Affiliate програма за сопственици на веб-сајтови

Ви овозможува да заработите провизија, рекламирајќи ги нашите секојдневни понуди во вашиот сајт. Атрактивни понуди за вашите корисници, дополнителни приходи за вашиот сајт.

1 Регистрирајте се како наш партнер.
2 Преземете ја нашата Affiliate реклама или линк кон конкретната понуда
3 Генерирајте приход од 7.5% за секое пазарување на вашите клиенти
  • Зошто треба да ја изберете нашата Affiliate програма?
  • VIPponuda.com Ви предлага највисок процент провизија во сферата на туризмот (7,5%).
  • Цената на понудите за одмор која ја предлагаме е најповолна на пазарот и истовремено доволно висока за да генерирате голем приход, дури и од една продажба
  • VIPponuda.com e продукт на VIPoferta.bg - познат бренд во Бугарија и имаме голема доверба од страна на нашите клиенти.
  • Процентот на откажани или вратени ваучери е под 0.1%, коешто ја прави вашата провизија 99.9% сигурна.
  • Низа водечки сајтови во сферата на туризмот и голем број медиуми се наши партнери повеќе од три години.
  • Објавуваме ексклузивни понуди од најбараните хотели во Бугарија.