Одмор во Боровец, Бугарија - Викенд населба МАЛИНА

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Изберете пакет

Еднодневен пакет за до пет лица во стандардна вила во викенд населба Малина, Боровец (од 01 до 31 октомври)

Цена: 4550 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до пет лица во луксузна вила во викенд населба Малина, Боровец (од 01 до 31 октомври)

Цена: 4866 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до пет лица во стандардна вила во викенд населба Малина, Боровец (од од 01 до 30 ноември

Цена: 5372 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до пет лица во луксузна вила во викенд населба Малина, Боровец (01 до 30 ноември)

Цена: 5688 ден.
Купете
Валидност 30.09.2019 - 30.11.2019
Цена на човек/ден 910.08 - 1137.6 ден.ден/ човек
Местоположба Боровец
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Задолжително се испечатува на хартија и се презентира на рецепција на денот на сместување.
 • Доколку не претставите ваучер на рецепција хотелиерот го задржува правото да одбие сместување.
 • Официјално потврдена резервација е онаа која по претходно барање и потврда за слободна просторија во хотелот се издиктира бројот на ваучерот.
 • Ваучерот е валиден само за периодот на потврдена резервација.
 • При непојавување на датата на направената резервација, бројот на ваучерот автоматски станува невалиден и не може да се користи за друг период.
 • Доплата за следниве услуги:
 • Појадок - 5 € ; за деца од 3 до 12.99 год. - 2.5 €.
 • Вечера - 10 € ; за деца од 3 до 12.99 год. - 5 €.
 • Возрасен (6-ти) на дополнително легло во вила Малина – 7.5 € на вечер.
 • Доплата за домашно милениче – 7.5 € на вечер.
 • За дополнителни прашања во врска со сместувањето може да контактирате со одделот за резервации по телефон: +359 7503 23 43
 • Валидност на ваучер: од 01 октомври до 30 ноември 2019 година.
 • Пред купување на ваучер неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 750/ 32 343 (08:00-17:00 ч.)
 • Видете ги сите Општи Услови.

Викенд населба Малина
К.к. Боровец, Р. Бугарија

Рецепција: +359 750/ 32 343; +359 878 551 579
Е-mail: [email protected]
Website:www.borovetz-resort.com/vilno-malina

ВИП Понудатае предоставена од Викенд населба Малина, Боровец

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Изберете пакет

Еднодневен пакет за до пет лица во стандардна вила во викенд населба Малина, Боровец (од 01 до 31 октомври)

Цена: 4550 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до пет лица во луксузна вила во викенд населба Малина, Боровец (од 01 до 31 октомври)

Цена: 4866 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до пет лица во стандардна вила во викенд населба Малина, Боровец (од од 01 до 30 ноември

Цена: 5372 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до пет лица во луксузна вила во викенд населба Малина, Боровец (01 до 30 ноември)

Цена: 5688 ден.
Купете
Валидност 30.09.2019 - 30.11.2019
Цена на човек/ден 910.08 - 1137.6 ден.ден/ човек
Местоположба Боровец
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Задолжително се испечатува на хартија и се презентира на рецепција на денот на сместување.
 • Доколку не претставите ваучер на рецепција хотелиерот го задржува правото да одбие сместување.
 • Официјално потврдена резервација е онаа која по претходно барање и потврда за слободна просторија во хотелот се издиктира бројот на ваучерот.
 • Ваучерот е валиден само за периодот на потврдена резервација.
 • При непојавување на датата на направената резервација, бројот на ваучерот автоматски станува невалиден и не може да се користи за друг период.
 • Доплата за следниве услуги:
 • Појадок - 5 € ; за деца од 3 до 12.99 год. - 2.5 €.
 • Вечера - 10 € ; за деца од 3 до 12.99 год. - 5 €.
 • Возрасен (6-ти) на дополнително легло во вила Малина – 7.5 € на вечер.
 • Доплата за домашно милениче – 7.5 € на вечер.
 • За дополнителни прашања во врска со сместувањето може да контактирате со одделот за резервации по телефон: +359 7503 23 43
 • Валидност на ваучер: од 01 октомври до 30 ноември 2019 година.
 • Пред купување на ваучер неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 750/ 32 343 (08:00-17:00 ч.)
 • Видете ги сите Општи Услови.

