0 коментари

Еднодневен делничен или дводневен викенд пакетво Хотел Џоголанова куќа**, Копривштица

Апартман и пентхаус – со капацитет по 2 лица - спална; Десет двокреветни соби со по две легла. Капацитетот со дополнителните кревети е 38 гости. – Апартман - 2 лица (кревет на растегнување-спална); - пентхаус - 2 лица (кревет на растегнување-спална); - Двокреветни соби (фотелја на растегнување- удобна за деца до 15 години): - Осум соби со по 1 кревет; - Една соба со 2 кревети.
Во секоја соба има телевизор, купатило, бесплатен безжичен интернет.

КоментариВашиот коментар: