Зимски одмор во Родопите, Бугарија - Хотел РОДОПСКИ ДОМ****

Пакети со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Пакети со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Изберете пакет

Еднодневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.))

Цена: 1653 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 26 до 30 декември 2020 г. и од 03 јануари до 06 март 2021г.)

Цена: 1953 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со една спална со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

Цена: 4955 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со една спална со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 26 до 30 декември 2020 г. и од 03 јануари до 06 март 2021г.)

Цена: 5855 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со две спални со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

Цена: 6604 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со две спални со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

Цена: 7805 ден.
Купете
Валидност 01.12.2020 - 31.03.2021
Цена на човек/ден 1652.68 - 1952.88 ден.ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Дете до 5.99 годишна возраст се сместува бесплатно.
 • Дете од 6 до 11.99 годишна возраст на дополнително легло користи 65% од цената за возрасен.
 • За сместување на деца над 12 годишна возраст  или трет возрасен на дополнително легло користи 25% од цената за возрасен.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 01 декември 2020 г. до 31 март 2021 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 2 878 01 01; +359 885 14 11 91.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, така што ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 2 878 01 01; +359 885 14 11 91.
 • Видете ги сите Општи Услови.

гр.Чепеларе, Р. Бугарија
ул. 
"Перелик" 13-15
Тел: +359 2 878 01 01
Teл: +359 
3051  3525
Тел: +359 
885  14 11 91
Е-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Website: www.ehotels-bg.com

ВИП Пoнудата е обезбедена од Хотел РОДОПСКИ ДОМ****

Пакети со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Изберете пакет

Еднодневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.))

Цена: 1653 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 26 до 30 декември 2020 г. и од 03 јануари до 06 март 2021г.)

Цена: 1953 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со една спална со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

Цена: 4955 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со една спална со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 26 до 30 декември 2020 г. и од 03 јануари до 06 март 2021г.)

Цена: 5855 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со две спални со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

Цена: 6604 ден.
Купете

Еднодневен пакет во апартман со две спални со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе (од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

Цена: 7805 ден.
Купете
Валидност 01.12.2020 - 31.03.2021
Цена на човек/ден 1652.68 - 1952.88 ден.ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Дете до 5.99 годишна возраст се сместува бесплатно.
 • Дете од 6 до 11.99 годишна возраст на дополнително легло користи 65% од цената за возрасен.
 • За сместување на деца над 12 годишна возраст  или трет возрасен на дополнително легло користи 25% од цената за возрасен.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 01 декември 2020 г. до 31 март 2021 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 2 878 01 01; +359 885 14 11 91.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, така што ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 2 878 01 01; +359 885 14 11 91.
 • Видете ги сите Општи Услови.

гр.Чепеларе, Р. Бугарија
ул. 
"Перелик" 13-15
Тел: +359 2 878 01 01
Teл: +359 
3051  3525
Тел: +359 
885  14 11 91
Е-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Website: www.ehotels-bg.com

ВИП Пoнудата е обезбедена од Хотел РОДОПСКИ ДОМ****

Хотел РОДОПСКИ ДОМ е лоциран меѓу ридовите на величествената планина Родопи, во центарот на убавото гратче Чепеларе. Четириѕвездниот хотел работи во текот на целата година и обезбедува одлични можности за зимски спортови, како и за здрав одмор, како и за спроведување на корпоративни бизнис настани и состаноци.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1653 денари (27 €)

ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

(Важи за периодот од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

 • Едно ноќевање во двокреветна соба
 • Еден појадок
 • Една вечерa
 • Користење на внатрешен базен
 • Сауна
 • Парна бања
 • Џакузи
 • Фитнес
 • Wi – Fi интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 4955 денари (80 €)

ВИП ваучерот е за двајца возрасни + две деца до 12 год. или тројца возрасни и вклучува:

(Важи за периодот од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

 • Едно ноќевање во апартман со една спална
 • Еден појадок
 • Една вечерa
 • Користење на внатрешен базен
 • Сауна
 • Парна бања
 • Џакузи
 • Фитнес
 • Wi – Fi интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 6604 денари (107 €)

ВИП ваучерот е за тројца возрасни + две деца до 12 год. или четири возрасни и вклучува:

(Важи за периодот од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

 • Едно ноќевање во апартман со две спални
 • Еден појадок
 • Една вечерa
 • Користење на внатрешен базен
 • Сауна
 • Парна бања
 • Џакузи
 • Фитнес
 • Wi – Fi интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1953 денари (31 €)

ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

(Важи за периодот од 26 до 30 декември 2020 г. и од 03 јануари до 06 март 2021г.)

 • Едно ноќевање во двокреветна соба
 • Еден појадок
 • Една вечерa
 • Користење на внатрешен базен
 • Сауна
 • Парна бања
 • Џакузи
 • Фитнес
 • Wi – Fi интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 5855 денари (95 €)

ВИП ваучерот е за двајца возрасни + две деца до 12 год. или тројца возрасни и вклучува:

(Важи за периодот од 26 до 30 декември 2020 г. и од 03 јануари до 06 март 2021г.)

 • Едно ноќевање во апартман со една спална
 • Еден појадок
 • Една вечерa
 • Користење на внатрешен базен
 • Сауна
 • Парна бања
 • Џакузи
 • Фитнес
 • Wi – Fi интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 7805 денари (126 €)

ВИП ваучерот е за тројца возрасни + две деца до 12 год. или четири возрасни и вклучува:

(Важи за периодот од 01 до 22 декември 2020 г. и од 07 до 31 март 2021 г.)

 • Едно ноќевање во апартман со две спални
 • Еден појадок
 • Една вечерa
 • Користење на внатрешен базен
 • Сауна
 • Парна бања
 • Џакузи
 • Фитнес
 • Wi – Fi интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса

Хотел РОДОПСКИ ДОМ располага со 29 двокреветни соби, 19 двособни и 3 трособни апартмани. Двојните соби имаат балкон и откриваат прекрасен поглед кон планината .. Собите се опремени со телефон, фрижидер, сателитска ТВ, бања со када. Собите и апартманите се со централно греење. Апартманите се со опремена кујна, дневна соба со камин, спална соба, телефон, телевизор, фрижидер, бања со када.
Секое утро во ресторанот на хотелот сервираме појадок на блок маса. Хотелот нуди дополнителни услуги: превоз до ски патеките, рум-сервис, перење, пеглање, екскурзии.
Wi-Fi во зоната на рецепција и бесплатен паркинг се дополнителни удобности за гостите на хотелот.

Релакс зоната на комплексот нуди: затворен базен, добро опремена фитнес зона, сауна, парна бања, џакузи, масажа центар, козметички третмани за лице и тело и фризерски салон.
Хотелот располага со фудбалско игралиште со димензии 30 м. / 50 м. со вештачка трева, соодветно за подготовки.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Дете до 5.99 годишна возраст се сместува бесплатно.
 • Дете од 6 до 11.99 годишна возраст на дополнително легло користи 65% од цената за возрасен.
 • За сместување на деца над 12 годишна возраст  или трет возрасен на дополнително легло користи 25% од цената за возрасен.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 01 декември 2020 г. до 31 март 2021 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 2 878 01 01; +359 885 14 11 91.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, така што ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 2 878 01 01; +359 885 14 11 91.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел РОДОПСКИ ДОМ****

гр.Чепеларе, Р. Бугарија
ул. 
"Перелик" 13-15
Тел: +359 2 878 01 01
Teл: +359 
3051  3525
Тел: +359 
885  14 11 91
Е-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Website: www.ehotels-bg.com

ВИП Пoнудата е обезбедена од Хотел РОДОПСКИ ДОМ****

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 01.12.2020 до 31.03.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.