0 коментари

Тридневен и петдневен пакет со појадок и вечера во Гранд Ројал Апартман Комплекс

Апартманскиот комплекс на Гранд Ројал комплекс & Спа се наоѓа само на 250-300 метри од првата станица на жичарницата, меѓу нови згради и со одличен поглед кон планината. Вкупниот изглед на комплексот претставува еден завршен архитектонски ансамбл исполнет во традиционалниот за Банско романтичен стил, а во исто време ги има сите карактеристики и квалитети, својствени за еден 4-ѕвезден комфор - елегантна комбинација на функционалност, форми и визуелни  решенија.

КоментариВашиот коментар: