Зимски одмор во Банско - Хотел Аспен Ризорт Голф и Ски

Пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Изберете пакет

Дводневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 3729 ден.
Купете

Дводневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 3792 ден.
Купете

Тридневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 5467 ден.
Купете

Тридневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 5530 ден.
Купете

Петдневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 9038 ден.
Купете

Петдневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 9101 ден.
Купете

Седумдневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 12482 ден.
Купете

Седумдневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 12545 ден.
Купете
Валидност 03.01.2021 - 31.03.2021
Цена на човек/ден 1896 - 1782.87 ден.ден/ човек
Местоположба Банско
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред да рокот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Ваучерот е за едно лице. Понудата е за сместување во студио при сместени две лица или при сместени четири лица во двособен апартман.
 • Дете до 5,99 год. на дополнителен кревет се сместува бесплатно сместување со исхрана.
 • Дете од 6 до 11,99. на дополнително легло плаќа 14 € на ден.
 • Возрасен на дополнителен кревет плаќа 23 € на ден.
 • Сите доплати се вршат на рецепција при сместувањето.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 884/781 699 или reservations@aspenresort.bg.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите резервацијата со тоа што ќе го диктирате кодот на ваучерот на: +359 884/781 699.
 • Валидност на ваучер: од 03 јануари до 31 март 20210 година.
 • Анулирање на резервации - до 7 дена пред сместувањето, по овој рок хотелот задржува 50% од сумата.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Хотел Аспен Ризорт Голф и Ски
Месност Бетоловото, Црнаково,
на 10 км од Банско
Тел: 0884/ 781 699
E-mail: reservations@aspenresort.bg
Website: www.aspenresort.bg

ВИП Понудата е обезбедена од Аспен Ризорт Голф и Ски!

Пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Изберете пакет

Дводневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 3729 ден.
Купете

Дводневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 3792 ден.
Купете

Тридневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 5467 ден.
Купете

Тридневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 5530 ден.
Купете

Петдневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 9038 ден.
Купете

Петдневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 9101 ден.
Купете

Седумдневен пакет во апартман со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 12482 ден.
Купете

Седумдневен пакет во студио со појадок и вечера + СПА во Хотел Аспен Ризорт Голф, Ски и Спа, Банско

Цена: 12545 ден.
Купете
Валидност 03.01.2021 - 31.03.2021
Цена на човек/ден 1896 - 1782.87 ден.ден/ човек
Местоположба Банско
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред да рокот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Ваучерот е за едно лице. Понудата е за сместување во студио при сместени две лица или при сместени четири лица во двособен апартман.
 • Дете до 5,99 год. на дополнителен кревет се сместува бесплатно сместување со исхрана.
 • Дете од 6 до 11,99. на дополнително легло плаќа 14 € на ден.
 • Возрасен на дополнителен кревет плаќа 23 € на ден.
 • Сите доплати се вршат на рецепција при сместувањето.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 884/781 699 или reservations@aspenresort.bg.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите резервацијата со тоа што ќе го диктирате кодот на ваучерот на: +359 884/781 699.
 • Валидност на ваучер: од 03 јануари до 31 март 20210 година.
 • Анулирање на резервации - до 7 дена пред сместувањето, по овој рок хотелот задржува 50% од сумата.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Хотел Аспен Ризорт Голф и Ски
Месност Бетоловото, Црнаково,
на 10 км од Банско
Тел: 0884/ 781 699
E-mail: reservations@aspenresort.bg
Website: www.aspenresort.bg

ВИП Понудата е обезбедена од Аспен Ризорт Голф и Ски!

Хотелот Аспен Резорт Голф и Ски се наоѓа во котлината Разлог, опкружен со најголемите планини Рила, Пирин и Родопа, кои е дел од Националниот парк Пирин и заштитен од УНЕСКО за својата разновидна флора и фауна. Комплексот се наоѓа 10 минути со автомобил од познатото зимско одморалиште Банско, терените Пирин голф.

ДВОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 3792 денари (61 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Две ноќевања во студио 
 • Два појадоци
 • Две вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 5530 денари (89 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Три ноќевања во студио 
 • Три појадоци
 • Три вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 9101 денар (148 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Пет ноќевања во студио
 • Пет појадоци
 • Пет вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 12545 денари (203 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Седум ноќевања во студио
 • Седум појадоци
 • Седум вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

ДВОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 3729 денари (60 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Две ноќевања во двособен апартман
 • Два појадоци
 • Две вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 5467 денари (88 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Три ноќевања во двособен апартман
 • Три појадоци
 • Три вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 9038 денари (146 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Пет ноќевања во двособен апартман
 • Пет појадоци
 • Пет вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 12482  денари (202 €)
ВИП ваучерот е за едно лице и користи:

 • Седум ноќевања во двособен апартман 
 • Седум појадоци
 • Седум вечери
 • Сауна парк (2 вида сауна, парна бања и зона за релаксација) и фитнес центар
 • Внатрешен базен со температура 30 степени
 • Wi-Fi околу рецепцијата и бар за лоби
 • Паркинг
 • Туристичка такса, осигурување и ДДВ

Понудата е за сместување во студио при сместени две лица или при сместени четири лица во двособен апартман

Сите соби во Аспен Резорт имаат луксузен мебел и кабловска телевизија, ДВД, телефон, балкон, бања со када и фен, комплетно опремени кујнски уреди и прибор.
Аспен Голф има загреан базен (30 - 32 0 Ц) со џакузи, како и надворешен сезонски базен. Модерно опремеен ресторан со градина (120 места) и лоби бар (60 места) се достапни за гостите на комплексите. За најмладите гости има детско игралиште со аниматор и игралиште во прекрасните градини Аспен.
Сите гости на комплексот може да користатбесплатни фитнес-центар, СПА-центар со финска сауна, сауна, парна бања и зона за релаксација, ски гардеробер. Платените услуги се различни видови на масажи, процедури за заздравување, солариум, перење, хемиско чистење. 24-часовна рецепција, бесплатен Wi-Fi во лоби, бесплатен надворешен паркинг и платена скриена гаража достапна за гостите. Обезбедуваме бесплатен трансфер од хотелот до скијачките терени во Банско и назад во текот на зимските месеци.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот мора да се купи пред да рокот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Ваучерот е за едно лице. Понудата е за сместување во студио при сместени две лица или при сместени четири лица во двособен апартман.
 • Дете до 5,99 год. на дополнителен кревет се сместува бесплатно сместување со исхрана.
 • Дете од 6 до 11,99. на дополнително легло плаќа 14 € на ден.
 • Возрасен на дополнителен кревет плаќа 23 € на ден.
 • Сите доплати се вршат на рецепција при сместувањето.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 884/781 699 или reservations@aspenresort.bg.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите резервацијата со тоа што ќе го диктирате кодот на ваучерот на: +359 884/781 699.
 • Валидност на ваучер: од 03 јануари до 31 март 20210 година.
 • Анулирање на резервации - до 7 дена пред сместувањето, по овој рок хотелот задржува 50% од сумата.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Аспен Ризорт Голф и Ски

Хотел Аспен Ризорт Голф и Ски
Месност Бетоловото, Црнаково,
на 10 км од Банско
Тел: 0884/ 781 699
E-mail: reservations@aspenresort.bg
Website: www.aspenresort.bg

ВИП Понудата е обезбедена од Аспен Ризорт Голф и Ски!

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 03.01.2021 до 31.03.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.