0 коментари

Tридневен или четиридневен новогодишен пакет во Хотелски Комплекс Винслоу Хајленд

Апартхотел Винслоу Хајленд е лоциран веднаш до улица Пирин, каде се наоѓаат многу кафеани, барови  и ресторани. Ви нуди декорирани, пространи апартмани.
Персоналот на Винслоу Хајленд може да помогне во организирањето на трансфери, јавање, изнајмување опрема,лекции по скијање и екскурзии.

КоментариВашиот коментар: