Хотели Рибарица - Бугарија

-50% Хотели Рибарица - Попуст на сите хотели во Рибарица

Валидност 01.07 - 15.09
Цена на човек/ден 1580 - 1896 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери42 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
42 купени

Одмор во Рибарица

Пакети со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 3792ден.
Валидност 14.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица . Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
14 купени

Викенд одмор во Рибарица

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 3160ден.
Валидност 05.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1738 - 1896 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Семеен хотел Зорница,...

Цена: 1738ден.
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1422 - 1580 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
1 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Семеен хотел Зорница,...

Цена: 1422ден.
Валидност 02.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 - 1580 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Семеен хотел Зорница,...

Цена: 1422ден.
Валидност 23.06 - 30.10
Цена на човек/ден 1264 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
20 купени

Одмор во Рибарица

Пакети за дваjца со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 5056ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери77 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
77 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1485ден.
Валидност 05.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1369.23 - 1474.46 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

Oдмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
Валидност 10.05 - 29.09
Цена на човек/ден 1429.9 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери3 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
3 купени

Викенд за двајца во Рибарица

Дводневен викенд пакет за дваjца со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 5720ден.
Валидност 01.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1232.4 - 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1232ден.
Валидност 29.04 - 04.05
Цена на човек/ден 1643.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Велигден во Рибарица

Четиридневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 6652ден.
Валидност 16.03 - 29.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Викенд за двајца во Рибарица

Дводневен викенд пакет за дваjца со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 5056ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Викенд за двајца во Рибарица

Дводневен викенд пакет за дваjца со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 5056ден.
Валидност 28.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3792 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Нова година во Рибарица

Тридневен новогодишен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 11376ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 3792 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Нова година во Рибарица - Бугарија

Новогодишни пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 7584ден.
Валидност 20.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Викенд за двајца во Рибарица

Дводневен викенд пакет за дваjца со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 5056ден.
Валидност 29.10 - 28.12
Цена на човек/ден 1369.23 - 1474.46 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2528 - 2896.46 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
7 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 15168ден.
Валидност 14.10 - 31.10
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1296ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5056 - 6162 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 5056ден.
Валидност 09.07 - 30.10
Цена на човек/ден 1264 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери31 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
31 купени

Одмор во Рибарица

Пакети за дваjца со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 5056ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3792 - 4740 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 9480ден.
Валидност 10.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери58 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
58 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1296ден.
Валидност 03.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери103 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
103 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1106ден.
Валидност 02.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери57 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
57 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1106ден.
Валидност 01.04 - 30.10
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
4 купени

Одмор во Рибарица

Пакети за дваjца со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 5435ден.
Валидност 19.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери15 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
15 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1106ден.
Валидност 18.10 - 29.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Викенд во Рибарица

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Цена: 1232ден.
Валидност 05.11 - 20.12
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1296ден.
Валидност 16.09 - 30.11
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1296ден.
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3160 - 3792 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Нова година во Рибарица - Бугарија

Новогодишни пакети со појадок, ручек и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 7584ден.
Валидност 01.11 - 20.12
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

All Inclusive викенд во Рибарица, Бугарија

Еднодневен викенд пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 885ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 4108 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
Валидност 09.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери120 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
120 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1011ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
4 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1296ден.
Валидност 01.07 - 08.09
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери843 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
843 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1138ден.
Валидност 14.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери68 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
68 купени

All Inclusive викенд во Рибарица, Бугарија

Еднодневен викенд пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1011ден.
Валидност 15.05 - 13.06
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери46 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
46 купени

All Inclusive викенд во Рибарица, Бугарија

Еднодневен викенд пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 885ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери128 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
128 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1011ден.
Валидност 13.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
4 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1106ден.
Валидност 01.05 - 30.06
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери40 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
40 купени

All Inclusive викенд во Рибарица, Бугарија

Еднодневен викенд пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 885ден.
Валидност 26.04 - 29.04
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

All Inclusive Велигден во Рибарица,

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 1138ден.
Валидност 13.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1011.2 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 26.04 - 29.04
Цена на човек/ден 1237.46 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен или тридневен Велигденски пакет со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 2907ден.
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 17.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1106ден.
Валидност 11.12 - 28.02
Цена на човек/ден 1011.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 1738 - 2001.23 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

Нова година во Рибарица, Бугарија

Тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 10428ден.
Валидност 23.11 - 23.12
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1106ден.
Валидност 18.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1011.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 19.09 - 01.12
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1106ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 4108 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери38 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
38 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
Валидност 05.10 - 23.12
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
4 купени

Одмор во Рибарица

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 632ден.
Валидност 05.10 - 23.12
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
12 купени

All Inclusive викенд во Рибарица, Бугарија

Еднодневен викенд пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 790ден.
Валидност 03.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
7 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 14.09 - 30.09
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери28 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
28 купени

All Inclusive викенд во Рибарица

Еднодневен викенд пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 948ден.
Валидност 01.07 - 09.09
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери1724 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
1724 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 948ден.
Валидност 21.07 - 07.09
Цена на човек/ден 1058.6 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
12 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1059ден.
Валидност 17.05 - 21.07
Цена на човек/ден 1011.2 - 1203.96 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
18 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
-64%
Валидност 06.09 - 30.06
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери1519 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
1519 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 790ден.
Валидност 19.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1011.2 - 1203.96 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
7 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
-50%
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери90 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
90 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1237.46 - 1745.9 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
7 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен или тридневен Велигденски пакет со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 2907ден.
Валидност 10.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 1203.96 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
10 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 05.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 1203.96 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери19 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
19 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 06.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1074ден.
Валидност 03.10 - 15.12
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
4 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1074ден.
Валидност 24.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1200.8 - 1817 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen Palace***,...

Цена: 1201ден.
Валидност 28.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1200.8 - 1817 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen Palace***,...

Цена: 1201ден.
Валидност 18.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1011.2 - 1203.96 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера во Хотел Арго, Рибарица - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 01.07 - 23.09
Цена на човек/ден 1011.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери128 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
128 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго,...

Цена: 1011ден.
-57%
Валидност 30.06 - 31.08
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери1564 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА , во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри ...
1564 купени

Early booking за All Inclusive одмор во Ри

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 948ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1501 - 2022.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
18 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен делничен и дводневен викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс...

Цена: 3002ден.
Валидност 27.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1074ден.
-50%
Валидност 17.05 - 30.06
Цена на човек/ден 948 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
16 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во...

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 05.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Семеен хотел Зорница ви предлага одлични услови за Вашиот одмор. Рибарица е убаво планинско селце, каде можете целосно да се опуштите од напорното секојдневие. Меѓу убавата природа,...
6 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Зорница, Рибарица

Цена: 1074ден.
-50%
Валидност 17.03 - 31.05
Цена на човек/ден 948 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
14 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери58 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
58 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 14.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2212 - 2101.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
6 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго, Рибарица...

Цена: 4424ден.
-57%
Валидност 30.06 - 31.08
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери44 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА , во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри ...
44 купени

Early booking за All Inclusive одмор во Рибарица,

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 948ден.
-50%
Валидност 17.01 - 30.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери144 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
144 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-64%
Валидност 01.05 - 30.06
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери311 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
311 купени

Early booking за All Inclusive одмор во Рибарица,

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 790ден.
Валидност 10.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен и дводневен викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen...

Цена: 2623ден.
-50%
Валидност 02.01 - 31.03
Цена на човек/ден 948 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери27 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
27 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во...

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 07.03 - 09.03
Цена на човек/ден 1485.2 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

8 март во Рибарица, Бугарија

Еднодневен или дводневен пакет со поjадок и празнична вечера + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1706ден.
Валидност 13.02 - 14.02
Цена на човек/ден 1564.2 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
0 купени

14 февруари во Рибарица, Бугарија

Еднодневен или дводневен пакет со поjадок и празнична вечера + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1833ден.
Валидност 15.12 - 01.02
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen Palace***,...

