Скијачки одмор во Добриниште - Планинарски дом Безбог

Четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Изберете пакет

Четиридневен пакет во соба со четири легла и туристичка спална со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 4234 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со заедничка бања и соба-Луксуз со сопствена бања - 6 места со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 5056 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со бања и апартман со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 5751 ден.
Купете
Валидност 17.03.2020 - 05.04.2020
Цена на човек/ден 1058.6 - 1437.8 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 3 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на поднудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација:
 • Од 17.03. до 20.03.2020г. вклучително
  Од 21.03. до 24.03.2020г вкл.
  Од 29.03. до 01.04.2020г вкл.
  Од 02.04.до 05.04.2020г. вкл.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Изберете пакет

Четиридневен пакет во соба со четири легла и туристичка спална со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 4234 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со заедничка бања и соба-Луксуз со сопствена бања - 6 места со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 5056 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со бања и апартман со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 5751 ден.
Купете
Валидност 17.03.2020 - 05.04.2020
Цена на човек/ден 1058.6 - 1437.8 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 3 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на поднудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација:
 • Од 17.03. до 20.03.2020г. вклучително
  Од 21.03. до 24.03.2020г вкл.
  Од 29.03. до 01.04.2020г вкл.
  Од 02.04.до 05.04.2020г. вкл.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Планинарскиот дом  Безбог е едно многу живописно место високо во планината на 2236 м. надморска височина , а Добриниште е мало гратче сместено во подножјето на Пирин планина. Безбог е главен скијачки центар во зима. Планинарскиот дом  се наоѓа на брегот на езерото опкружен од  панорама од високи планински врвови. Првиот планинарскиот дом  во регионот е изграден во 1960 година западно од езерото на падините на врвот. Денес планинарскиот дом  е со капацитет 119 легла. Располага со 3 апартмани и 11 двокреветни луксузни соби - хотелски тип, со TV, интернет. Уживајте во удобноста и спокојството во безбожно убавиот Пирин кој нуди многу можности за туризам со ваучер за половина цена!

Планинарскиот дом е реноввиран, топол и гостоприемен. сместувањето се извршува во различни по тип простории: 3 апартмани, 11 двокреветни луксузни соби – хотелски тип, со TV, интернет, 12 простории со по четири легла на два спрата и две туристички спални. На секој спрат во домот има општи тоалети, а на првиот спрат- добро опремени бањи, кои се користат во интервал од 17.00 до 21.00 часот. Општиот капацитет на планинарскиот дом е 119 легла. На располагање на туристите е пространа менза со мени на слободна потрошувачка и со пристапи цени.

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 8469 денари (137 €) -50% = 4234 денари (68.5 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Четири ноќевања на човек сместен во соба со четири легла и туристичка спална
 • Четири појадоци
 • Четири вечери
 • Четиридневна карта  за лифт за скијачка зона Добриниште

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 10112 денари (164 €) -50% = 5056 денари (82 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Четири ноќевања на човек сместен во соба-Луксуз со заедничка бања и соба-Луксуз со сопствена бања - 6 места
 • Четири појадоци
 • Четири вечери
 • Четиридневна карта  за ски-лифт за скијачка зона Добриниште

ЧЕТИРИДНЕВЕН  ПАКЕТ: 11502 денари (186 €) -50% = 5751 денар (93 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Четири ноќевања на човек сместен во соба-Луксуз со бања и апартман
 • Четири појадоци
 • Четири вечери
 • Четиридневна карта за ски-лифт за скијачка зона Добриниште

Планинарскиот дом Безбог во зима е привлечен како за скијачи, така и за љубителите на планинскиот одмор, далеку од притисокот на градскиот живот. Зградата е многу топла, поради спроведување на топлинска изолација и локалното парно. Гостите можат да уживаат во слободен безжичен интернет. Собите се со различен стандард, но одлично одржувани.

Кантината е сончева како работи без прекин во текот на целиот ден. Достапни се различни готвени јадења, супи и скара, чај и кафе по пристапни цени. Одделно од неа може да се користи за самопослужување и со ангажман за чистење потоа, туристичка кантина со панорамски тераса.

До Планинарскиот дом Безбог нема прооден пат во зима. Единствениот начин да се стигне до домот е преку употребата на ски лифт од Планинарскиот дом Гоце Делчев. Сите гости мора да се сообразат со работното време на лифтот -  од 8,00 до 16,00 часот (Со последното качување / симнување во 16,00 ч.)
Пирин планина е опасна во зима. Не се препорачува зимско изкачување на околните врвови поради високата опасност од лавини, недостатокот на означени зимски правци, кратките зимски дни и екстремните услови.

Планинарскиот дом  е електрифициран, со водоснабдување, со централно греење. На располагање на гостите се пространа кантина, кафе аперитив, ноќен бар, соба за тивки игри, сала со електронски игри.
Од планинарскиот дом Безбог може да се стигне до: врв Безбог - 50 мин .; врв Полежан - 2 часа .; Попово езеро - 1,20 часа .; колиба Пирин - 6 часа .; хижа Демјаница - 4,30 часа .; засолниште Тевно езеро - 4 ч.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на поднудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација:
 • Од 17.03. до 20.03.2020г. вклучително
  Од 21.03. до 24.03.2020г вкл.
  Од 29.03. до 01.04.2020г вкл.
  Од 02.04.до 05.04.2020г. вкл.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Планинарски дом Безбог

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 17.03.2020 до 05.04.2020

Уште понуди:

Одмор во Банско

Цена: 1 548ден.

Oдмор во Банско

Цена: 1 485ден.
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.