Хотели Сандански - Бугарија

-50% Хотели Сандански - Попуст на сите СПА хотели во Сандански.

Валидност 25.09 - 22.12
Цена на човек/ден 1358.8 - 2054 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Нема
Купени ваучери18 купени
Хотел Прим *** се наоѓа во живописниот град Сандански , нуди релаксирачка атмосфера, свеж воздух и можност за целосна релаксација. Се наоѓа на 10 минути од центарот на градот, на само 150...
18 купени

Одмор и релаксација во Сандански

Пакети со појадок, појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел Прим***, Сандански

Цена: 1359ден.
Валидност 25.09 - 22.12
Цена на човек/ден 1858.08 - 1980.06 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери32 купени
Хотел Прим *** се наоѓа во живописниот град Сандански , нуди релаксирачка атмосфера, свеж воздух и можност за целосна релаксација. Се наоѓа на 10 минути од центарот на градот, на само 150...
32 купени

Одмор во Сандански

Пакети со појадок, ручек и вечера во Хотел Прим***, Сандански

Цена: 5941ден.
Валидност 16.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1343 - 2054 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери54 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
54 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок, со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел TIME...

Цена: 1343ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4929.6 - 6004 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Нова година во Сандански

Новогодишни пакети со појадок и вечера + празнична Новогодишна вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 12008ден.
Валидност 03.05 - 31.10
Цена на човек/ден 1343 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
3 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1343ден.
Валидност 20.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1058.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Хотел „Авис“ се наоѓа во централниот дел на градот Сандански , во близина на големиот градски парк. Хотелот нуди климатизирани, светли, пријатни соби со убав панорамски...
1 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел Авис, Сандански

Цена: 1059ден.
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1232.4 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Хотел Прим *** се наоѓа во живописниот град Сандански , нуди релаксирачка атмосфера, свеж воздух и можност за целосна релаксација. Се наоѓа на 10 минути од центарот на градот, на само 150...
0 купени

Одмор и релаксација во Сандански

Пакети со појадок, појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел Прим***, Сандански

Цена: 1232ден.
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1763.28 - 1885.26 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери16 купени
Хотел Прим *** се наоѓа во живописниот град Сандански , нуди релаксирачка атмосфера, свеж воздух и можност за целосна релаксација. Се наоѓа на 10 минути од центарот на градот, на само 150...
16 купени

Одмор во Сандански

Пакети со појадок, ручек и вечера во Хотел Прим***, Сандански

Цена: 5656ден.
Валидност 01.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1343 - 2054 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери32 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
32 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1343ден.
Валидност 31.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1248.2 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1248ден.
Валидност 26.11 - 31.01
Цена на човек/ден 1248.2 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1248ден.
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1153.4 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери5 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
5 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок или со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 2307ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3033.6 - 5214 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
6 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадоци + празнична новогодишна вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 7900ден.
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3476 - 3950 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
6 купени

Нова Година во Сандански

Новогодишни пакети со појадоци + новогодишна вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 7900ден.
Валидност 26.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1248.2 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1248ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
2 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1248ден.
Валидност 16.02 - 31.05
Цена на човек/ден 1422 - 1501 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Офир - Сандански се наоѓа на 1 км од центарот на Сандански на патот до селото Поленица и нуди неверојатен поглед, мир и тишина. Комбинацијата на конкурентни цени, практичноста и...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во хотел Офир, Сандански

Цена: 3002ден.
Валидност 17.03 - 29.04
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
4 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 24.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1153.4 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок или со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 2307ден.
Валидност 05.10 - 31.03
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери36 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
36 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 03.11 - 31.01
Цена на човек/ден 958.43 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
1 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2307ден.
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3265.23 - 4108 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Нова Година во Сандански

Новогодишни пакети со појадоци + новогодишна вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 8216ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3476 - 3834.03 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадоци + празнична новогодишна вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 6952ден.
Валидност 24.09 - 20.12
Цена на човек/ден 1501 - 1422 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Офир - Сандански се наоѓа на 1 км од центарот на Сандански на патот до селото Поленица и нуди неверојатен поглед, мир и тишина. Комбинацијата на конкурентни цени, практичноста и...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во хотел Офир, Сандански

Цена: 3002ден.
Валидност 01.07 - 31.10
Цена на човек/ден 1832.8 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен хотел Ботаника Сандански  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива...
4 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Ботаника, Сандански

Цена: 1833ден.
Валидност 29.08 - 30.10
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери66 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
66 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 30.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1406.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Ботаника Сандански  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Ботаника, Сандански

Цена: 1406ден.
Валидност 03.09 - 30.09
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 932ден.
Валидност 05.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1158.46 - 1501 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
Хотел Офир - Сандански се наоѓа на 1 км од центарот на Сандански на патот до селото Поленица и нуди неверојатен поглед, мир и тишина. Комбинацијата на конкурентни цени, практичноста и...
3 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во хотел Офир, Сандански

Цена: 3002ден.
Валидност 20.05 - 30.09
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери21 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
21 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 21.07 - 20.12
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 932ден.
Валидност 01.07 - 27.08
Цена на човек/ден 1580 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
10 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 3571ден.
Валидност 01.07 - 27.08
Цена на човек/ден 948 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
4 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2307ден.
Валидност 01.04 - 20.12
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 932ден.
Валидност 01.03 - 30.06
Цена на човек/ден 948 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
9 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2307ден.
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1580 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
2 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 3571ден.
Валидност 13.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1532.6 - 2069.8 ден/ човек
Местоположба Марикостиново
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Спа Хотел Мантар **** се наоѓа во селото Марикостиново , на 16 км. од Сандански и 101 км. од Банско. Во него ќе имате можност да уживате во заслужен одмор и активно рехабилитација, за што...
0 купени

СПА одмор крај Сандански

Еднодневен пакет со појадок и користење на СПА услуги во Хотел Мантар****

Цена: 1533ден.
Валидност 16.04 - 25.05
Цена на човек/ден 932.2 - 937.26 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Велигден во Сандански

Велигденски пакети со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 2812ден.
Валидност 30.01 - 31.03
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери34 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
34 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 06.03 - 30.04
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Марикостиново
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Спа Хотел Мантар **** се наоѓа во селото Марикостиново , на 16 км. од Сандански и 101 км. од Банско. Во него ќе имате можност да уживате во заслужен одмор и активно рехабилитација, за што...
0 купени

СПА одмор крај Сандански

Еднодневен пакет со појадок и користење на СПА услуги во Хотел Мантар****

Цена: 2022ден.
Валидност 20.01 - 31.03
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 932ден.
Валидност 01.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1590.43 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 3571ден.
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1242.83 - 1785.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
15 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2718ден.
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 821.6 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
12 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1833ден.
Валидност 03.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери43 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
43 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2422.46 - 3239 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
4 купени

Нова Година во Сандански

Дводневен или тридневен пакет со појадок празнична Новогодишна вечера во Бутик Хотел Колозео,...

Цена: 6478ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2093.5 - 2633.23 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Ботаника Сандански  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива...
0 купени

Нова година за двајца во Сандански

Тридневен и четиридневен пакет за двајца со вклучени појадоци и Празнична новогодишна вечера во...

Цена: 14852ден.
Валидност 17.08 - 31.12
Цена на човек/ден 3318 - 3792 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Медите СПА Резорт 5 *  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива...
20 купени

СПА одмор во Сандански

Пакети со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел*****, Сандански - Бугарија

Цена: 3318ден.
Валидност 04.11 - 20.12
Цена на човек/ден 1190.06 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
16 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2718ден.
Валидност 04.11 - 20.12
Цена на човек/ден 916.4 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
6 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1833ден.
Валидност 08.11 - 20.12
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери36 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
36 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 05.11 - 20.12
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 932ден.
Валидност 14.10 - 30.11
Цена на човек/ден 714.16 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
Семеен Хотел "Аџев ан" е лоциран во почетниот дел на градот Сандански на обиколницата која води кон центарот на градот. Во непосредна близина  до хотелот поминува главниот...
7 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет за две или три лица со вечера во Семеен Хотел Аџев Ан, Сандански

Цена: 1517ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадоци + празнична новогодишна вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 6225ден.
Валидност 17.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери76 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
76 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2338.4 - 3112.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадоци + празнична новогодишна вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 6225ден.
Валидност 11.09 - 30.11
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
4 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 932ден.
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 916.4 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
4 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1833ден.
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1190.06 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
6 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2718ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2338.4 - 3112.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадоци + празнична новогодишна вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 6225ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6541.2 - 7347 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Медите  СПА Хотел 5* е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива...
0 купени

Нова година во Сандански

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера + СПА во Медите СПА...

Цена: 22041ден.
Валидност 10.09 - 30.11
Цена на човек/ден 790 - 1311.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
Семеен Хотел "Аџев ан" е лоциран во почетниот дел на градот Сандански на обиколницата која води кон центарот на градот. Во непосредна близина  до хотелот поминува главниот...
7 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок или со појадок и вечера во Семеен Хотел Аџев Ан,...

Цена: 1738ден.
Валидност 20.08 - 30.09
Цена на човек/ден 695.2 - 948 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
7 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1896ден.
Валидност 20.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1817 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
12 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2781ден.
Валидност 01.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
14 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1185ден.
Валидност 02.09 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 1311.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел "Аџев ан" е лоциран во почетниот дел на градот Сандански на обиколницата која води кон центарот на градот. Во непосредна близина  до хотелот поминува главниот...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок или со појадок и вечера во Семеен Хотел Аџев Ан,...

Цена: 1738ден.
Валидност 31.05 - 01.09
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
20 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 10.06 - 31.08
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 932ден.
Валидност 15.07 - 20.12
Цена на човек/ден 3318 - 3792 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Медите СПА Резорт 5 *  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива...
6 купени

СПА одмор во Сандански

Пакети со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел*****, Сандански - Бугарија

Цена: 3318ден.
Валидност 27.05 - 20.12
Цена на човек/ден 3318 - 3792 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Медите СПА Резорт 5 *  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива...
3 купени

СПА одмор во Сандански

Пакети со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел*****, Сандански - Бугарија

Цена: 3318ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 679.4 - 948 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери26 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
26 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1896ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 948 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
16 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2781ден.
Валидност 15.05 - 30.06
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 22.03 - 31.05
Цена на човек/ден 987.5 - 1106 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери46 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
46 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две, три или четири лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2212ден.
Валидност 11.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери24 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
24 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1138ден.
Валидност 22.03 - 31.05
Цена на човек/ден 703.1 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери25 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
25 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две, три или четири лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1706ден.
Валидност 25.04 - 27.05
Цена на човек/ден 935.36 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Велигден во Сандански

Велигденски пакети со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 2812ден.
Валидност 20.03 - 01.06
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 26.04 - 29.04
Цена на човек/ден 2370 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Семеен хотел Ботаника Сандански  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива...
1 купени

Велигден во Сандански Бугарија

Тридневен или четиридневен Велигденски пакет за двајца со појадок во Семеен хотел Ботаника,...

Цена: 7110ден.
Валидност 26.04 - 29.04
Цена на човек/ден 1453.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери8 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
8 купени

Велигден во Сандански, Бугарија

Пакети со појадоци + празничен Велигденски ручек во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 3855ден.
Валидност 13.02 - 30.04
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел "Аџев ан" е лоциран во почетниот дел на градот Сандански на обиколницата која води кон центарот на градот. Во непосредна близина  до хотелот поминува главниот...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Семеен Хотел Аџев Ан, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 26.02 - 31.03
Цена на човек/ден 987.5 - 1106 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две, три или четири лица со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2212ден.
Валидност 26.02 - 31.03
Цена на човек/ден 703.1 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
1 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1706ден.
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 815.28 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
2 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 12.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1138ден.
Валидност 18.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Ботаника Сандански  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива...
0 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Ботаника, Сандански

Цена: 1738ден.
Валидност 08.02 - 28.02
Цена на човек/ден 1880.2 - 2512.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Во подножјето на Пирин планина, во идеалниот  центар на градот Сандански се наоѓа СПА Хотел "Свети Никола " - комплетно реновиран, нуди максимална удобност и комфор на своите...
10 купени

СПА релаксација во Сандански

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во СПА Хотел Свети...

Цена: 3760ден.
Валидност 11.12 - 28.02
Цена на човек/ден 869 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери11 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
11 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1738ден.
Валидност 11.12 - 28.02
Цена на човек/ден 807.38 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Одмор за двајца во Сандански

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1833ден.
Валидност 06.12 - 01.03
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 03.02 - 28.02
Цена на човек/ден 1880.2 - 2512.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Во подножјето на Пирин планина, во идеалниот  центар на градот Сандански се наоѓа СПА Хотел "Свети Никола " - комплетно реновиран, нуди максимална удобност и комфор на своите...
8 купени

СПА релаксација во Сандански

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во СПА Хотел Свети...

Цена: 3760ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2338.4 - 3349.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадоци + празнична новогодишна вечера во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 6225ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2567.5 - 3107.23 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
2 купени

Нова година во Сандански Бугарија на VIP цена

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера + СПА во Апарт Хотел...

Цена: 9322ден.
Валидност 11.10 - 20.12
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 01.11 - 20.12
Цена на човек/ден 869 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
6 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1738ден.
Валидност 01.11 - 20.12
Цена на човек/ден 799.48 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
1 купени

Одмор за двајца во Сандански

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1833ден.
Валидност 03.12 - 28.02
Цена на човек/ден 2686 - 3318 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Медите СПА Резорт 5 *  е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива...
0 купени

СПА одмор во Сандански

Пакети со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел*****, Сандански - Бугарија

Цена: 6636ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6320 - 7476.56 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Медите  СПА Хотел 5* е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива...
0 купени

Нова година во Сандански

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера + СПА во Медите СПА...

Цена: 18960ден.
Валидност 11.10 - 20.12
Цена на човек/ден 815.28 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 16.07 - 30.11
Цена на човек/ден 2212 - 2528 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери46 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
46 купени

СПА одмор во Сандански

Едноневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански...

Цена: 2212ден.
Валидност 28.08 - 30.11
Цена на човек/ден 1343 - 1659 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери19 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
19 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен делничен или викенд пакет пакет за двајца со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите,...

Цена: 2686ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2338.4 - 3349.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери10 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
10 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 6699ден.
Валидност 17.09 - 31.10
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
4 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 17.09 - 31.10
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
2 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 10.08 - 30.09
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 10.08 - 30.09
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 20.04 - 30.11
Цена на човек/ден 1343 - 1659 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери71 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
71 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен делничен или викенд пакет пакет за двајца со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите,...

Цена: 2686ден.
Валидност 16.07 - 31.08
Цена на човек/ден 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 16.07 - 31.08
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 15.06 - 31.08
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 15.06 - 31.08
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 17.05 - 30.06
Цена на човек/ден 821.6 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери37 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
37 купени

СПА одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1896ден.
Валидност 23.04 - 30.06
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
18 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 21.05 - 30.06
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 16.03 - 31.05
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
4 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 01.04 - 31.05
Цена на човек/ден 821.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери51 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
51 купени

СПА одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 1896ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1622.03 - 2243.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Велигден во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 3855ден.
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
10 купени

СПА одмор во Сандански

Тридневен пакет со појадок по цена на дводневен пакет + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански

Цена: 4361ден.
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 842.77 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
10 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Тридневен пакет со појадок по цена на дводневен пакет во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2528ден.
Валидност 26.02 - 31.03
Цена на човек/ден 853.2 - 979.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери86 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
86 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 853ден.
Валидност 27.02 - 31.03
Цена на човек/ден 816.23 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Бутик хотел "Колозео" е мал фамилијарен хотел лоциран во тивка локација во подножјето на Пирин на 1 километар од градот Сандански и открива неповторлива панорама кон планината. Со...
2 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен или тридневен пакет со појадок во Бутик Хотел Колозео, Сандански

Цена: 869ден.
Валидност 17.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1532.6 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери62 купени
Во подножјето на Пирин планина, во идеалниот  центар на градот Сандански се наоѓа СПА Хотел "Свети Никола " - комплетно реновиран, нуди максимална удобност и комфор на своите...
62 купени

СПА релаксација во Сандански

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во СПА Хотел Свети...

Цена: 3065ден.
Валидност 02.01 - 28.02
Цена на човек/ден 853.2 - 979.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери112 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
112 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 853ден.
Валидност 13.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1911.8 - 1690.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Свети Валентин во Сандански, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична вечера сo жива музика во Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2939ден.
Валидност 04.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1453.6 - 2796.6 ден/ човек
Местоположба Марикостиново
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Спа Хотел Мантар **** се наоѓа во селото Марикостиново , на 16 км. од Сандански и 101 км. од Банско. Во него ќе имате можност да уживате во заслужен одмор и активно рехабилитација, за што...
0 купени

СПА одмор крај Сандански

Еднодневен пакет за двајца со појадок и користење на СПА услуги во Хотел Мантар****

Цена: 2907ден.
Валидност 17.11 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери25 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
25 купени

СПА одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Дводневен, тридневен или четиридневен пакет со појадок + СПА и масажа во Апарт Хотел Медите,...

Цена: 2022ден.
Валидност 17.10 - 22.12
Цена на човек/ден 861.1 - 979.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери92 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
92 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 885ден.
Валидност 17.11 - 31.03
Цена на човек/ден 1745.9 - 1750.01 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери11 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
11 купени

СПА одмор во Сандански

Дводневен, тридневен или четиридневен пакет со појадок + СПА и масажа во Медите СПА Хотел****,...

Цена: 3492ден.
Валидност 17.10 - 22.12
Цена на човек/ден 703.1 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
1 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 727ден.
Валидност 17.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1058.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
2 купени

СПА одмор за двајца во Сандански

Дводневен пакет за двајца со појадок + СПА третмани во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 4234ден.
Валидност 20.06 - 20.12
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери32 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
32 купени

СПА одмор во Сандански

Тридневен пакет по цена на дводневен пакет со појадок + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански -...

Цена: 4361ден.
Валидност 20.06 - 20.12
Цена на човек/ден 842.46 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери40 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
40 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Тридневен пакет по цена на дводневен пакет со појадок во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2528ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3112.6 - 4044.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
6 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневни и тридневни пакети со појадок и празнична вечера со новогодишна програма во Хотел...

Цена: 6225ден.
Валидност 30.09 - 20.12
Цена на човек/ден 1453.6 - 2796.6 ден/ човек
Местоположба Марикостиново
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Спа Хотел Мантар **** се наоѓа во селото Марикостиново , на 16 км. од Сандански и 101 км. од Банско. Во него ќе имате можност да уживате во заслужен одмор и активно рехабилитација, за што...
2 купени

СПА одмор крај Сандански

Еднодневен пакет за двајца со појадок и користење на СПА услуги во Хотел Мантар****

Цена: 2907ден.
Валидност 28.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1738 - 2054 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери34 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
34 купени

СПА одмор во Сандански

Едноневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански...

Цена: 1738ден.
Валидност 01.06 - 01.12
Цена на човек/ден 948 - 1580 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери71 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
71 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2022ден.
Валидност 06.06 - 30.09
Цена на човек/ден 703.1 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери35 купени
Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач се наоѓа на 5 километри од гр. Сандански, расположен на површина од 430 хектари. Комплексот е поранешна владина резиденција, моментално...
35 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач, Сандански

Цена: 2812ден.
Валидност 22.05 - 15.08
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
-50%
Валидност 01.07 - 07.08
Цена на човек/ден 1232.4 - 1813.84 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Во подножјето на Пирин планина, во идеалниот  центар на градот Сандански се наоѓа СПА Хотел "Свети Никола " - комплетно реновиран, нуди максимална удобност и комфор на своите...
18 купени

СПА релаксација во Сандански

50% попуст на пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во СПА Хотел Свети Никола,...

Купувате за 4930ден. 2465ден.
Валидност 02.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери30 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
30 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 1232ден.
Валидност 09.03 - 30.09
Цена на човек/ден 2196.2 - 2607 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
1 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****,...

Цена: 4392ден.
Валидност 09.03 - 30.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1611.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери42 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
42 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2654ден.
Валидност 09.03 - 30.09
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
0 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет за двајца со појадок + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Цена: 4045ден.
Валидност 09.03 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери37 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
37 купени

Релаксација во Сандански Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2022ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1722.2 - 1790.46 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
1 купени

Велигден во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 3444ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 703.1 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач се наоѓа на 5 километри од гр. Сандански, расположен на површина од 430 хектари. Комплексот е поранешна владина резиденција, моментално...
12 купени

СПА одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач, Сандански

Цена: 2812ден.
Валидност 21.02 - 30.03
Цена на човек/ден 916.4 - 1422 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери44 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
44 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 916ден.
Валидност 21.02 - 31.03
Цена на човек/ден 632 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
Хотел Елит *** е лоциран во центарот на градот Сандански , во почетокот на уникатен парк, во непосредна близина на пешачката зона, со бројни продавници, ресторани и локали. Од местото се...
14 купени

Одмор во Сандански

Еднодневен пакет во двокреветна соба, студио или апартман во Хотел Елит***, Сандански

Цена: 632ден.
Валидност 21.02 - 30.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 758ден.
Валидност 03.02 - 30.09
Цена на човек/ден 1738 - 2054 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
20 купени

VIP цена за одмор во Сандански

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****,...

Цена: 3476ден.

Хотели Сандански - Бугарија

Хотели Сандански
Сандански е град кој се наоѓа во област Благоевград во југозападна Бугарија. Со топлaтa и поволна клима, градот е  најпосакувана од многу туристи - не само домашни, но и странски. Тој е познат исто така со многубројните бањи кои имаат лековити својства  и се полезни за луѓе болни од бронхијална астма, белодробни и невролошки болести, синузитис и др. Поради тоа во многу Хотели Сандански има медицински центри за спа третмани и рехабилитација.
Сандански е древен град,  цветал низ вековите - доказ за тоа се бројните споменици на културата. Според некои историски сведоштва, тука или во неговата околина бил роден и живеел Спартак (познат тракиски воин, водач на Спартаковото востание), на кој е подигнат споменик висок околу 7 метри. Една од најголемата гордост на жителите на Сандански е градскиот парк. Таа опфаќа површина од 344 хектари и е познат со разновидните видови растенија (над 200 видови) како од посебен интерес за туристите се две дрва стари 500 години со височина соодветно 23 и 26 метри. Во овој парк се наоѓаат многу игралишта, лулашки, клупи за одмор, отворен базен, градскиот стадион, вештачко езеро со бродови и педалинки и многу други. Воглавно , овде  можете да се отдадете на спокојството, далеку од вревата на градот и да се забавувате.
Во околината на ова балнеолеошко одморалиште може да ја разгледате месноста "Попини Л’ки" и познатиот Попинол’шки водопад (висок 11 метри), а на околу 15 км оддале;еност се наоѓа и месноста "Рупите" со храмот "Света Петка" каде живеела нашата позната бугарска пророчица баба Ванѓа. Мелник, најмалиот бугарски град, кој е на 24 километри од Сандански и Роженскиот манастир, исто така, привлекуваат туристите во градот. Малку подалеку - на околу 25 км се наоѓа Самуилова тврдина, сочувана од средниот век (во село Клуч, Петричко).
Хотели Сандански не се помалку познати од знаменитостите во градот. овден може да се сместите  во пријатна атмосфера со гаранција за одлична услуга и комфор. Пријатна и модерен мебел, атрактивен дизајн, професионалната услуга и различните пакети услуги кои се нудат во Хотели Сандански ќе ги задоволи вашите желби. По долгата  прошетка низ знаменитостите на градот престојувајќи  овде  ќе релаксирате на спокојство. Во многу од хотелите има Спа центри, каде што имате можност да релаксирате и уживате во пријатна атмосфера или пак може да се разладите во базенот, да поиграте малку тенис со пријателите и друго - во зависност од предлозите на хотелиерите.
Сандански изобилува од разновидни локали, што го задоволуваат сечиј вкус. Може да каснете од традиционалните сарми приготвени во лозови лисјево некоја кафеана, да потанцувате во некоја дискотека, да попеете во караоке бар и да се забавувате во редица други локали.
Освен тоа што е меѓу најтоплите градови во земјата, Сандански е наречен и "лечебницата" на Балканскиот полуостровот. Годишно е посетуван од многу туристи поради привлечниот изглед и лековитите минерални извори. Се наоѓа на речиси еднакво растојание од Софија и Солун и е на главниот меѓународен пат, што го прави лесно достапен и за нашите соседски земји. Повелете во овој прекрасен град, кој ја лекува човечката болка и фасцинира човечката душа.

1