Цена: 2591ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.05
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери26 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
26 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 4108 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери5 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
5 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
-50%
Валидност 29.09 - 29.12
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери142 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
142 купени

All Inclusive во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3581.23 - 4740 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
0 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 9480ден.
-50%
Валидност 15.09 - 21.12
Цена на човек/ден 948 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери33 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
33 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во...

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 24.11 - 23.12
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
0 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen Palace***,...

Цена: 2591ден.
Валидност 06.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
9 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen Palace***,...

Цена: 2591ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери58 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
58 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
9 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen...

Цена: 2212ден.
Валидност 22.09 - 25.09
Цена на човек/ден 1864.4 - 2022.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
2 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen...

Цена: 7458ден.
-50%
Валидност 01.09 - 28.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери347 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
347 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 15.08 - 15.09
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери56 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
56 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго,...

Цена: 1343ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери1908 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
1908 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 28.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1580 - 1738 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотелски комплекс Evergreen Palace е идеално место за бизнис и одмор. Се наоѓа во живописното  село Рибарица , на 140 километри од Софија и на 750метри  надморска височина,...
2 купени

Одмор во Рибарица - Бугарија

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски Комплекс Evergreen...

Цена: 6320ден.
-57%
Валидност 30.05 - 30.06
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери346 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
346 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

57% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 948ден.
-50%
Валидност 03.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери161 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
161 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-63%
Валидност 02.01 - 29.05
Цена на човек/ден 821.6 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери409 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
409 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

63% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive Light од јануари до март во GREEN VILLAGE,...

Купувате за 2212ден. 822ден.
-50%
Валидност 29.04 - 08.05
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери133 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
133 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 15.04 - 01.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 27.04 - 25.05
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
8 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго,...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 29.04 - 03.05
Цена на човек/ден 1527.23 - 2054 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
6 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Хотел Арго,...

Купувате за 8216ден. 4108ден.
-50%
Валидност 15.03 - 28.04
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери85 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
85 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго,...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-61%
Валидност 30.05 - 30.06
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери62 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
62 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

61% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive Light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 853ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.05
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 01.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери32 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
32 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 02.02 - 29.02
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
44 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго,...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 12.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери76 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
76 купени

Денот на вљубените во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 12.02 - 14.02
Цена на човек/ден 1801.2 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
0 купени

Денот на вљубените во Рибарица

Еднодневен и дводневен пакет со појадок и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Р. Бугарија

Купувате за 3602ден. 1801ден.
-50%
Валидност 18.11 - 29.02
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери87 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
87 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго,...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 17.11 - 01.02
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
2 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-61%
Валидност 02.10 - 20.12
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери237 купени
Планинскиот комплекс " Грин Вилиџ " с.Рибарица се наоѓа во одморалиштето РИБАРИЦА, во историската месност Костина до реката,на 8 километри од Тетевен и на само 120 километри  од...
237 купени

Одмор во Рибарица, Бугарија

Еднодневен викенд пакет на база појадок, ручек и вечера за октомври, ноември и декември во GREEN...

Купувате за 2212ден. 853ден.
-50%
Валидност 13.10 - 22.12
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери81 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
81 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго,...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 05.10 - 01.12
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери10 купени
Хотел Вежен се наоѓа во одморалиштето Рибарица. Лоциран е во подножјето на шумата на тивко и спокојно место, по поречието на реката Бели Вит, во срцето на Тетевенскиот Балкан. Од хотелот...
10 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Вежен, Рибарица - Бугарија

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 06.09 - 30.11
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери309 купени
Хотел Арго - Рибарица располага со три нови куќи, СПА центар, отворен базен со посебен детски  дел и џакузи, две скари, градина, ресторан, летен бар и  сала за конференции...
309 купени

Одмор во Рибарица

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго, Рибарица

Купувате за 1706ден. 853ден.

Хотели Рибарица - Бугарија

Хотели Рибарица
Ако сеуште не сте го посетиле најживописното село во Тетевенска област, а имено селото Рибарица, е крајно време да ја поправите оваа грешка!
Рибарица е мало село, лоцирано во близина на Тетевенскиот Балкан, оддалечено  12 километри од градот Тетевен. Името на привлечното селце, коешто се протега по должината на реката Бели Вит, не е воопшто случајно. Уште при влегувањето во Рибарица, ќе ве пречека бронзената фигура на Рибарчето, симболот на одморалиштето. Уште во средновековјето селцето било посетувано од храбри јунаци кои вкусувале од вкусната пастрмка, се насладувале на убавината на природата и се ловеле  дивеч во недопрените околни шуми. Гостопримството на луѓето овде се задржало и до денес. Тие со задоволство ќе ви ги покажат старите воденици, кои сеуште работат, мајсторите занаетчии кои продолжуваат непрестано да творат. Да не ја пропуштиме и познатата Рибаришка сливова ракија, којашто врие во казаните. Уникатната природа, дел од Националниот парк "Централен Балкан", ќе Ви измами воздишки, а тајните мистерии на резерватот "Царичина" ќе ја привлече вашата љубопитност.
Со задоволство Ви го претставуваме нашите предлози за еден пријатен одмор во село Рибарица каде дури само за викенд може да уживаат на уникатната природа со загарантиран комфор:

1.Парк-хотел "Рибарица" се гордее со исклучително добра панорамска местопположба во овој регион. Седумте корпуси на еден од хотели Рибарица се амфитеатрално распоредени. Хотелот располага со различни објекти, како дел од нив се фитнес, сауна, тенис, мини фудбал, пинг понг, детски базен и се разбира отворен базен, како и скара. Во парк-хотелот "Рибарица" нема да Ви биде досадно ниту за секунда. Хотелот нуди пикник во планината, може да биде организиран со со џип сафари, како и излет до местото на гибелта на револуционерот Георги Бенковки, спортски риболов, екскурзии до локалните знаменитости и прошетки со локален водич.

2.СПА хотел "Планината" се наоѓа на околу 500 метри од самиот центар на одморалиштето. Комплексот се состои од три згради, изградени од природни материјали и декорирани со типично бугарска архитектура, кои го пресоздаваат духот и удобноста на старата бугарска атмосфера. Хотелот се гордее со Спа центар, Лоби бар, пијано бар, сала за игри, библиотека, ресторан, конференциски сали и кула, која нуди панорамски поглед на цела Рибарица. Во СПА хотел "Планината" комфорот, удобствотото и забава се загарантирани!
3.Garden Hotel St. Ekaterina, заобиколен од  мноштво ливади, со миризливи цвеќиња и вековни шуми, е со широко отворени врати за нови посетители. Хотелот нуди домашна провинциска атмосфера, во комбинација со префинета архитектура. Garden Hotel St. Ekaterina е стилски и елегантен, и нуди комфор и спокојство. Уникатните СПА процедури привлекуваат бројни туристи -  финска сауна и сауна со билки, како и (ароматична) парна бања, турска бања, џакузи и третмани и масажи. Задоволството и релаксацијата Ви се загарантирани!

4. Множествтото мали и практични вилички, расположени низ целото одморалиште нудат не само можност за приватност, но преку мирот и тишината и можност за незаборавен одмор. Потонати во зеленило и цвеќиња удобните вилички предлагаат автентична селска атмосфера која нема  да ја најдете никаде на друго место. Ако одберете една од нив за Вашиот семеен одмор или одмор со пријателите, нема да бидете разочарани! Ќе уживате во бугарското гостопримство, традиции и култура!

Село Рибарица е совршено место за вашиот одмор во планина без разлика дали е пролет, лето, есен или зима. Убавината и мистиката на ова место ве очекува и Ви посакува добредојде! Искористете ја оваа прекрасна можност да доживеете нови и неочекувани моменти!

1