0 коментари

Еднодневен делничен или викенд СПА пакет со појадок или со појадок и вечера во Арборетум ВИЛА & СПА м. Балинци, Тетевен

Исто така нуди:

  • Бар-библиотека, ресторан
  • Панорамски поглед на Тетевенската планина
  • Удобност, комфор во комбинација со ексклузевен мебел
  • Загарантиран мир на умот
КоментариВашиот коментар: