Хотели Царево - Бугарија

-50% Хотели Царево - Попуст на сите хотели во Царево.

Валидност 01.06 - 31.08
Цена на човек/ден 948 - 3002 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
8 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Замокот, Царево!

Цена: 2370ден.
Валидност 14.06 - 15.09
Цена на човек/ден 376.04 - 470.84 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери8 купени
Бунгалови Нестинарка се наоѓаат на планината Странџа, веднаш до хотелот Саут Бич, на 3 минути пешачење од прекрасната плажа Нестинарка и на околу 2 километри од градот Царево ....
8 купени

Летување во Царево

Eднодневен пакет за целата летна сезона во бунгалови Нестинарка, Царево

Цена: 376ден.
Валидност 05.05 - 15.09
Цена на човек/ден 869 - 1896 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери32 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1485...
32 купени

Одмор на Црно Море во Царе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 869ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1580 - 2054 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
6 купени

Летување на Црно море во Царево

Петдневен пакет со појадок и вечера за целата летна сезона во Хотел Замокот, Царево!

Цена: 7900ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 916.4 - 2054 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери24 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
24 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера за целата летна сезона во Хотел Замокот, Царево!

Цена: 916ден.
Валидност 01.09 - 13.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1106...
12 купени

Одмор на Црно Море во Царе

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 1106ден.
Валидност 01.09 - 15.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
4 купени

Лето 2020 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1106ден.
Валидност 21.08 - 10.09
Цена на човек/ден 1106 - 1896 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
12 купени

Лето 2020 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1106ден.
Валидност 01.07 - 10.09
Цена на човек/ден 376.04 - 439.24 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Бунгалови Нестинарка се наоѓаат на планината Странџа, веднаш до хотелот Саут Бич, на 3 минути пешачење од прекрасната плажа Нестинарка и на околу 2 километри од градот Царево ....
0 купени

Летување во Царево

Eднодневен пакет за целата летна сезона во бунгалови Нестинарка, Царево

Цена: 376ден.
Валидност 04.07 - 29.08
Цена на човек/ден 3033.6 - 3545.52 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Томас Резиденс е мал апартмански комплекс, лоциран на сончевата јужна плажа "Нестинарка" во град Царево . Овде гостите и сопствениците на апартмани можат да уживаат во...
0 купени

All Inclusive на Црно море во Царево

Еднодневен пакет на база All Inclusive + базен во Томас Резиденс

Цена: 3034ден.
Валидност 02.06 - 20.08
Цена на човек/ден 1753.8 - 2417.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Летување на Црно море

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 3729ден.
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 948 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери15 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
15 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок во Хотел Замокот, Царево!

Цена: 948ден.
Валидност 01.07 - 15.09
Цена на човек/ден 395 - 632 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
6 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет за две или четири лица во Бунгалови Венера, Царево

Цена: 1106ден.
Валидност 15.07 - 13.09
Цена на човек/ден 376.04 - 439.24 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери23 купени
Бунгалови Нестинарка се наоѓаат на планината Странџа, веднаш до хотелот Саут Бич, на 3 минути пешачење од прекрасната плажа Нестинарка и на околу 2 километри од градот Царево ....
23 купени

Летување во Царево

Еднодневен пакет за целата летна сезона во бунгалови Нестинарка, Царево

Цена: 376ден.
Валидност 01.09 - 10.09
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1327...
0 купени

Одмор на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 1327ден.
Валидност 01.09 - 10.09
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
0 купени

Септември на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1232ден.
Валидност 27.07 - 15.09
Цена на човек/ден 474 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери40 купени
Куќа за гости "Лаки " се состои од 15 простории - двокреветни и трокреветни соби. Собите се со двојни кревети и купатило, располагаат со фрижидер и телевизор со кабловска телевизија,...
40 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет во Куќа за гости Лаки, Царево

Цена: 474ден.
Валидност 25.06 - 30.09
Цена на човек/ден 995.4 - 2196.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Летување на Црно море во Цар

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1991ден.
Валидност 19.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1706.4 - 2180.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери78 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
78 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера за целата летна сезона во...

Цена: 1706ден.
Валидност 06.07 - 10.09
Цена на човек/ден 496.12 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Куќа за гости "Лаки " се состои од 15 простории - двокреветни и трокреветни соби. Собите се со двојни кревети и купатило, располагаат со фрижидер и телевизор со кабловска телевизија,...
4 купени

Летување на Црно море во Царево

Седумдневен пакет во Куќа за гости Лаки, Царево

Цена: 3476ден.
Валидност 06.07 - 10.09
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери5 купени
Куќа за гости "Лаки " се состои од 15 простории - двокреветни и трокреветни соби. Собите се со двојни кревети и купатило, располагаат со фрижидер и телевизор со кабловска телевизија,...
5 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок во Куќа за гости Лаки, Царево

Цена: 790ден.
Валидност 01.06 - 08.09
Цена на човек/ден 376.04 - 439.24 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Бунгалови Нестинарка се наоѓаат на планината Странџа, веднаш до хотелот Саут Бич, на 3 минути пешачење од прекрасната плажа Нестинарка и на околу 2 километри од градот Царево ....
0 купени

Летување во Царево

Еднодневен пакет за целата летна сезона во бунгалови Нестинарка, Царево

Цена: 376ден.
Валидност 01.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1327.2 - 2180.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери22 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
22 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера за целата летна сезона во...

Цена: 1327ден.
Валидност 01.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1327...
0 купени

Одмор на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 1327ден.
Валидност 01.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1422 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
28 купени

Лето 2019 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1232ден.
Валидност 15.05 - 30.09
Цена на човек/ден 687.3 - 2370 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
7 купени

Early booking Летување на Црно море во Цар

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1691ден.
Валидност 01.07 - 09.09
Цена на човек/ден 474 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери70 купени
Куќа за гости "Лаки " се состои од 15 простории - двокреветни и трокреветни соби. Собите се со двојни кревети и купатило, располагаат со фрижидер и телевизор со кабловска телевизија,...
70 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет во Куќа за гости Лаки, Царево

Цена: 474ден.
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1106 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
15 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Бунгалови Венера, Царево

Цена: 1106ден.
Валидност 15.05 - 30.09
Цена на човек/ден 892.7 - 1066.5 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Early booking Летување на Црно море во Цар

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1785ден.
Валидност 15.05 - 30.09
Цена на човек/ден 687.3 - 2370 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Early booking Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1691ден.
Валидност 15.05 - 30.09
Цена на човек/ден 647.8 - 2230.96 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Early booking Летување на Црно море во Цар

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1605ден.
Валидност 15.05 - 30.09
Цена на човек/ден 647.8 - 2230.96 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Early booking Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за целото семејство во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1605ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
0 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера за целата летна сезона во Хотел Замокот, Царево!

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 11.09 - 30.09
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
4 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Царево, Primea Boutique Apartments

Цена: 2054ден.
Валидност 01.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1422 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1232...
24 купени

Одмор на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 1232ден.
Валидност 19.06 - 10.09
Цена на човек/ден 372.88 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери68 купени
Бунгалови Нестинарка се наоѓаат на планината Странџа, веднаш до хотелот Саут Бич, на 3 минути пешачење од прекрасната плажа Нестинарка и на околу 2 километри од градот Царево ....
68 купени

Летување во Царево

Еднодневен пакет за целата летна сезона во бунгалови Нестинарка, Царево

Цена: 373ден.
Валидност 20.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1169.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
0 купени

Лето 2018 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1327ден.
Валидност 21.08 - 10.09
Цена на човек/ден 1611.6 - 1943.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или тројца возрасни во Царево, Primea Beach...

Цена: 3223ден.
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 821.6 - 948 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери127 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
127 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Бунгалови Венера, Царево

Цена: 822ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери720 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
720 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера за целата летна сезона во Хотел Замокот, Царево!

Цена: 1327ден.
Валидност 01.08 - 20.08
Цена на човек/ден 2085.6 - 2670.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или тројца возрасни со појадок во Царево, Primea...

Цена: 4171ден.
Валидност 11.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1516.8 - 2717.6 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или четири возрасни во Царево, Primea Boutique...

Цена: 1517ден.
Валидност 16.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1611.6 - 3191.6 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или тројца возрасни во Царево, Primea Beach...

Цена: 3760ден.
Валидност 01.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1169.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
0 купени

Лето 2018 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1169ден.
Валидност 06.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1769.6 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или тројца возрасни во Царево, Primea Beach...

Цена: 3760ден.
Валидност 11.09 - 30.09
Цена на човек/ден 679.4 - 758.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или четири возрасни во Царево, Primea Boutique...

Цена: 1517ден.
Валидност 11.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1011.2 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
4 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок + надворешен базен во Хотел Замокот, Царево!

Цена: 1011ден.
Валидност 01.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1769.6 - 3002 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекраснaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или тројца возрасни во Царево, Primea Beach...

Цена: 3539ден.
Валидност 11.09 - 30.09
Цена на човек/ден 726.8 - 1248.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или тројца возрасни во Царево, Primea Boutique...

Цена: 2149ден.
Валидност 11.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Одмор на Црно море во Царево

Еднодневeн пакет со појадок, ручек и вечера во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1896ден.
Валидност 07.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Одмор на Црно море во Царево

Еднодневeн пакет со појадок, ручек и вечера во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1896ден.
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1864.4 - 2054 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневeн пакети со појадок, ручек и вечера во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1864ден.
Валидност 28.08 - 15.09
Цена на човек/ден 758.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери57 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
57 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Бунгалови Венера, Царево

Цена: 758ден.
Валидност 10.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери128 купени
Хотел "Панорама" е лоциран во живописното црноморско гратче Царево , на 80 метри од морскиот брег и само 3 минути пешачење од центарот на градот. Во летниот бар ќе уживате во...
128 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок, ручек и вечера + базен во хотел Панорама,...

Цена: 1264ден.
Валидност 13.08 - 07.09
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
4 купени

Лето 2017 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1232ден.
-50%
Валидност 01.08 - 30.09
Цена на човек/ден 948 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери252 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
252 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана во Хотел Замокот, Царево!

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA  BEACH RESIDENCE  е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се...
0 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневeн пакети со појадок, ручек и вечера во Царево, Primea Beach Residence

Цена: 1864ден.
Валидност 01.08 - 20.09
Цена на човек/ден 316 - 632 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери121 купени
Куќа за гости "Лаки " се состои од 15 простории - двокреветни и трокреветни соби. Собите се со двојни кревети и купатило, располагаат со фрижидер и телевизор со кабловска телевизија,...
121 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет во Куќа за гости Лаки, Царево

Цена: 316ден.
Валидност 01.07 - 20.08
Цена на човек/ден 2464.8 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA BOUTIQUE APARTMENTS е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се открива...
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца или четворица со појадок на Црно море во Царево, Primea Boutique...

Цена: 4930ден.
-50%
Валидност 28.06 - 30.09
Цена на човек/ден 948 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери449 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
449 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана за целата летна сезона во Хотел Замокот, Царево!

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 20.06 - 07.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери58 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1232...
58 купени

Одмор на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 1232ден.
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 758.4 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Бунгалови Венера, Царево

Цена: 758ден.
Валидност 20.06 - 07.09
Цена на човек/ден 1169.2 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
0 купени

Лето 2017 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1169ден.
Валидност 28.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1106 - 1264 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери41 купени
Хотел "Панорама" е лоциран во живописното црноморско гратче Царево , на 80 метри од морскиот брег и само 3 минути пешачење од центарот на градот. Во летниот бар ќе уживате во...
41 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок, ручек и вечера + базен во хотел Панорама,...

Цена: 1106ден.
-50%
Валидност 10.05 - 30.09
Цена на човек/ден 948 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери247 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
247 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана за целата летна сезона во Хотел Замокот, Царево!

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 06.07 - 15.09
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери30 купени
Хотел "Панорама" е лоциран во живописното црноморско гратче Царево , на 80 метри од морскиот брег и само 3 минути пешачење од центарот на градот. Во летниот бар ќе уживате во...
30 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет за целата летна сезона со појадок, ручек и вечера + базен во хотел Панорама,...

Цена: 1264ден.
Валидност 23.06 - 05.07
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери24 купени
Хотел "Панорама" е лоциран во живописното црноморско гратче Царево , на 80 метри од морскиот брег и само 3 минути пешачење од центарот на градот. Во летниот бар ќе уживате во...
24 купени

Last minute летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + базен во хотел Панорама, Царево!

Цена: 1106ден.
Валидност 15.06 - 30.06
Цена на човек/ден 2054 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA BOUTIQUE APARTMENTS е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се открива...
0 купени

Одмор на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца или четворица со појадок на Црно море во Царево, Primea Boutique...

Цена: 4108ден.
Валидност 08.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1169.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1069...
14 купени

Одмор на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 1169ден.
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1106 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
11 купени

Лето 2017 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1106ден.
Валидност 12.06 - 30.06
Цена на човек/ден 935.36 - 974.23 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ШЕСТДНЕВЕН ПАКЕТ ПО ЦЕНА НА ПЕТДНЕВЕН...
0 купени

Одмор на Црно Море во Царево

Шестдневен и десетдневен промотивен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 5846ден.
Валидност 12.06 - 30.06
Цена на човек/ден 884.8 - 921.77 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
3 купени

Last minute на Црно Море во Царево

Шестдневен и десетдневен промотивен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 5530ден.
Валидност 15.05 - 14.06
Цена на човек/ден 1216.6 - 963.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
PRIMEA BOUTIQUE APARTMENTS е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се открива...
0 купени

Летување на Црно море

Еднодневни пакети за двајца или четворица со појадок на Црно море во Царево, Primea Boutique...

Цена: 2433ден.
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1106 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
21 купени

Лето 2017 на Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Цена: 1106ден.
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 758.4 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери92 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
92 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Бунгалови Венера, Царево

Цена: 758ден.
Валидност 01.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1169.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1069...
18 купени

Early booking за Црно Море во Царево

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Цена: 1169ден.
-50%
Валидност 10.05 - 30.09
Цена на човек/ден 948 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери40 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
40 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана за целата летна сезона во Хотел Замокот, Царево!

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 06.09 - 30.09
Цена на човек/ден 695.2 - 726.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
PRIMEA BOUTIQUE APARTMENTS е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се открива...
2 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за Септември на Црно море во Царево, Primea Boutique Apartments

Цена: 1454ден.
-50%
Валидност 24.08 - 15.09
Цена на човек/ден 505.6 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
0 купени

Летен одмор во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана во Бунгалови Венера, Царево

Купувате за 1011ден. 506ден.
-50%
Валидност 01.09 - 15.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
0 купени

Септември на Црно Море во Царево

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 2022 денари (32...
24 купени

Септември на Црно Море во Царево, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 21.07 - 31.08
Цена на човек/ден 948 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери416 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
416 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана во Хотел Замокот, Царево!

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1011.2 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери181 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 2022 денари (32...
181 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 05.07 - 15.09
Цена на човек/ден 1011.2 - 1106 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери78 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
78 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 01.07 - 30.08
Цена на човек/ден 505.6 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери185 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
185 купени

Летен одмор во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана во Бунгалови Венера, Царево

Купувате за 1011ден. 506ден.
Валидност 01.09 - 15.09
Цена на човек/ден 932.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери10 купени
PRIMEA BOUTIQUE APARTMENTS е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се открива...
10 купени

Септември на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за Септември на Црно море во Царево, Primea Boutique Apartments

Цена: 2623ден.
Валидност 01.07 - 21.08
Цена на човек/ден 1295.6 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Семеен хотел Four Seasons е нов, комфорен хотел во центарот на Царево , лоциран на само  700 метри од плажите на Црното море. Во непосредна близина на хотелот се наоѓаат ресторани,...
3 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба или студио во јули и август во семеен хотел Four...

Цена: 1296ден.
-0%
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 1116.43 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
PRIMEA BOUTIQUE APARTMENTS е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се открива...
2 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневни пакети за двајца возрасни и две деца или тројца возрасни во Царево, Primea Boutique...

Купувате за 3350ден. 3350ден.
-50%
Валидност 11.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1200.8 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок
Купени ваучери146 купени
Хотел "Замокот" зафаќа површина од 5000 кв.м и се наоѓа во туристичкиот дел на градот Царево , во непосредна близина на центарот, на 250 метри од централната плажа и на околу 350м....
146 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Замокот, Царево!

Купувате за 2402ден. 1201ден.
Валидност 08.07 - 20.08
Цена на човек/ден 2370 - 2844 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери16 купени
Томас Резиденс е мал апартмански комплекс, лоциран на сончевата јужна плажа "Нестинарка" во град Царево . Овде гостите и сопствениците на апартмани можат да уживаат во...
16 купени

Летен одмор на Црно море во Царево

Еднодневен пакет на база All Inclusive + базен во Томас Резиденс

Цена: 2370ден.
-50%
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1011.2 - 1106 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери63 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
63 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Купувате за 2022ден. 1011ден.
Валидност 20.05 - 30.06
Цена на човек/ден 418.7 - 458.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери80 купени
PRIMEA BOUTIQUE APARTMENTS е лоциран непосредно на прекрасниaтa плажа на Заливот Нестинарка, на 5 минути од центарот на црноморското туристичко гратче Царево . Од хотелот се открива...
80 купени

Летување на Црно море во Царево

На Црно море во мај и јуни! Еднодневни пакети за две или четири лица во Царево, Primea Boutique...

Цена: 916ден.
-50%
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1106 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 2212 денари (36...
12 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 15.05 - 20.06
Цена на човек/ден 421.23 - 632 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери16 купени
Regina Beach Hotel е луксузен апартмански комплекс, лоциран во прекрасниот залив Нестинарка на самиот брег на Црно море. Комплексот е целосно завршен во 2008 година и нуди максимална...
16 купени

Летување на Црно море во Царево

50% попуст на еднодневен пакет за двајца + базен во Апартмански комплекс Regina Beach Hotel,...

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 17.05 - 31.08
Цена на човек/ден 916.4 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
22 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Купувате за 1833ден. 916ден.
Валидност 06.06 - 23.06
Цена на човек/ден 1327.2 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери22 купени
Хотел Арапja дел Сол е лоциран непосредно до кампинг Арапја, на околу 150 м. од плажите на Црно море, во една од најјужните точки на бугарското крајбрежје на Црното Море, на 65 километри од...
22 купени

All inclusive летување на Црно море крај Царево

Еднодневен пакет на база All inclusive во хотел Арапја дел Сол ***, крај Царево

Цена: 1327ден.
-50%
Валидност 19.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1169.2 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 2338 денари (38...
8 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 01.06 - 20.06
Цена на човек/ден 474 - 632 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел Four Seasons е нов, комфорен хотел во центарот на Царево, лоциран на само  700 метри од плажите на Црното море. Во непосредна близина на хотелот се наоѓаат ресторани,...
0 купени

Летување на Црно море во Царево

Еднодневен пакет за двајца во двојна соба или студио во јуни во семеен хотел Four Seasons, Царево

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 316 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
0 купени

Летен одмор во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана за целото лето во Бунгалови Венера, Царево

Купувате за 632ден. 316ден.
-50%
Валидност 15.06 - 15.09
Цена на човек/ден 316 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Нема
Купени ваучери40 купени
Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево , оддалечено 70 километри јужно од град Бургас ....
40 купени

Летен одмор во Царево

Еднодневен пакет со или без исхрана за целото лето во Бунгалови Венера, Царево

Купувате за 632ден. 316ден.
-0%
Валидност 06.06 - 12.09
Местоположба Царево
Купени ваучери14 купени
Хотел Арапja дел Сол е лоциран непосредно до кампинг Арапја, на околу 150 м. од плажите на Црно море, во една од најјужните точки на бугарското крајбрежје на Црното Море, на 65 километри од...
14 купени

All inclusive летување на Црно море крај Царево

Еднодневен пакет за целата летна сезона на база All inclusive во хотел Арапја дел Сол ***, крај...

Купувате за 1327ден. 1327ден.
-50%
Валидност 01.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1169.2 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 2338 денари (38...
0 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мараја, Царево

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 01.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1011.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Царево
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс "МАРАЈА" е изграден на површина од 4.5 декари, се наоѓа на 150 метри од морето во градот Царево, и се состои од хотел и вили. Вила "МАРАЈА" се состои од:...
0 купени

Лето 2016 на Црно Море во Царево

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

Купувате за 2022ден. 1011ден.

Хотели Царево - Бугарија

Информација за Хотели Царево

  Во еден од бугарските туристички градови кои се наоѓаат црноморското крајбрежје, присуството на хотели Царево е навистина големо.
  Царево е град, кој се наоѓа во југоисточна Бугарија и попрецизно во Бургаски област. Исто така, тој се наоѓа во близина и до градот Ахтопол.
Во споредба со другите одморалишта, Царево е мал по површина и население, кое според статистичките податоци од 2010 година се состои од близу 6 300 лица, а вкупната површина е 35 179 квадратни километри.
Карактеристично за овој град е неговата местоположба - на полуостров, а друга карактеристика е дека тука крајбрежјето е силно расчленето.
Што се однесува до растенијата и животните, може да се каже дека постоиогромно разнообразие на флора и фауна во регионот.
Ако сакате да одите на одмор во Царево, тогаш имате можност да користите автобус или личен превоз (на пример патничко возило).
Приказната на Царевец е многу интересна, а знаменитостите кои можете да ги посетите, избирајќи ја оваа дестинација, исто така се многу.
  Имајќи ја во предвид големината на градот, за радост на туристите има многу (над 20) хотели Царево, од кои можете да изберете вистинското место каде да го поминете Вашиот одмор.
Предлагањето на различни "релаксирачки" процедури и третмани во хотелите исто е голема, а освен нив, можете да ги посетите и различните локали, кафулиња, а исто така и ресторани како секој од нив има свои специфики и начин на услуга.
Не се за потценување и природните, како и културно-историските знаменитости. Всушност, токму тие се оние кои привлекуваат најмногу гости – како странски, така и домашни туристи.
Што можете да видите во Царево?
  На прво место е "Морската градина", кадешто посетителите имаат неверојатна можност да уживаат во прекрасната панорама, која се отвора кон морето оттаму. Исто така овде има многу патеки, "опколени" од вегетација, која се состои од различни видови на цвеќиња и дрвја.
Популарниот Храм "Успение Богородично" е културно-архитектонски белег, која исто така можете да го посетите, одејќи на одмор токму во овој крајбрежен град. Карактеристично за храмот е дека е изграден уште во 1825 година (пред 188 години). Она што го прави посебен е неговата поставеност високо над морето, а поради достапните флора и фауна, која опкружува "Успение Богородично", областа околу него е прогласена за историски резерват. Ако барате место за прошетка за време на својата одмор во Царево, тогаш местото околу храмот е навистина многу соодветно!
Црквата "Свети Цар Борис" исто е изградена пред 183 години (1830 година) и имате шанса да ја видите, ако овој крајбрежен град е дестинација која сте ја избрале за одмор.
Храмот "Свети Ѓорѓи", како и споменикот на Михаил Герџиков се уште две места кои ќе имате можност да видите во туристичкиот град.
Независно од тоа кој од хотели Царево ќе изберете, тогаш не пропуштајте да ги разгледате овие омилени места на туристите .

1