
Валидност 01.03 - 28.04
Цена на човек/ден 932.2 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
16 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

51% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за музеј во Хотел...

Купувате за 3792ден. 1864ден.
-51%
Валидност 15.01 - 31.03
Цена на човек/ден 932.2 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
24 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

51% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + влезница за музеј во Хотел...

Купувате за 3792ден. 1864ден.
-51%
Валидност 20.11 - 01.02
Цена на човек/ден 932.2 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
24 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

51% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Деспот Слав, Мелник

Купувате за 3792ден. 1864ден.
-50%
Валидност 15.10 - 01.12
Цена на човек/ден 948 - 840.56 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресоран "Деспот Слав". Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
22 купени

Одмор во Мелник, Бугарија

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Деспот Слав, Мелник

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 20.08 - 30.10
Цена на човек/ден 948 - 842.46 ден/ човек
Местоположба Мелник
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Во срцето на стариот град Мелник, непосредно до градскиот Музеj се наоѓа Хотел и Ресорант "Деспот Слав" . Комплетно изграден во традиционален Мелнички стил, со дебели камени основи,...
28 купени

Одмор во Мелник

50% попуст на дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Деспот Слав, Мелник

Купувате за 3792ден. 1896ден.

Хотели Мелник - Бугарија

 Хотели Мелник

  Мелник е еден од најживописните градови во Бугарија, и во истовреме со површина од 6,464 км² и најмалиот во земјата. Тој се наоѓа во југозападните делови на планината Пирин, општина Сандански, област Благоевград. Мелник е град-музеј со многу природни и културни знаменитости. Познат по живописните куќи и винарски визби, тој претставува интересна и несекојдневна дестинација за туристите.
  Посетувајќи го градот, овде можете сигурно да уживаат во едни од мирисните и вкусни вина кои освен што се познати, како во Бугарија така и надвор од неа. Благодарение на климата (субмедитеранска) се одгледуваат различни сорти грозје, а тајните за производство на виното - пренесувани од генерации, придонесуваат за уникатниот и неодолив вкус.
Старите и каменести патеки, тесните улички и различните археолошки наоѓалишта, укажуваат колку богата историја всушност има овој мал град. Прероден во средниот век, го надживеал Османлиското ропство, денес Мелник е еден исклучителен тивок и спокоен град. Овде можете да одморат и релаксирате на смиреност, опкружени со пријатните месни жители, да се восхитувате на природните и архитектонски феномени, и да пиете квалитетно,вкусно, и ароматично вино.
Шетајќи се низ овој мал град, нема како да го пропуштите Градскиот историски музеј, кој ќе ве вратат назад во времето или поточно во периодот на Преродбата, покажувајќи Ви го тогашниот градски живот и битисување на луѓето преку фотографии и експонати  . Друга атракција е Кордопуловата куќа, за која е карактеристична винарската визба  врежаната во карпите во вид на тунел, каде се чуваат огромни буриња за вино. Со нејзините уникатни витражи, фрески и резби, таа е многу интересна за посетителите. Споменикот на Јане Сандански Ве пречекува уште пред влезот на градот. Мелничките карпести пирамиди, се уникатна творба на природата. Со својата висина до 100 метри и интересните форми, тие се исклучително примамливи за љубопитниото туристичско око. Постојат многу атракции, поради кои си заслужва да го посетите градот Мелник (црквите "Свети Антониј" и "Свети Никола", турскиот конак, Пашовата куќа и др.). Еден од најпознатите и најубави храмови е Роженскиот манастир, кој се наоѓа на 7 километри од малиот град. Тој е најголемиот манастир во Пиринскиот крај, којшто е многу добро сочуван од средниот век до денешен ден и е често посетуван од туристите.
Се разбира, за вашиот комфор и блаженство ќе се погрижат вработените во хотелите Мелник каде услугата е на високо ниво. Хотели Мелник нудат најразлични услуги, кои имате можност да ги искористите.  Овде  Вашата релаксација е загарантирана. Освен во хотелите, може да се сместите во куќи за гости, вили или пак приватно сместување, и да одморате во пријатна атмосфера. задолжително треба да каснете во некоја Мелничка таверна, каде нудат традиционална бугарска кујна, различни специјалитети и други вкусни јадења. А пиејќи од светски познатото Мелничко вино, ќе се почувствувате божествено, и ќе посакате да се вратите повторно, да уживате во неверојатниот  ароматичен и мек вкус.

1