Летување на Црно море во Ахелој - Комплекс Марина Кејп

Еднодневен пакет за до четири лица во студио или апартман во комплекс Марина Кејп, Ахелој

Еднодневен пакет за до четири лица во студио или апартман во комплекс Марина Кејп, Ахелој

Изберете пакет

Еднодневен пакет за до три лица цо СТУДИО во комплекс Марина Кејп, Ахелој (от 01 до 30 јуни)

Цена: 1675 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во АПАРТМАН во комплекс Марина Кејп, Ахелој (од 01 до 30 јуни)

Цена: 2244 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до три лица цо СТУДИО во комплекс Марина Кејп, Ахелој (от 01 јули до 31 август)

Цена: 2560 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во АПАРТМАН во комплекс Марина Кејп, Ахелој (од 01 јули од 31 август)

Цена: 3982 ден.
Купете
Валидност 31.05.2020 - 30.08.2020
Цена на човек/ден 560.9 - 1279.8 ден.ден/ човек
Местоположба Ахелой
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Цената е за изнајмување просторија.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 888/18 81 98.
 • По купувањето на ваучерот, треба да ја потврдите вашата резервација на тел +359 88/ 18 81 98 на е-mail: reservation_mcm@abv.bg со следните податоци:
  • Код на ваучер
  • Датата, за која е направена резервацијата
  • На чие име е направена резервацијата
  • Тел. за врска
  • Рег. број на автомобил/ доколку го посетување со автомобил/ за издавање на пропусница за влез во комплексот.
 • Клиентите ќе добијат повратна информација во рок од 24 часа, која вклучува:
  • Број на студиото или апартманот
  • Од каде ќе ги подигнете клучевите и пропусницата за автомобилот.
  • Во кој час е сместувањето и кога е ослободувањето на просториите.
 • Валидност на ваучер: од 01 јуни до 30 август 2020 година
 • Видете ги сите Општи услови.

Комплекс Марина Кејп****
Гр. Ахелој, Р. Бугарија
Тел: +359 888 188 198
Website: marinacape.com
E-mail: reservation_mcm@abv.bg

 

ВИП Понудата е обезбедена од Комплекс Марина Кејп, гр. Ахелој

Еднодневен пакет за до четири лица во студио или апартман во комплекс Марина Кејп, Ахелој

Изберете пакет

Еднодневен пакет за до три лица цо СТУДИО во комплекс Марина Кејп, Ахелој (от 01 до 30 јуни)

Цена: 1675 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во АПАРТМАН во комплекс Марина Кејп, Ахелој (од 01 до 30 јуни)

Цена: 2244 ден.
Купете

Еднодневен пакет за до три лица цо СТУДИО во комплекс Марина Кејп, Ахелој (от 01 јули до 31 август)

Цена: 2560 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во АПАРТМАН во комплекс Марина Кејп, Ахелој (од 01 јули од 31 август)

Цена: 3982 ден.
Купете
Валидност 31.05.2020 - 30.08.2020
Цена на човек/ден 560.9 - 1279.8 ден.ден/ човек
Местоположба Ахелой
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Цената е за изнајмување просторија.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 888/18 81 98.
 • По купувањето на ваучерот, треба да ја потврдите вашата резервација на тел +359 88/ 18 81 98 на е-mail: reservation_mcm@abv.bg со следните податоци:
  • Код на ваучер
  • Датата, за која е направена резервацијата
  • На чие име е направена резервацијата
  • Тел. за врска
  • Рег. број на автомобил/ доколку го посетување со автомобил/ за издавање на пропусница за влез во комплексот.
 • Клиентите ќе добијат повратна информација во рок од 24 часа, која вклучува:
  • Број на студиото или апартманот
  • Од каде ќе ги подигнете клучевите и пропусницата за автомобилот.
  • Во кој час е сместувањето и кога е ослободувањето на просториите.
 • Валидност на ваучер: од 01 јуни до 30 август 2020 година
 • Видете ги сите Општи услови.

Комплекс Марина Кејп****
Гр. Ахелој, Р. Бугарија
Тел: +359 888 188 198
Website: marinacape.com
E-mail: reservation_mcm@abv.bg

 

ВИП Понудата е обезбедена од Комплекс Марина Кејп, гр. Ахелој

Комплекс "Марина Кејп" се наоѓа на брегот на заливoт до град Ахелој - на минути пат од Сончев Брег, Несебар и Поморие, и само на 19 километри од аеродромот во Бургас. Се на едно место - Море под балконот, базени и паркови, мало пристаниште за јахти и рибарски чамци, сопствена плажа, СПА комплекс, спортски сали, ресторани, кафулиња, летна сцена, конференциска сала за бизнис форуми, семинари и градење на тим. Комплексот има фудбалско игралиште со природна трева и со размери 20 на 40 метри.

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1675 денари (27 €)
Важи за сместување од 
01 до 30 јуни
ВИП ваучерот е за двајца возрасни + дете до 18 год. и вклучува:

 • Eднo ноќeвање во студио
 • Користење на два базени со детски сектор
 • Бесплатни лежалки и чадор
 • Сопствена плажа
 • Паркинг место
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2244 денари (36 €)
Важи за сместување од 
01 до 30 јуни
ВИП-ваучер е за четири лица и вклучува:

 • Eднo ноќeвање во апартман
 • Користење на два базени со детски сектор
 • Бесплатни лежалки и чадор
 • Сопствена плажа
 • Паркинг место
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2560 денари (41 €)
Важи за сместување од 
01 јули до 31 август
ВИП ваучерот е за двајца возрасни + дете до 18 год. и вклучува:

 • Eднo ноќeвање во студио
 • Користење на два базени со детски сектор
 • Бесплатни лежалки и чадор
 • Сопствена плажа
 • Паркинг место
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 3982 денари (64 €)
Важи за сместување од 
01 јули до 31 август
ВИП-ваучер е за четири лица и вклучува:

 • Eднo ноќeвање во апартман
 • Користење на два базени со детски сектор
 • Бесплатни лежалки и чадор
 • Сопствена плажа
 • Паркинг место
 • Туристичка такса

Марина Кејп е мал романтичен комплекс што може да ги задоволи високите критериуми на секој познавач на убавината и удобноста, но и на функционалноста и модерните технологии. Четирите делови на комплексот - Марината, Заливот, Кулата и Фарот, се поврзани со тивки улички, паркови со цвеќиња и овошки.

761 апартмани и студија - секој со уникатна атмосфера, удобно опремени со сите удобности и комуникации, што гарантира на гостите неприкосновено личен простор за мирен одмор, но и можност за брза реакција, ако сакате да не го прекинувате распустот, но и да сте во чекор со вашиот бизнис - во конференциски центар со главна сала за 350 луѓе и уште 6 сали од 50 до 150 луѓе.
Комплексот е достапен во текот на годината, апартманите, локалите и салите се со клима уред, насекаде има безжичен интернет.
Секоја сезона во Марина Кејп е совршено време за одмор - свежина во лето, топлина и комфор во зима. Совршениот одмор е загарантиран!

Услови на понудата

 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важење на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Цената е за изнајмување просторија.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 888/18 81 98.
 • По купувањето на ваучерот, треба да ја потврдите вашата резервација на тел +359 88/ 18 81 98 на е-mail: reservation_mcm@abv.bg со следните податоци:
  • Код на ваучер
  • Датата, за која е направена резервацијата
  • На чие име е направена резервацијата
  • Тел. за врска
  • Рег. број на автомобил/ доколку го посетување со автомобил/ за издавање на пропусница за влез во комплексот.
 • Клиентите ќе добијат повратна информација во рок од 24 часа, која вклучува:
  • Број на студиото или апартманот
  • Од каде ќе ги подигнете клучевите и пропусницата за автомобилот.
  • Во кој час е сместувањето и кога е ослободувањето на просториите.
 • Валидност на ваучер: од 01 јуни до 30 август 2020 година
 • Видете ги сите Општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Комплекс Марина Кејп

Комплекс Марина Кејп****
Гр. Ахелој, Р. Бугарија
Тел: +359 888 188 198
Website: marinacape.com
E-mail: reservation_mcm@abv.bg

 

ВИП Понудата е обезбедена од Комплекс Марина Кејп, гр. Ахелој

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 31.05.2020 до 30.08.2020
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.