Одмор во Тројанскиот Балкан - Хотел ДИВА

акети со појадок, со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

акети со појадок, со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Изберете пакет

Еднодневен пакет со појадок во Хотел ДИВА

Цена: 1864 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 2180 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 2496 ден.
Купете

Дводневен пакет со појадок во Хотел ДИВА

Цена: 3729 ден.
Купете

Дводневен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 4361 ден.
Купете

Двoдневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 4993 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок во Хотел ДИВА

Цена: 5214 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 6162 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 7110 ден.
Купете
Валидност 30.06.2020 - 14.09.2020
Цена на човек/ден 1738 - 2496.4 ден.ден/ човек
Местоположба Троян
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Ваучерот е за едно лице, при двојно сместување.
 • Деца од 0 до 5.99 годишна возраст се сместуваат бесплатно.
 • Дете од 6 до 12 годишна возраст на дополнително легло користи 65 % попуст од цената на ваучерот.
 • Дете од 2 до 12 годишна возраст на редовен кревет користи 50 % попуст од цената на ваучерот.
 • Деца над 12 годишна возраст или трет возрасен плаќаат 75 % од цената на ваучерот.
 • За единечно сместување со нарачува Ваучер + доплата од 80 % од цената на ваучерот.
 • Валидност на ваучер: од 01 јули до 14 септември 2020 година.
 • Понудата не важи за официјалните празници.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 02 878 01 01, +359 885 83 84 14.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го издиктирате бројот на ваучерот на телефон: 02 878 01 01, 0885/83 84 14.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Р. Бугарија, с. Чифлик 
Општина Тројан
 
Тел: +359 0
2 878 01 01
Тел: +359 0670 60 935
Тел: +359 885 83 84 14

Е-mail: [email protected]
Website: www.ehotels-bg.com

ВИП Понудата е предоставена од нашиот партнер Хотел ДИВА ***

акети со појадок, со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Изберете пакет

Еднодневен пакет со појадок во Хотел ДИВА

Цена: 1864 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 2180 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 2496 ден.
Купете

Дводневен пакет со појадок во Хотел ДИВА

Цена: 3729 ден.
Купете

Дводневен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 4361 ден.
Купете

Двoдневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 4993 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок во Хотел ДИВА

Цена: 5214 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 6162 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Цена: 7110 ден.
Купете
Валидност 30.06.2020 - 14.09.2020
Цена на човек/ден 1738 - 2496.4 ден.ден/ човек
Местоположба Троян
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Ваучерот е за едно лице, при двојно сместување.
 • Деца од 0 до 5.99 годишна возраст се сместуваат бесплатно.
 • Дете од 6 до 12 годишна возраст на дополнително легло користи 65 % попуст од цената на ваучерот.
 • Дете од 2 до 12 годишна возраст на редовен кревет користи 50 % попуст од цената на ваучерот.
 • Деца над 12 годишна возраст или трет возрасен плаќаат 75 % од цената на ваучерот.
 • За единечно сместување со нарачува Ваучер + доплата од 80 % од цената на ваучерот.
 • Валидност на ваучер: од 01 јули до 14 септември 2020 година.
 • Понудата не важи за официјалните празници.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 02 878 01 01, +359 885 83 84 14.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го издиктирате бројот на ваучерот на телефон: 02 878 01 01, 0885/83 84 14.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Р. Бугарија, с. Чифлик 
Општина Тројан
 
Тел: +359 0
2 878 01 01
Тел: +359 0670 60 935
Тел: +359 885 83 84 14

Е-mail: [email protected]
Website: www.ehotels-bg.com

ВИП Понудата е предоставена од нашиот партнер Хотел ДИВА ***

Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. 

