0 коментари

Еднодневен пакет со појадок во Куќа за гости Бабуч, Добриниште

На само дваесетина метри од куќата Бабуч се наоѓаат минералните извори и зимските скијачки патеки на планинарскиот дом Безбог.
Местото е погодно за одмор во секоја сезона.

КоментариВашиот коментар: