Хотели Добриниште - Бугарија

-50% Хотели Добриниште - Попуст на сите хотели во Добриниште.

-50%
Валидност 14.03 - 14.04
Цена на човек/ден 932.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
Планинарскиот дом  Безбог е едно многу живописно место високо во планината на 2236 м. надморска височина , а Добриниште е мало гратче сместено во подножјето на Пирин планина. Безбог е...
36 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 14.03 - 14.04
Цена на човек/ден 1121.8 - 1153.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Планинарскиот дом Гоце Делчев /1600м.н.в./ е изградена на широката полјана во месноста Логовете, опкружена со борова шума засадена во 1950-1951г. Од град Добриниште започнува асфалтиран и...
9 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 8974ден. 4487ден.
-50%
Валидност 15.03 - 31.03
Цена на човек/ден 695.2 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Во Старата Тонина Куќа можете да уживате во тивка и пријатна атмосфера, да пробате од локалната Добринишка кујна или да уживате во голтка кафе покрај прекрасните Пирински врвови. Со...
4 купени

Зимски одмор во Добриниште

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 15.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
Во Старата Тонина Куќа можете да уживате во тивка и пријатна атмосфера, да пробате од локалната Добринишка кујна или да уживате во голтка кафе покрај прекрасните Пирински врвови. Со...
21 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 22.01 - 30.03
Местоположба Добринище
Купени ваучери122 купени
Куќа за гости "Мунини" нуди одлични услови за одмор на планина во секое време од годината. Овде секој гостин ќе може да се наслади на домашен комфор и топло гостопримство, опуштена...
122 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Мунини

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери519 купени
Хотел Друм располага со вкупно 30 соби. Надворешниот архитектонски дизајн на хотелот е во традиционален бугарски преродбенски стил, изграден целосно од дрво и камен. Сместен во подножјето на...
519 купени

Одмор во снежниот Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 22.01 - 30.03
Местоположба Добриниште
Купени ваучери9 купени
Куќа за гости "Мунини" нуди одлични услови за одмор на планина во секое време од годината. Овде секој гостин ќе може да се наслади на домашен комфор и топло гостопримство, опуштена...
9 купени

Oдмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Добриниште во Куќа за гости Мунини

Купувате за 1770ден. 885ден.
-50%
Валидност 05.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери72 купени
Дoбредојдовте во Добриниште! Волшебно  катче со величествена  природа, лековити минерални  извори  и мистична  историја. Ние, семејство Грбеви ја направивме  оваа...
72 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Грбеви,...

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 07.01 - 31.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери31 купени
Хотел Друм располага со вкупно 30 соби. Надворешниот архитектонски дизајн на хотелот е во традиционален бугарски преродбенски стил, изграден целосно од дрво и камен. Сместен во подножјето на...
31 купени

Одмор во снежниот от Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 24.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери51 купени
Во Старата Тонина Куќа можете да уживате во тивка и пријатна атмосфера, да пробате од локалната Добринишка кујна или да уживате во голтка кафе покрај прекрасните Пирински врвови. Со...
51 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 24.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Во Старата Тонина Куќа можете да уживате во тивка и пријатна атмосфера, да пробате од локалната Добринишка кујна или да уживате во голтка кафе покрај прекрасните Пирински врвови. Со...
14 купени

Зимски одмор во Добриниште

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 20.01 - 30.03
Местоположба Добриниште
Купени ваучери2 купени
Куќа за гости "Мунини" нуди одлични услови за одмор на планина во секое време од годината. Овде секој гостин ќе може да се наслади на домашен комфор и топло гостопримство, опуштена...
2 купени

Одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Мунини

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 20.01 - 30.03
Местоположба Добриниште
Купени ваучери0 купени
Куќа за гости "Мунини" нуди одлични услови за одмор на планина во секое време од годината. Овде секој гостин ќе може да се наслади на домашен комфор и топло гостопримство, опуштена...
0 купени

Одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Добриниште во Куќа за гости Мунини

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 03.01 - 13.03
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери261 купени
Скијачкиот  комплекс "Добриниште" , ги вклучува Хотел "Добриниште" , лоциран во центарот на градот Добриниште, планинскиот дом  "Гоце Делчев", во...
261 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 10618ден. 5309ден.
-50%
Валидност 03.01 - 01.03
Цена на човек/ден 932.2 - 1106 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери175 купени
Планинарскиот дом  Безбог е едно многу живописно место високо во планината на 2236 м. надморска височина , а Добриниште е мало гратче сместено во подножјето на Пирин планина. Безбог е...
175 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери66 купени
Дoбредојдовте во Добриниште! Волшебно  катче со величествена  природа, лековити минерални  извори  и мистична  историја. Ние, семејство Грбеви ја направивме  оваа...
66 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Грбеви,...

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 03.01 - 06.01
Цена на човек/ден 1200.8 - 1279.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Планинарскиот дом Гоце Делчев /1600м.н.в./ е изградена на широката полјана во месноста Логовете, опкружена со борова шума засадена во 1950-1951г. Од град Добриниште започнува асфалтиран и...
8 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 9606ден. 4803ден.
-50%
Валидност 10.11 - 20.12
Цена на човек/ден 821.6 - 995.4 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Хотел "Валентино 2" е триѕвезден  хотел, кој се наоѓа на тивко место со прекрасен поглед кон три планини - Пирин, Рила и Родопи. Едно неверојатно место за незаборавен одмор .....
1 купени

Одмор за двајца во Добриниште, Бугарија

Дводневен и петдневен пакет за двајца со појадок, вечери и масажи во Хотел Валентино 2, Добриниште

Купувате за 7963ден. 3982ден.
-50%
Валидност 19.10 - 20.12
Цена на човек/ден 821.6 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Друм располага со вкупно 30 соби. Надворешниот архитектонски дизајн на хотелот е во традиционален бугарски преродбенски стил, изграден целосно од дрво и камен. Сместен во подножјето на...
0 купени

Одмор во снежниот Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1643ден. 822ден.
-50%
Валидност 01.10 - 01.12
Цена на човек/ден 711 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотел Валентино I е едно неверојатно место за незаборавен одмор. Ако сакате да се оттргнете  од секојдневието и  да се предадете  на  целосен одмор – ова е вашето...
2 купени

Одмор за двајца во Добриниште, Бугарија

50% попуст на двoдневен и петдневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Валентино I,...

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 18.12 - 29.01
Цена на човек/ден 869 - 1185 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери413 купени
Планинарскиот дом  Безбог е едно многу живописно место високо во планината на 2236 м. надморска височина , а Добриниште е мало гратче сместено во подножјето на Пирин планина. Безбог е...
413 купени

Зимување во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 6952ден. 3476ден.
-50%
Валидност 18.12 - 29.01
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери363 купени
Скијачкиот  комплекс "Добриниште" , ги вклучува Хотел "Добриниште" , лоциран во центарот на градот Добриниште, планинскиот дом  "Гоце Делчев", во...
363 купени

Зимување во Добриниште

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Хотел Добриништe

Купувате за 9354ден. 4677ден.
-50%
Валидност 12.09 - 01.11
Цена на човек/ден 695.2 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Хотел Друм располага со вкупно 30 соби. Надворешниот архитектонски дизајн на хотелот е во традиционален бугарски преродбенски стил, изграден целосно од дрво и камен. Сместен во подножјето на...
10 купени

Почивка в приказната Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 18.12 - 29.01
Цена на човек/ден 1121.8 - 1153.4 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери127 купени
Планинарскиот дом Гоце Делчев /1600м.н.в./ е изграден на широката полјана во месноста Логовете, опкружена со борова шума засадена во 1950-1951г. Од градот Добриниште започнува асфалтиран и...
127 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 8974ден. 4487ден.