0 коментари

Регистрирајте се за нашата наградна игра и добијте дводневен пакет за двајца во Апартхотел Четирилисна Детелина, Банско

Комплексот Ви предлага да изберете сместување во студиа или еднокреветни  апартмани, кои ја комбинираат  слободата на приватноста  и практичноста на хотелски услуги. "Четирилисна Детелина" се состои од четири главни згради дизајнирани така, да се восхитувате на погледот којшто се открива кон трите околни  планини - Пирин, Рила и Родопи.
По напорен, исполнет со спортски предизвици ден соживте го духот и телото, такашто ќе  поуживате  во Спа - центарот или ресторанот, вкусувајќи од богатството и традицијата на локалната кујна.

КоментариВашиот коментар: