Хотели Сандански - Бугарија

-50% Хотели Сандански - Попуст на сите СПА хотели во Сандански.

Валидност 03.02 - 30.09
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
14 купени

VIP цена за одмор во Сандански

Еднодневен пакет за двајца со појадок + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Цена: 3034ден.
Валидност 03.02 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 - 1422 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери19 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
19 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2212ден.
Валидност 03.02 - 30.09
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери15 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
15 купени

Релаксација во Сандански Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 1770ден.
-50%
Валидност 16.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1232.4 - 1813.84 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери188 купени
Во подножјето на Пирин планина, во идеалниот  центар на градот Сандански се наоѓа СПА Хотел "Свети Никола " - комплетно реновиран, нуди максимална удобност и комфор на своите...
188 купени

СПА релаксација во Сандански

50% попуст на пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во СПА Хотел Свети Никола,...

Купувате за 4930ден. 2465ден.
Валидност 05.01 - 07.02
Цена на човек/ден 758.4 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
4 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 758ден.
Валидност 05.01 - 07.02
Цена на човек/ден 916.4 - 1422 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански , во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 916ден.
Валидност 25.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1738 - 2054 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери88 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
88 купени

VIP цена за одмор во Сандански

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****,...

Цена: 3476ден.
Валидност 25.09 - 30.09
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
9 купени

Релаксација во Сандански Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 1770ден.
Валидност 25.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 - 1422 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери41 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
41 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2212ден.
Валидност 25.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
1 купени

VIP цена за одмор во Сандански

Еднодневен пакет за двајца со појадок + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Цена: 3034ден.
-56%
Валидност 05.02 - 31.03
Цена на човек/ден 979.6 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
6 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + сауна во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4424ден. 1959ден.
Валидност 05.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1121.8 - 1506.37 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
0 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 4487ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 - 3002 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
6 купени

Нова година во Сандански Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и Новогодишна вечера со DJ во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 6004ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 1343 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
6 купени

Нова Година во Сандански, Бугарија

Новогодишни пакети со појадок за двајца во Хотел Панорама, Сандански

Цена: 5372ден.
-56%
Валидност 15.11 - 29.12
Цена на човек/ден 979.6 - 905.66 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери38 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
38 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + сауна во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4424ден. 1959ден.
Валидност 25.08 - 23.12
Цена на човек/ден 703.1 - 869 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери27 купени
Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач се наоѓа на 5 километри од гр. Сандански, расположен на површина од 430 хектари. Комплексот е поранешна владина резиденција, моментално...
27 купени

СПА одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач, Сандански

Цена: 2812ден.
Валидност 04.10 - 20.12
Цена на човек/ден 916.4 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери21 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
21 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + сауна во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 916ден.
Валидност 17.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1121.8 - 1506.06 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
3 купени

Релаксација во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 4487ден.
Валидност 04.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1095.26 - 1627.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
4 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2623ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3117.97 - 3765.46 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
3 купени

Нова Година во Сандански, Бугарија

Новогодишни пакети со појадок + празнична вечера во Хотел Панорама, Сандански

Цена: 9354ден.
Валидност 07.11 - 30.11
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Релаксација во Сандански

Еднодневен пакер во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 790ден.
Валидност 24.05 - 30.09
Цена на човек/ден 916.4 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери326 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
326 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + надворешен базен и сауна во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 916ден.
Валидност 15.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1095.57 - 1627.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери13 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
13 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок + надворешен базен и сауна во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 2623ден.
Валидност 15.04 - 30.09
Цена на човек/ден 3033.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери52 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
52 купени

VIP цена за одмор во Сандански

Еднодневен пакет за двајца со појадок + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Цена: 3034ден.
Валидност 20.04 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери98 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
98 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен пакет за двајца со појадок во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2022ден.
Валидност 15.04 - 30.09
Цена на човек/ден 1769.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери140 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
140 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен пакет за двајца со појадок во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 1770ден.
Валидност 15.04 - 30.09
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери28 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
28 купени

VIP цена за одмор во Сандански

Еднодневен пакет за двајца со појадок + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Цена: 3476ден.
Валидност 22.06 - 20.09
Цена на човек/ден 1738 - 2054 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери51 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
51 купени

VIP цена за одмор во Сандански

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****,...

Цена: 3476ден.
Валидност 22.06 - 20.09
Цена на човек/ден 1106 - 1422 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери174 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
174 купени

Одмор во Сандански Бугарија на VIP цена

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите, Сандански

Цена: 2212ден.
Валидност 01.07 - 01.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери69 купени
Хотелски комплекс "Свети Врач" е лоциран на територијата на општина Сандански (југозападна Бугарија). Комплекс "Свети Врач" се наоѓа на 5 километри од ...
69 купени

Летна релаксација во Сандански

Еднодневен пакет со појадок и вечера + базен и џакузи во Свети Врач***, Сандански

Цена: 1327ден.
-50%
Валидност 13.05 - 31.08
Цена на човек/ден 703.1 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери59 купени
Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач се наоѓа на 5 километри од гр. Сандански, расположен на површина од 430 хектари. Комплексот е поранешна владина резиденција, моментално...
59 купени

СПА одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок, вечера + вино во Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач,...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 07.07 - 07.08
Цена на човек/ден 1232.4 - 1813.84 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Во подножјето на Пирин планина, во идеалниот  центар на градот Сандански се наоѓа СПА Хотел "Свети Никола " - комплетно реновиран, нуди максимална удобност и комфор на своите...
4 купени

СПА релаксација во Сандански

50% попуст на пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во СПА Хотел Свети Никола,...

Купувате за 4930ден. 2465ден.
-50%
Валидност 19.03 - 28.04
Цена на човек/ден 924.3 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
7 купени

Одмор за двајца во Сандански

50% попуст на дводневен СПА пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански, Р....

Купувате за 7394ден. 3697ден.
-50%
Валидност 01.04 - 27.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери96 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
96 купени

Април во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, ручек и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 01.04 - 27.04
Цена на човек/ден 1027 - 1021.63 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери64 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
64 купени

Одмор во април во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и ароматична бања во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4108ден. 2054ден.
-50%
Валидност 27.01 - 31.03
Цена на човек/ден 948 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "Анели" се наоѓа на идеално комуникациско  место во самиот центар на градот Сандански, во непосредна близина на централниот плоштад на градот. Местоположбата  Ви...
4 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Пакети за двајца со појадок, ручек и вечера во Хотел Анели, Сандански - Р. Бугарија

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-56%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 979.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери160 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
160 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

56% попуст на пакети со појадок, ручек и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4424ден. 1959ден.
-55%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери56 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
56 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и ароматична бања во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4108ден. 1833ден.
-50%
Валидност 11.01 - 21.03
Цена на човек/ден 703.1 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач се наоѓа на 5 километри од гр. Сандански, расположен на површина од 430 хектари. Комплексот е поранешна владина резиденција, моментално...
33 купени

СПА одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок, вечера + вино во Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач,...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 01.02 - 30.03
Цена на човек/ден 924.3 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
2 купени

Одмор за двајца во Сандански

50% попуст на дводневен СПА пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански, Р....

Купувате за 7394ден. 3697ден.
-56%
Валидност 03.01 - 29.02
Цена на човек/ден 979.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери82 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
82 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

56% попуст на пакети со појадок, ручек и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4424ден. 1959ден.
-55%
Валидност 03.01 - 29.02
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери35 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
35 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и ароматична бања во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4108ден. 1833ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 924.3 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
2 купени

Одмор за двајца во Сандански - хотел "

50% попуст на дводневен СПА пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански, Р....

Купувате за 7394ден. 3697ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
18 купени

СПА одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Купувате за 3729ден. 1864ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
18 купени

Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите, Сандански

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 24.12 - 30.12
Цена на човек/ден 1927.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
12 купени

SUPER LAST MINUTE СПА одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Купувате за 3855ден. 1928ден.
-50%
Валидност 24.12 - 30.12
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Апарт хотел Медите *** е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Од комплексот се открива прекрасен...
4 купени

SUPER LAST MINUTE Одмор во Сандански, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Апарт Хотел Медите, Сандански

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2528 - 2291 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
0 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Тридневни и четиридневни пакети со појадок и Новогодишна вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Купувате за 15168ден. 7584ден.
-50%
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4708.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
0 купени

Нова Година во Сандански, Бугарија

Тридневен пакет со појадок, вечера, празнична новогодишна вечера и СПА во Медите СПА Хотел****,...

Купувате за 28314ден. 14157ден.
-50%
Валидност 17.10 - 23.12
Цена на човек/ден 703.1 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач се наоѓа на 5 километри од гр. Сандански, расположен на површина од 430 хектари. Комплексот е поранешна владина резиденција, моментално...
28 купени

СПА одмор во Сандански, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок, вечера + вино во Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач,...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-53%
Валидност 01.10 - 23.12
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери230 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
230 купени

Одмор во октомври во Сандански, Бугарија

53% попуст на пакети со појадок, ручек и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4424ден. 2086ден.
-50%
Валидност 01.10 - 23.12
Цена на човек/ден 948 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери11 купени
Хотел "Анели" се наоѓа на идеално комуникациско  место во самиот центар на градот Сандански, во непосредна близина на централниот плоштад на градот. Местоположбата  Ви...
11 купени

Одмор во Сандански

Пакети за двајца со појадок, ручек и вечера во Хотел Анели, Сандански - Бугарија

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 03.09 - 20.12
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери61 купени
Медите  СПА Хотел е изграден на местото на поранешната ботаничка градина во најјужниот и сончев дел на Бугарија – градот  Сандански. Комплексот открива прекрасен...
61 купени

СПА одмор во Сандански

Еднодневен пакет со појадок и СПА третман по ваш избор во Медите СПА Хотел****, Сандански - Бугарија

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-52%
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 979.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери14 купени
СПА Хотел "Панорама" е лоциран во уникатниот парк на градот Сандански, во живописна и спокојна месност. Поволната клима во комбинација со лековитите бањи го одредува Сандански...
14 купени

Одмор во декември во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и ароматична када во СПА Хотел Панорама, Сандански

Купувате за 4108ден. 1959ден.
-50%
Валидност 26.08 - 01.11
Цена на човек/ден 924.3 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Водечката идеја при проектирањето и изградбата на хотелот " TIME OUT " е клиентот да се чувствува како дома. Да поминете една ноќ во нашиот хотел е следното најдобро нешто, од тоа...
14 купени

Одмор за двајца во Сандански

50% попуст на дводневен СПА пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Купувате за 7394ден. 3697ден.
-50%
Валидност 03.07 - 30.10
Цена на човек/ден 703.1 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери61 купени
Хотел Карталовец, резиденција Свети Врач се наоѓа на 5 километри од гр. Сандански, расположен на површина од 430 хектари. Комплексот е поранешна владина резиденција, моментално...
61 купени

СПА одмор во Сандански

50% попуст на дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Карталовец, резиденција...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
2