Скијачки одмор во Добриниште - Планинарски дом Безбог

Четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Изберете пакет

Четиридневен пакет во соба со четири легла и туристичка спална со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 5340 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со заедничка бања и соба-Луксуз со сопствена бања - 6 места со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 6194 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со бања и апартман со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 7015 ден.
Купете
Валидност 10.12.2020 - 01.02.2021
Цена на човек/ден 1335.1 - 1753.8 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 62 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација:
 • Од  12.12. до 15.12.2020г. вклучително
  Од 16.12. до 19.12.2020г. вкл.
  Од 20.12. до 23.12.2020г. вкл.
  Од 24.12. до 27.12.2020г. вкл.
  Од 05.01. до 08.01.2021г. вкл.
  Од 09.01. до 12.01.2021г. вкл.
  От 13.01. до 16.01.2021г. вкл.
  Од 17.01. до 20.01.2021г. вкл.
  Од 21.01. до 24.01.2021г. вкл.
  Од 25.01. до 28.01.2021г. вкл.
  Од 29.01. до 01.02.2021г. вкл.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Изберете пакет

Четиридневен пакет во соба со четири легла и туристичка спална со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 5340 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со заедничка бања и соба-Луксуз со сопствена бања - 6 места со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 6194 ден.
Купете

Четиридневен пакет во соба-Луксуз со бања и апартман со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 7015 ден.
Купете
Валидност 10.12.2020 - 01.02.2021
Цена на човек/ден 1335.1 - 1753.8 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 62 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација:
 • Од  12.12. до 15.12.2020г. вклучително
  Од 16.12. до 19.12.2020г. вкл.
  Од 20.12. до 23.12.2020г. вкл.
  Од 24.12. до 27.12.2020г. вкл.
  Од 05.01. до 08.01.2021г. вкл.
  Од 09.01. до 12.01.2021г. вкл.
  От 13.01. до 16.01.2021г. вкл.
  Од 17.01. до 20.01.2021г. вкл.
  Од 21.01. до 24.01.2021г. вкл.
  Од 25.01. до 28.01.2021г. вкл.
  Од 29.01. до 01.02.2021г. вкл.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Планинарскиот дом  Безбог е едно многу живописно место високо во планината на 2236 м. надморска височина , а Добриниште е мало гратче сместено во подножјето на Пирин планина. Безбог е главен скијачки центар во зима. Планинарскиот дом  се наоѓа на брегот на езерото опкружен од  панорама од високи планински врвови. Првиот планинарскиот дом  во регионот е изграден во 1960 година западно од езерото на падините на врвот. Денес планинарскиот дом  е со капацитет 119 легла. Располага со 3 апартмани и 11 двокреветни луксузни соби - хотелски тип, со TV, интернет. Уживајте во удобноста и спокојството во безбожно убавиот Пирин кој нуди многу можности за туризам со ваучер за половина цена!

Планинарскиот дом е реноввиран, топол и гостоприемен. сместувањето се извршува во различни по тип простории: 3 апартмани, 11 двокреветни луксузни соби – хотелски тип, со TV, интернет, 12 простории со по четири легла на два спрата и две туристички спални. На секој спрат во домот има општи тоалети, а на првиот спрат- добро опремени бањи, кои се користат во интервал од 17.00 до 21.00 часот. Општиот капацитет на планинарскиот дом е 119 легла. На располагање на туристите е пространа менза со мени на слободна потрошувачка и со пристапи цени.

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 10681 денар (173 €) -50% = 5340 денари (86 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Четири ноќевања на човек сместен во соба со четири легла и туристичка спална
 • Четири појадоци
 • Четири вечери
 • Четиридневна карта  за лифт за скијачка зона Добриниште
 • Wi-Fi интернет

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 12387 денари (201 €) -50% = 6194 денари (100 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Четири ноќевања на човек сместен во соба-Луксуз со заедничка бања
 • Четири појадоци
 • Четири вечери
 • Четиридневна карта  за ски-лифт за скијачка зона Добриниште
 • Wi-Fi интернет

ЧЕТИРИДНЕВЕН  ПАКЕТ: 14030 денари (228 €) -50% = 7015 денари (114 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Четири ноќевања на човек сместен во соба-Луксуз со бања и апартман
 • Четири појадоци
 • Четири вечери
 • Четиридневна карта за ски-лифт за скијачка зона Добриниште
 • Wi-Fi интернет

Планинарскиот дом Безбог во зима е привлечен како за скијачи, така и за љубителите на планинскиот одмор, далеку од притисокот на градскиот живот. Зградата е многу топла, поради спроведување на топлинска изолација и локалното парно. Гостите можат да уживаат во слободен безжичен интернет. Собите се со различен стандард, но одлично одржувани.

Кантината е сончева како работи без прекин во текот на целиот ден. Достапни се различни готвени јадења, супи и скара, чај и кафе по пристапни цени. Одделно од неа може да се користи за самопослужување и со ангажман за чистење потоа, туристичка кантина со панорамски тераса.

До Планинарскиот дом Безбог нема прооден пат во зима. Единствениот начин да се стигне до домот е преку употребата на ски лифт од Планинарскиот дом Гоце Делчев. Сите гости мора да се сообразат со работното време на лифтот -  од 8,00 до 16,00 часот (Со последното качување / симнување во 16,00 ч.)
Пирин планина е опасна во зима. Не се препорачува зимско изкачување на околните врвови поради високата опасност од лавини, недостатокот на означени зимски правци, кратките зимски дни и екстремните услови.

Планинарскиот дом  е електрифициран, со водоснабдување, со централно греење. На располагање на гостите се пространа кантина, кафе аперитив, ноќен бар, соба за тивки игри, сала со електронски игри.
Од планинарскиот дом Безбог може да се стигне до: врв Безбог - 50 мин .; врв Полежан - 2 часа .; Попово езеро - 1,20 часа .; колиба Пирин - 6 часа .; хижа Демјаница - 4,30 часа .; засолниште Тевно езеро - 4 ч.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација:
 • Од  12.12. до 15.12.2020г. вклучително
  Од 16.12. до 19.12.2020г. вкл.
  Од 20.12. до 23.12.2020г. вкл.
  Од 24.12. до 27.12.2020г. вкл.
  Од 05.01. до 08.01.2021г. вкл.
  Од 09.01. до 12.01.2021г. вкл.
  От 13.01. до 16.01.2021г. вкл.
  Од 17.01. до 20.01.2021г. вкл.
  Од 21.01. до 24.01.2021г. вкл.
  Од 25.01. до 28.01.2021г. вкл.
  Од 29.01. до 01.02.2021г. вкл.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Планинарски дом Безбог

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 10.12.2020 до 01.02.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.