Одмор во Велинград - Куќа за гости Магдалена

Дводневен делничен или викенд пакет без исхрана во куќа за гости Магдалена, Велинград

Дводневен делничен или викенд пакет без исхрана во куќа за гости Магдалена, Велинград

Изберете пакет

Дводневен делничен пакет без исхрана во двокреветна соба без балкон во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 2212 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1106 ден.
Купете

Дводневен делничен пакет без исхрана во студио со тераса во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 2781 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1390 ден.
Купете

Дводневен викенд пакет без исхрана во двокреветна соба без балкон во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 2781 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1390 ден.
Купете

Дводневен викенд пакет без исхрана во студио со тераса во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 3034 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1517 ден.
Купете

Дводневен делничен пакет без исхрана во во семеен апартман во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 3413 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1706 ден.
Купете

Дводневен викенд пакет без исхрана во во семеен апартман во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 3792 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1896 ден.
Купете
Валидност 04.01.2019 - 28.02.2019
Местоположба
Купени 0 ваучери
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице при сместени двајца возрасни
 • Доплата за сместување во двокреветна соба со балкон – 2.5 € по лице на вечер.
 • Валидност на ваучер: од 04 jaнуари до 28 февруари 2019 година.
 • Понудата не важи за датите 14 и 15 февруари.
 • Пред да купите ваучер, ве молиме да прашате за слободни места на телефон: +359 889/42 56 05.
 • Откако ќе го купите ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со тоа што ќе го издиктирате кодот на ваучерот на телефон: +359 889/42 56 05.
 • Ваучерот не важи време на официјални, национални и регионални празници.
 • Видете ги сите Општи услови.

 

Гр. Велинград, Р. Бугарија
ул. Јундола 27
Тел: +359 889/ 42 56 05
Email: magdalenahaus@abv.bg
Facebook: www.facebook.com/Magdalena-House

ВИП Понудата е обезбедена од Куќа за гости Магдалена, Велинград!

 

 

Дводневен делничен или викенд пакет без исхрана во куќа за гости Магдалена, Велинград

Изберете пакет

Дводневен делничен пакет без исхрана во двокреветна соба без балкон во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 2212 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1106 ден.
Купете

Дводневен делничен пакет без исхрана во студио со тераса во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 2781 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1390 ден.
Купете

Дводневен викенд пакет без исхрана во двокреветна соба без балкон во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 2781 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1390 ден.
Купете

Дводневен викенд пакет без исхрана во студио со тераса во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 3034 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1517 ден.
Купете

Дводневен делничен пакет без исхрана во во семеен апартман во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 3413 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1706 ден.
Купете

Дводневен викенд пакет без исхрана во во семеен апартман во куќа за гости Магдалена, Велинград

Реално: 3792 ден. - Попуст: 50% - Плаќате: 1896 ден.
Купете
Валидност 04.01.2019 - 28.02.2019
Местоположба
Купени 0 ваучери
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице при сместени двајца возрасни
 • Доплата за сместување во двокреветна соба со балкон – 2.5 € по лице на вечер.
 • Валидност на ваучер: од 04 jaнуари до 28 февруари 2019 година.
 • Понудата не важи за датите 14 и 15 февруари.
 • Пред да купите ваучер, ве молиме да прашате за слободни места на телефон: +359 889/42 56 05.
 • Откако ќе го купите ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со тоа што ќе го издиктирате кодот на ваучерот на телефон: +359 889/42 56 05.
 • Ваучерот не важи време на официјални, национални и регионални празници.
 • Видете ги сите Општи услови.

 

Гр. Велинград, Р. Бугарија
ул. Јундола 27
Тел: +359 889/ 42 56 05
Email: magdalenahaus@abv.bg
Facebook: www.facebook.com/Magdalena-House

ВИП Понудата е обезбедена од Куќа за гости Магдалена, Велинград!

 

 

Ако барате тивко, мирно и пријатно катче каде да се одделите од динамиката на секојдневниот живот, тогаш Куќа за гости Магдалена во Велинград е вашето место. Овде можете да се опуштите, да уживате во свеж воздух, убава глетка и секогаш љубезна и компетентна услуга.

ДВОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: 2212 денари (36 €)- 50% = 1106 денари (18 €)
Понудата важи со сместување од недела до четврток
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице при сместени двајца возрасни и вклучува:

 • Две ноќевања во двокреветна соба без балкон
 • Интернет Wi-Fi
 • Паркинг
 • Туристичка такса
 • Туристичко осигурување

ДВОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: 2781 денар (45 €)- 50% = 1390 денари (22.5 €)
Понудата важи со сместување од недела до четврток
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице при сместени двајца возрасни и вклучува:

 • Две ноќевања во студио со тераса
 • Интернет Wi-Fi
 • Паркинг
 • Туристичка такса
 • Туристичко осигурување

ДВОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: 3413 денари (55 €)- 50% = 1706 денари (27.5€)
Понудата важи со сместување од недела до четврток
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице при сместени двајца возрасни и вклучува:

 • Две ноќевања во семеен апартман
 • Интернет Wi-Fi
 • Паркинг
 • Туристичка такса
 • Туристичко осигурување

ДВОДНЕВЕН ВИКЕНД ПАКЕТ: 2781 денар (45 €)- 50% = 1390 денари (22.5 €)
Понудата важи со сместување во петок и сабота
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице при сместени двајца возрасни и вклучува:

 • Две ноќевања во двокреветна соба без балкон
 • Интернет Wi-Fi
 • Паркинг
 • Туристичка такса
 • Туристичко осигурување

ДВОДНЕВЕН ВИКЕНД ПАКЕТ: 3034 денари (49 €)- 50% = 1517 денари (24.5 €)
Понудата важи со сместување во петок и сабота
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице при сместени двајца возрасни и вклучува:

 • Две ноќевања во студио со тераса
 • Интернет Wi-Fi
 • Паркинг
 • Туристичка такса
 • Туристичко осигурување

ДВОДНЕВЕН ВИКЕНД ПАКЕТ: 3792 денари (62 €)- 50% = 1896 денари (31 €)
Понудата важи со сместување во петок и сабота
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице при сместени двајца возрасни и вклучува:

 • Две ноќевања во семеен апартман
 • Интернет Wi-Fi
 • Паркинг
 • Туристичка такса
 • Туристичко осигурување

Куќата има 3 спрата

Располага со 2 двокреветни соби без балкон на приземје

2 двокреветни соби со балкон,

2 студиа со тераса (спална и дневна соба)

2 семејни апартмани (спална соба со дневна) со дополнителен кревет (стандарден кревет) во дневната соба.

Услови на понудата

 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице при сместени двајца возрасни
 • Доплата за сместување во двокреветна соба со балкон – 2.5 € по лице на вечер.
 • Валидност на ваучер: од 04 jaнуари до 28 февруари 2019 година.
 • Понудата не важи за датите 14 и 15 февруари.
 • Пред да купите ваучер, ве молиме да прашате за слободни места на телефон: +359 889/42 56 05.
 • Откако ќе го купите ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со тоа што ќе го издиктирате кодот на ваучерот на телефон: +359 889/42 56 05.
 • Ваучерот не важи време на официјални, национални и регионални празници.
 • Видете ги сите Општи услови.

 

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Куќа за гости Магдалена

Гр. Велинград, Р. Бугарија
ул. Јундола 27
Тел: +359 889/ 42 56 05
Email: magdalenahaus@abv.bg
Facebook: www.facebook.com/Magdalena-House

ВИП Понудата е обезбедена од Куќа за гости Магдалена, Велинград!

 

 

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 04.01.2019 до 28.02.2019

Уште понуди:

-50%

СПА одмор во Велинград

Цена: 3 097ден. 1 548ден.
-50%

Зимување на Пирин планина

Цена: 3 539ден. 1 770ден.
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.