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 1864 денари (30 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Едно ноќевање во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ДВОДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 3729 денари (60 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Две ноќевања во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Два појадоци
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ТРИДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 5214 денари (84 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Три појадоци
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 2180 денари (35 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Едно ноќевање во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Еден појадок
 • Една вечера
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ДВОДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 4361 денар (64 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Две ноќевања во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Два појадоци
 • Две вечери
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ТРИДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 6162 денари (100 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Три појадоци
 • Три вечери
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ЕДНОДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 2496 денари (40 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Едно ноќевање во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Еден појадок
 • Еден ручек
 • Една вечера
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ДВОДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 4993 денари (81 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Две ноќевања во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Два појадоци
 • Два ручеци
 • Две вечери
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

ТРИДНЕВEН ПАКЕТ: ВИП цена: 7110 денари (115 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања во двокреветна соба, при двојно сместување
 • Три појадоци
 • Користење на надворешен базен со топла минерална вода
 • Сауна
 • Безжичен интернет
 • Паркинг
 • Туристички данок
 • ДДВ

Хотел Дива е сместен меѓу вековните дрвја на прекрасниот Тројанската Балкан, далеку од метежот на големиот град. Нуди 35 двокреветни соби, 5 апартмани и 2 пентхауси  со можност за сместување до 90 гости. Собите се комфорно опремени и ги нудатсите  неопходности како- Кабловска телевизија, фрижидер, телефон, бања со козметика и фен. Сите соби имаат балкон со прекрасен поглед кон планината. Апартманите се со посебен дневен престој, купатило со наметки, фен и козметика.
Секое утро во ресторанот на хотелот нуди богат појадок на блок маса. При барање се нудат и дополнителни услуги: перење, пеглање, собна услуга и екскурзии. За дополнителна удобност на гостите има осигурен бесплатен обезбедуван паркинг и Wi-Fi на територијата на целиот хотел.
Ресторанот на хотел Дива е елегантно декориран, со архитектонски решенија на 2 нивоа со вкупно 110 места. Пријатен ентериер, љубезна услуга и богато мени со традиционални јадења и селектирани бугарски вина - ова се дел од придобивките, поради кои треба да го одберете  ресторанот на хотел ДИВА за Вашиот личен празник, приватна забава, свадба или корпоративен настан.

Хотелот располага со Лоби бар со капацитет од 40 места. Пријатниот  камин, околу кој се наоѓаат зоните за одмор, е пријатно место за средби на чаша топол планински чај или вкусно ароматично кафе.

Атракција за гостите на хотелот е минералниот базен со температура на водата над 30 ° С во текот на целата година, каде можете да релаксирате и да уживате во прекрасната глетка која ве опкружува од сите страни.

Центарот за  Масажа на хотел Дива располага со сауна, хидромасажна када и нуди разни масажи и релаксирачки третмани - турска бања, рефлексотерапија, минерална и аромотерапија, терапија со мед, третмани за лице и др.

Можностите за спорт се - тенис на маса, билјард. При дополнителна барање се организираат екскурзии, планински маршрути, излети и др.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Ваучерот е за едно лице, при двојно сместување.
 • Деца од 0 до 5.99 годишна возраст се сместуваат бесплатно.
 • Дете од 6 до 12 годишна возраст на дополнително легло користи 65 % попуст од цената на ваучерот.
 • Дете од 2 до 12 годишна возраст на редовен кревет користи 50 % попуст од цената на ваучерот.
 • Деца над 12 годишна возраст или трет возрасен плаќаат 75 % од цената на ваучерот.
 • За единечно сместување со нарачува Ваучер + доплата од 80 % од цената на ваучерот.
 • Валидност на ваучер: од 01 јули до 14 септември 2020 година.
 • Понудата не важи за официјалните празници.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 02 878 01 01, +359 885 83 84 14.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го издиктирате бројот на ваучерот на телефон: 02 878 01 01, 0885/83 84 14.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел ДИВА

Р. Бугарија, с. Чифлик 
Општина Тројан
 
Тел: +359 0
2 878 01 01
Тел: +359 0670 60 935
Тел: +359 885 83 84 14

Е-mail: [email protected]
Website: www.ehotels-bg.com

ВИП Понудата е предоставена од нашиот партнер Хотел ДИВА ***

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 30.06.2020 до 14.09.2020
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.