Хотели Черноморец - Бугарија

-50% Хотели Черноморец - Попуст на сите хотели во Черноморец.

Валидност 04.06 - 31.08
Цена на човек/ден 742.6 - 869 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери62 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
62 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Цена: 743ден.
Валидност 04.06 - 31.08
Цена на човек/ден 742.6 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Цена: 743ден.
Валидност 29.06 - 20.09
Цена на човек/ден 632 - 1185 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери61 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
61 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Цена: 632ден.
Валидност 20.05 - 03.10
Цена на човек/ден 884.8 - 1422 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери1057 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
1057 купени

Летување на Црно море

Eднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 885ден.
Валидност 20.05 - 03.10
Цена на човек/ден 821.6 - 1422 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
Хотелот Андре се наоѓа во Черноморец, веднаш до автобуската станица, на 500 метри од централната плажа, на 600 метри од малата приватна плажа и 1,6 км од Кампинг Градина. Има 12 студија,...
17 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел Андре, Черноморец

Цена: 822ден.
Валидност 03.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери30 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
30 купени

Летување на Црно море во Черноморе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 1106ден.
Валидност 01.06 - 20.06
Цена на човек/ден 553 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
0 купени

Летување на Црно море

50% попуст на еднодневен пакет со појадок во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 553ден.
Валидност 01.08 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери161 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
161 купени

Летување на Црно море

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 790ден.
Валидност 07.07 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 1264 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
4 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 1580ден.
Валидност 04.08 - 30.09
Цена на човек/ден 474 - 632 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери8 купени
Добредојдовте во градот Черноморец , за незаборавен одмор на Црно море . Секоја соба во Семеен хотел „Чаневи” има посебна бања, тераса. Секоја соба има климатизација, фрижидер,...
8 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за две или три лица во Куќа за гости "Чаневи", Черноморец

Цена: 474ден.
Валидност 01.08 - 10.09
Цена на човек/ден 948 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери17 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
17 купени

Семеен одмор на Црно море

Петдневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 9480ден.
Валидност 01.07 - 07.09
Цена на човек/ден 692.04 - 1260.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
Семеен хотел Бел хаус е лоциран во малото туристичко место Черноморец , мал град со можности за пријатен и мирен одмор, но исто така и исполнет со многу забава. Овде можете да најдете голем...
20 купени

Летување на Црно море во Черно

Еднодневен пакет со појадок во Семеен хотел Бел Хаус***, Черноморец

Цена: 692ден.
Валидност 20.07 - 31.08
Цена на човек/ден 526.46 - 671.5 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Дом Петрови ги отвори своите врати за посетителите во август 2009 година. Сместено е во близина на центарот на тивка улица и околу 500 метри од централната плажа на Черноморец . Ве очекуваме...
0 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет за две, три или четири лица во Куќа за гости Петрови, Черноморец

Цена: 1264ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 474 - 632 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Добредојдовте во градот Черноморец , за незаборавен одмор на Црно море . Секоја соба во Семеен хотел „Чаневи” има посебна бања, тераса. Секоја соба има климатизација, фрижидер,...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за две или три лица во Куќа за гости "Чаневи", Черноморец

Цена: 474ден.
Валидност 15.05 - 26.08
Цена на човек/ден 758.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери239 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
239 купени

Летување на Црно море

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 790ден.
-0%

company

Валидност 20.05 - 10.07
Цена на човек/ден 474 - 553 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Дом Петрови ги отвори своите врати за посетителите во август 2009 година. Сместено е во близина на центарот на тивка улица и околу 500 метри од централната плажа на Черноморец . Ве очекуваме...
1 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет за две, три или четири лица во Куќа за гости Петрови, Черноморец

Цена: 1106ден.
Валидност 03.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
24 купени

Летување на Црно море во Черноморе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 1106ден.
Валидност 10.07 - 25.08
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери8 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
8 купени

Семеен одмор на Црно море

Петдневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 13588ден.
Валидност 15.05 - 26.08
Цена на човек/ден 790 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери6 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
6 купени

Летување на Црно море

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 790ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1017.52 - 1817 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
0 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера+ базен, џакузи и парна бања...

Цена: 1018ден.
Валидност 15.05 - 26.08
Цена на човек/ден 790 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери4 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
4 купени

Летување на Црно море 2019

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 790ден.
Валидност 25.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 1232ден.
Валидност 08.09 - 30.09
Цена на човек/ден 474 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Добредојдовте во градот Черноморец , за незаборавен одмор на Црно море . Секоја соба во Семеен хотел „Чаневи” има посебна бања, тераса. Секоја соба има климатизација, фрижидер,...
0 купени

Септември во Черноморец

Еднодневен пакет за две или три лица во Куќа за гости "Чаневи", Черноморец

Цена: 474ден.
Валидност 01.07 - 15.09
Цена на човек/ден 790 - 1027 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери375 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
375 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Цена: 790ден.
Валидност 28.08 - 14.09
Цена на човек/ден 944.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
9 купени

Летување на Црно море во Ч

Еднодневен пакет со појадок и вечера + базен, џакузи и парна бања во Комплекс Вила Амброзија,...

Цена: 945ден.
Валидност 28.08 - 14.09
Цена на човек/ден 1418.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
0 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + базен, џакузи и парна бања во Комплекс Вила Амброзија,...

Цена: 1419ден.
Валидност 01.07 - 07.09
Цена на човек/ден 1229.24 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери26 купени
Семеен хотел Бел хаус е лоциран во малото туристичко место Черноморец , мал град со можности за пријатен и мирен одмор, но исто така и исполнет со многу забава. Овде можете да најдете голем...
26 купени

Летување на Црно море во Черно

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен хотел Бел Хаус***, Черноморец

Цена: 1229ден.
Валидност 30.08 - 07.09
Цена на човек/ден 1102.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
20 купени

Септември на Црно море во Черноморе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 1103ден.
Валидност 12.07 - 30.09
Цена на човек/ден 474 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери111 купени
Добредојдовте во градот Черноморец , за незаборавен одмор на Црно море . Секоја соба во Семеен хотел „Чаневи” има посебна бања, тераса. Секоја соба има климатизација, фрижидер,...
111 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за две или три лица во Куќа за гости "Чаневи", Черноморец

Цена: 474ден.
Валидност 16.07 - 14.09
Цена на човек/ден 1418.84 - 1892.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
0 купени

Летување на Црно море во Ч

Еднодневен пакет со појадок и вечера + базен, џакузи и парна бања во Комплекс Вила Амброзија,...

Цена: 1419ден.
Валидност 16.07 - 14.09
Цена на човек/ден 944.84 - 1418.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери46 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
46 купени

Летување на Црно море во Ч

Еднодневен пакет со појадок и вечера + базен, џакузи и парна бања во Комплекс Вила Амброзија,...

Цена: 945ден.
Валидност 23.08 - 10.09
Цена на човек/ден 1102.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
6 купени

Летување на Црно море во Черноморе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 1103ден.
Валидност 17.05 - 20.09
Цена на човек/ден 790 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2131 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
2131 купени

Летување на Црно море 2019

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Цена: 790ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 474 - 632 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Добредојдовте во градот Черноморец , за незаборавен одмор на Црно море . Секоја соба во Семеен хотел „Чаневи” има посебна бања, тераса. Секоја соба има климатизација, фрижидер,...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за две или три лица во Куќа за гости "Чаневи", Черноморец

Цена: 474ден.
Валидност 14.06 - 10.09
Цена на човек/ден 948 - 1102.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
18 купени

Летување на Црно море во Черноморе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 948ден.
Валидност 18.06 - 30.06
Цена на човек/ден 786.84 - 1102.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Бел хаус е лоциран во малото туристичко место Черноморец , мал град со можности за пријатен и мирен одмор, но исто така и исполнет со многу забава. Овде можете да најдете голем...
0 купени

Last minute Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Семеен хотел Бел Хаус***, Черноморец

Цена: 787ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 726.8 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери6 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
6 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 727ден.
Валидност 05.06 - 30.06
Цена на човек/ден 568.8 - 726.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Семеен хотел Бел хаус е лоциран во малото туристичко место Черноморец , мал град со можности за пријатен и мирен одмор, но исто така и исполнет со многу забава. Овде можете да најдете голем...
10 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Семеен хотел Бел Хаус***, Черноморец

Цена: 569ден.
Валидност 23.05 - 30.06
Цена на човек/ден 916.4 - 1106 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
8 купени

Летување на Црно море во Черноморе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 916ден.
-50%
Валидност 17.05 - 20.09
Цена на човек/ден 790 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
0 купени

Летување на Црно море 2019

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 1580ден. 790ден.
Валидност 01.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1422 - 1738 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
0 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + базен, џакузи и парна бања во Комплекс Вила Амброзија,...

Цена: 1422ден.
Валидност 22.05 - 30.09
Цена на човек/ден 600.4 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери28 купени
Куќа за гости Бел хаус е лоциран во малото туристичко место Черноморец , мал град со можности за пријатен и мирен одмор, но исто така и исполнет со многу забава. Овде можете да...
28 купени

Летен одмор во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Куќа за гости Бел хаус, Черноморец

Цена: 600ден.
Валидност 04.07 - 30.09
Цена на човек/ден 474 - 632 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Добредојдовте во градот Черноморец , за незаборавен одмор на Црно море . Секоја соба во Семеен хотел „Чаневи” има посебна бања, тераса. Секоја соба има климатизација, фрижидер,...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за две или три лица во Семеен Хотел "Чаневи", Черноморец

Цена: 474ден.
-50%
Валидност 04.09 - 25.09
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери12 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
12 купени

Летување на Црно море 2018

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 1770ден. 885ден.
Валидност 05.09 - 15.09
Цена на човек/ден 711 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
10 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Цена: 711ден.
Валидност 01.06 - 11.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1738 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери218 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
218 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера + базен, џакузи и парна бања...

Цена: 1232ден.
Валидност 15.05 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери399 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
399 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера за целата летна сезона во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Цена: 790ден.
-50%
Валидност 13.08 - 20.09
Цена на човек/ден 884.8 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери221 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
221 купени

Летување на Црно море 2018

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 2781ден. 1390ден.
Валидност 25.08 - 15.09
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери178 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
178 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 885ден.
-50%
Валидност 25.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери568 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
568 купени

Летување на Црно море 2018

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 2086ден. 1043ден.
Валидност 01.06 - 15.09
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери30 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
30 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Цена: 885ден.
-50%
Валидност 20.05 - 25.09
Цена на човек/ден 884.8 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери3065 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
3065 купени

Летување на Црно море 2018

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 1770ден. 885ден.
Валидност 01.05 - 30.09
Цена на човек/ден 695.2 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери14 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
14 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 695ден.
Валидност 01.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1738 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
0 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера + базен, џакузи и парна бања...

Цена: 1232ден.
-50%
Валидност 06.07 - 25.09
Цена на човек/ден 1074.4 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери1752 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
1752 купени

Летување на Црно море 2017

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 2149ден. 1074ден.
Валидност 26.08 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери12 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
12 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
Валидност 01.09 - 24.09
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
2 купени

Одмор на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + СПа процедури во Комплекс Вила Амброзија, Черноморец

Цена: 2054ден.
-50%
Валидност 07.07 - 24.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1738 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери378 купени
Комплекс Вила Амброзија е лоциран во центарот на градот Черноморец , на околу 25 км од Бургас . Хотелскиот дел предлага 9 студиа и 12 апартмани, со поглед кон морето и кон базенот на...
378 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + базен, џакузи и парна бања во Комплекс Вила...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 695.2 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери799 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
799 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера за целата летна сезона во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Купувате за 1770ден. 885ден.
Валидност 15.08 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери28 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
28 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
Валидност 18.07 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери84 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
84 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
Валидност 06.07 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 790 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери64 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
64 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
Валидност 18.07 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 726.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
-50%
Валидност 05.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1074.4 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери4259 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
4259 купени

Early booking летување на Црно море 2017

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 2149ден. 1074ден.
Валидност 06.07 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 853ден.
Валидност 01.07 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
-50%
Валидност 05.05 - 30.06
Цена на човек/ден 774.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери106 купени
Семеен хотел Аклади *** се наоѓа до градот  Черноморец , на 24 км од Бургас, во реонот Аклади, и се наоѓа на 300 метри од плажата Тополите во Царскиот залив. Центарот на гррадот...
106 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Купувате за 1548ден. 774ден.
Валидност 15.05 - 30.09
Цена на човек/ден 537.2 - 695.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок
Купени ваучери38 купени
Семеен хотел Бел хаус е лоциран во малото туристичко место Черноморец , мал град со можности за пријатен и мирен одмор, но исто така и исполнет со многу забава. Овде можете да најдете голем...
38 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Семеен хотел Бел Хаус***, Черноморец

Цена: 537ден.
Валидност 01.07 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок + базен во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
Валидност 01.07 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок + базен во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
Валидност 10.06 - 25.09
Цена на човек/ден 628.84 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Early booking за летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок + базен во Хотел Черноморец

Цена: 629ден.
Валидност 10.06 - 25.09
Цена на човек/ден 726.8 - 948 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Новоотворениот во 2017 год. Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750 метри од...
0 купени

Early booking за летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок + базен во Хотел Черноморец

Цена: 727ден.
-50%
Валидност 05.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери14 купени
Новоотворениот во 2017 год. Гранд Хотел Черноморец е е целосно реновиран и се наоѓа во црноморското туристичко гратче Черноморец . Лоциран е на 400 метри од кампингот Черноморец и на 750...
14 купени

Early booking за летување во Черноморец

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок, ручек и вечера + базен во Гранд Хотел Черноморец

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 05.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери6135 купени
Реновираниот Хотел Роза е лоциран на 500 метри од центарот на Черноморец, во новиот тивок и спокоен дел на градот. На 400 метри од хотелот има мала плажа, а на 750 метри е големата градска...
6135 купени

На Црно море 2016 во Черноморец

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 01.09 - 15.09
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Слободни места има за периодот по 6 септември! Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага...
8 купени

Септември во Черноморец Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Септември во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Купувате за 1454ден. 727ден.
-50%
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 695.2 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери799 купени
Хотел Aнди се наоѓа во туристичкото гратче на брегот на Црното море - Черноморец и за своите гости предлага двокреветни соби и апартмани. Собите и апартманите во хотел...
799 купени

Летување во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера за целата летна сезона во Семеен Хотел Анди, Черноморец

Купувате за 1770ден. 885ден.
-50%
Валидност 15.05 - 30.06
Цена на човек/ден 774.2 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери54 купени
Во летната сезона 2016 Семеен хотел Аклади ќе ги пречека своите гости со целосно обновен ентериер. Реновирани се сите простории за сместување, како и ресторанот и лоби барот. Направените...
54 купени

Летување на Црно море во Черноморец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Аклади***, Черноморец

Купувате за 1548ден. 774ден.
-50%
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 276.5 - 252.8 ден/ човек
Местоположба Черноморец
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Куќа за гости "Велиана" се наоѓа во самиот почеток на градот Черноморец . Непосредно до куќата е една од најубавите и најпознатите плажи на Црното море - кампинг...
4 купени

Летување во Черноморец

Дводневен пакет за четири или пет лица во Куќа Велиана

Купувате за 4424ден. 2212ден.

Хотели Черноморец - Бугарија

Информација за Хотели Черноморец

Дали ви се допаѓа Црното Море? Сончевите и топли денови се по Ваш вкус?
Во таков случај, само треба да изберете една од дестинациите на бугарското крајбрежје и да отидете таму на одмор.
Некои веќе го посетиле Црното Море, за други тоа е годишна традиција, а трети сметаат да го посетите за првпат. Во секој случај  најважно да најдете место каде да останете за неколку дена и да е во близина на морето, се разбира!
Едно од најпознатите и најпосетени места по јужното крајбрежје на Црно море е Черноморец. Градот е посетуван од туристи со различна националност, а не само домашни туристи. Значи, ако ви е потребно место каде да престојувате и соодветено одморалиште, каде да го поминете својот летен одмор, можете да се доверите на некој од бројните хотели Черноморец  лоцирани во градот - во близина на морето.
Малку повеќе за градот ...
Черноморец се наоѓа во југоисточна Бугарија и поточно во општина Созопол, област Бургас. Градот брои над 2 200 жители и иако е мал, тој ужива огромна популарност и интерес од страна на туристите.
Семејните хотели во градчето се над 100, а во врска луксозността, има и стандардни несемејни хотели, на чиј луксуз можете да се радувате и да ги искористите нивните предности.
Туристичкиот град постои над 300 години, и освен фактот дека се наоѓа во близина на Црното Море, има и други факти или поточно знаменитости, поради што вреди да се посети токму овој крајбрежен град и некој од многуте хотели Черноморец.
Една од знаменитостите е храмот Свети Никола и така наречената  Рајска градина, која се наоѓа таму. Таа се состои од различни растенија, главно цвеќиња како орхидеи, Мимози, еделвајси и пасифлора. Исто така, во неа може да се види уште присуството на кипариси, див лимон, мандарини, француска и јапонска вишна, чија убавина е особено голема кога ќе расцутат во пролетните месеци од годината. Во нивна близина се наоѓа и вештачко езеро во кое можете да видите блатни ириси, лотоси и лилјани помеѓу кои  кои пливаат убави златни рипки. Доста невообичаено, но сепак во рајската градина можете да се судрите во некој кактус.
Што се однесува до самиот храм Свети Никола, неговата историја датира од 1858 година и е поврзана со еден бродолом.
Според историјата, грчки морепловци се насукале со својот кораб, и се спасиле, завршувајќи во Созополскиот залив, каде случајно испливала икона на Св. Никола. Тргнувајќи назад кон дома, морнарите ја оставиле иконата на локалните жители, за да ја чуваат и подоцна да изградат храм посветен на "Чудотворецот" (Свети Никола) - заштитник на морнарите и ја поставиле иконата во Храмот. Ова место е свето и многу ценето од жителите и туристите, поради ајазмотото со лековита вода.
Ако сте љубители на спокојството, тогаш Черноморец е идеално место што можете да го посетите за неколку дена и каде можете да уживате во прекрасниот морски залив, која се наоѓа таму.
Освен знаменитостите и хотели Черноморец, можете исто така да ги искористат предностите на мирни прошетки или посета на локалите, лоцирани во градот или во близина на него, каде сигурно ќе го поминете добро времето посветено за одмор!

1