Летување на Црно море во Приморско - Куќа за гости "Елидис"

Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско

Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско

Изберете пакет

Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско (од 01 до 13 јули и од 26 август до 30 септември)

Цена: 790 ден.
Купете

Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско (од 14 јули до 25 август)

Цена: 948 ден.
Купете
Валидност 06.07.2020 - 30.09.2020
Цена на човек/ден 632 - 790 ден.ден/ човек
Местоположба Приморско
Купени 42 ваучери
 • Ваучерот мора да се купи пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, при сместени двајца возрасни за минимум две ноќевања.
 • Деца до 5.99 год. возраст се сместуваат бесплатно.
 • Трето возрасно лице купува ваучер.
 • Валидност на ваучер: од 01 јули до 30 септември 2020 година
 • Понудата не важи за празници!
 • Потребна е претходна хотелска резервација пред купување на ваучер на тел: +359 884/51 84 18; +359 882/20 28 17.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на тел: +359 884/51 84 18; +359 882/20 28 17.
 • Погледнете ги сите општи услови.

Приморско, Р. Бугарија
ул. "Зора" №10 А
Email: elidis@mail.bg
Моб: +359 884/  51 84 18; +359 882/ 20 28 17

 

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Куќа за гости "Елидис"!

Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско

Изберете пакет

Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско (од 01 до 13 јули и од 26 август до 30 септември)

Цена: 790 ден.
Купете

Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско (од 14 јули до 25 август)

Цена: 948 ден.
Купете
Валидност 06.07.2020 - 30.09.2020
Цена на човек/ден 632 - 790 ден.ден/ човек
Местоположба Приморско
Купени 42 ваучери
 • Ваучерот мора да се купи пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, при сместени двајца возрасни за минимум две ноќевања.
 • Деца до 5.99 год. возраст се сместуваат бесплатно.
 • Трето возрасно лице купува ваучер.
 • Валидност на ваучер: од 01 јули до 30 септември 2020 година
 • Понудата не важи за празници!
 • Потребна е претходна хотелска резервација пред купување на ваучер на тел: +359 884/51 84 18; +359 882/20 28 17.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на тел: +359 884/51 84 18; +359 882/20 28 17.
 • Погледнете ги сите општи услови.

Приморско, Р. Бугарија
ул. "Зора" №10 А
Email: elidis@mail.bg
Моб: +359 884/  51 84 18; +359 882/ 20 28 17

 

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Куќа за гости "Елидис"!

Куќа за гости Елидис отвора врати за прва година. Куќата за гости е лоцирана на околу 200 метри од Северната градска плажа на Приморско. Растојанието до центарот на градот е 500 метри (околу 5 минути пешачење). Во близина на куќата има паркинг места за автомобили.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 632 денари (10 €)
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за периодот од 01 до 13 јули и од 26 август до 30 септември)

 • Едно ноќевање во двокреветна или трокреветна просторија
 • Интернет
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 790 денари (13 €)
ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за периодот од 14 јули до 25 август)

 • Едно ноќевање во двокреветна или трокреветна просторија
 • Интернет
 • Туристичка такса

Куќата располага со двокреветни и трокреветни соби со нова материјална база (самостојни санитарни јазли, одделни балкони, кабловска телевизија на LCD телевизори) Во близина на објектот нема бучни локали и ресторани, се наоѓа во релативно мирен кварт, погоден за семеен одмор.

Услови на понудата

 • Ваучерот мора да се купи пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, при сместени двајца возрасни за минимум две ноќевања.
 • Деца до 5.99 год. возраст се сместуваат бесплатно.
 • Трето возрасно лице купува ваучер.
 • Валидност на ваучер: од 01 јули до 30 септември 2020 година
 • Понудата не важи за празници!
 • Потребна е претходна хотелска резервација пред купување на ваучер на тел: +359 884/51 84 18; +359 882/20 28 17.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на тел: +359 884/51 84 18; +359 882/20 28 17.
 • Погледнете ги сите општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Куќа за гости "Елидис"

Приморско, Р. Бугарија
ул. "Зора" №10 А
Email: elidis@mail.bg
Моб: +359 884/  51 84 18; +359 882/ 20 28 17

 

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Куќа за гости "Елидис"!

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 06.07.2020 до 30.09.2020
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.