Викенд населба Малина
К.к. Боровец, Р. Бугарија

Рецепција: +359 750/ 32 343; +359 878 551 579
Е-mail: [email protected]
Website:www.borovetz-resort.com/vilno-malina

ВИП Понудатае предоставена од Викенд населба Малина, Боровец

Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец.
Населбата располага со 28 пријатна дрвени двокатни куќички, полски тип, во кои можат да се сместат до 6 луѓе. Секоја куќа има две одделни спални соби, што ја прави Малина омилена место за одмор на поголеми семејства и групи пријатели.
Центарот на одморалиштето е на околу 2км. или 30 мин пеш.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ ВО СТАНДАРДНА ВИЛА: VIP цена: 4550 денари (74 €)
ВИП ваучерот е за до пет лица и вклучува:

Цената важи за сместување од 01 до 31 октомври

 • Ноќевање во стандардна вила "Малина"(максимално сместување до пет лица)
 • Бесплатно: Wi-Fi во вилата – НОВО !
 • Детско катче, игралиште за кошарка, одбојка, мал фудбал, бадмингтон
 • Надворешен базен

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ ВО ЛУКСУЗНА ВИЛА: VIP цена: 4866 денари (79 €)
ВИП ваучерот е за до 
пет лица и вклучува:

Цената важи за сместување од 01 до 31 октомври

 • Ноќевање во луксузна вила "Малина"(максимално сместување до пет лица)
 • Бесплатно: Wi-Fi во вилата – НОВО !
 • Детско катче, игралиште за кошарка, одбојка, мал фудбал, бадмингтон

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ ВО СТАНДАРДНА ВИЛА: VIP цена: 5372 денари (87 €)
ВИП ваучерот е за до пет лица и вклучува:

Цената важи за сместување од 01 до 30 ноември

 • Ноќевање во стандардна вила "Малина"(максимално сместување до пет лица)
 • Бесплатно: Wi-Fi во вилата – НОВО !
 • Детско катче, игралиште за кошарка, одбојка, мал фудбал, бадмингтон
 • Надворешен базен

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ ВО ЛУКСУЗНА ВИЛА: VIP цена: 5688 денари (92 €)
ВИП ваучерот е за до пет лица и вклучува:

Цената важи за сместување од 01 до 30 ноември

 • Ноќевање во луксузна вила "Малина"(максимално сместување до пет лица)
 • Бесплатно: Wi-Fi во вилата – НОВО !
 • Детско катче, игралиште за кошарка, одбојка, мал фудбал, бадмингтон

Сите вили се двокатни и располагаат со:
2 самостојни спални со 1 двоен и 2 единечни кревети на вториот кат;
дневна соба со телевизор, гардероба, седење со софа кревет и 1 дополнителен кревет;
кујна со маса со 6 столици, шпорет, фрижидер и кујнски површина со мијалник, декориран со сите потребни садови и прибор; бања со бања и туш-кабина; тераса со масичка и клупа.

Гостите на вилата населба Малина се добредојдени во ресторан Јагода со капацитет 90 места. Ресторанот се наоѓа на помалку од 100 м. од рецепцијата и нуди одлична кујна и квалитетни пијалоци.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Задолжително се испечатува на хартија и се презентира на рецепција на денот на сместување.
 • Доколку не претставите ваучер на рецепција хотелиерот го задржува правото да одбие сместување.
 • Официјално потврдена резервација е онаа која по претходно барање и потврда за слободна просторија во хотелот се издиктира бројот на ваучерот.
 • Ваучерот е валиден само за периодот на потврдена резервација.
 • При непојавување на датата на направената резервација, бројот на ваучерот автоматски станува невалиден и не може да се користи за друг период.
 • Доплата за следниве услуги:
 • Појадок - 5 € ; за деца од 3 до 12.99 год. - 2.5 €.
 • Вечера - 10 € ; за деца од 3 до 12.99 год. - 5 €.
 • Возрасен (6-ти) на дополнително легло во вила Малина – 7.5 € на вечер.
 • Доплата за домашно милениче – 7.5 € на вечер.
 • За дополнителни прашања во врска со сместувањето може да контактирате со одделот за резервации по телефон: +359 7503 23 43
 • Валидност на ваучер: од 01 октомври до 30 ноември 2019 година.
 • Пред купување на ваучер неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 750/ 32 343 (08:00-17:00 ч.)
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Викенд населба МАЛИНА

Викенд населба Малина
К.к. Боровец, Р. Бугарија

Рецепција: +359 750/ 32 343; +359 878 551 579
Е-mail: [email protected]
Website:www.borovetz-resort.com/vilno-malina

ВИП Понудатае предоставена од Викенд населба Малина, Боровец

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 30.09.2019 до 30.11.2019
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.