Летување на Црно море во Обзор! - Хотел Џемелли, Обзор

Еднодневен пакет за целото семејство во хотел Џемелли, Обзор

Еднодневен пакет за целото семејство во хотел Џемелли, Обзор

Изберете пакет

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба во хотел Џемелли, Обзор(од 14 мај до 30 јуни и од 02 септември до 30 октомври)

Цена: 1043 ден.
Купете

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба во хотел Џемелли, Обзор (од 01 до 10 јули и од 26 август до 01 септември)

Цена: 1296 ден.
Купете

Еднодневен пакет за за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни во апартман во хотел Џемелли, Обзор (од 14 мај до 30 јуни и од 02 септември до 30 октомври)

Цена: 1485 ден.
Купете

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба во хотел Џемелли, Обзор (од 11 јули до 25 август)

Цена: 1643 ден.
Купете

Еднодневен пакет за за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни во апартман во хотел Џемелли, Обзор (од 01 до 10 јули и од 26 август до 01 септември)

Цена: 1896 ден.
Купете

Еднодневен пакет за за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни во апартман во хотел Џемелли, Обзор (од 11 јули до 25 август)

Цена: 2275 ден.
Купете
Валидност 23.06.2020 - 30.10.2020
Цена на човек/ден 1042.8 - 2275.2 ден.ден/ човек
Местоположба Обзор
Купени 4 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важност на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери со цел продолжување на престојот.
 • Доплата за сместување на дете во двокреветна соба - 6 € на ден.
 • Сите доплати се вршат се на рецепција.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 885/63 61 26 или на e-mail booking@jemelly.com.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со на кодот на ваучерот на тел:0885/63 61 26 или на e-mail - booking@jemelly.com.
 • Валидност на ваучерот: од 14 мај до 30 октомври 2020 година.
 • Погледнете ги сите Општи услови.

гр. Обзор, ул. Странџа 10, Р. Бугарија
Тел.: +359 885/ 63 61 26
E-mail: booking@jemelly.com
Website: http://jemelly.com/

ВИП Понудата е обезбедена од Хотел „Џемелли”

Еднодневен пакет за целото семејство во хотел Џемелли, Обзор

Изберете пакет

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба во хотел Џемелли, Обзор(од 14 мај до 30 јуни и од 02 септември до 30 октомври)

Цена: 1043 ден.
Купете

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба во хотел Џемелли, Обзор (од 01 до 10 јули и од 26 август до 01 септември)

Цена: 1296 ден.
Купете

Еднодневен пакет за за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни во апартман во хотел Џемелли, Обзор (од 14 мај до 30 јуни и од 02 септември до 30 октомври)

Цена: 1485 ден.
Купете

Еднодневен пакет за двајца во двокреветна соба во хотел Џемелли, Обзор (од 11 јули до 25 август)

Цена: 1643 ден.
Купете

Еднодневен пакет за за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни во апартман во хотел Џемелли, Обзор (од 01 до 10 јули и од 26 август до 01 септември)

Цена: 1896 ден.
Купете

Еднодневен пакет за за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни во апартман во хотел Џемелли, Обзор (од 11 јули до 25 август)

Цена: 2275 ден.
Купете
Валидност 23.06.2020 - 30.10.2020
Цена на човек/ден 1042.8 - 2275.2 ден.ден/ човек
Местоположба Обзор
Купени 4 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важност на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери со цел продолжување на престојот.
 • Доплата за сместување на дете во двокреветна соба - 6 € на ден.
 • Сите доплати се вршат се на рецепција.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 885/63 61 26 или на e-mail booking@jemelly.com.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со на кодот на ваучерот на тел:0885/63 61 26 или на e-mail - booking@jemelly.com.
 • Валидност на ваучерот: од 14 мај до 30 октомври 2020 година.
 • Погледнете ги сите Општи услови.

гр. Обзор, ул. Странџа 10, Р. Бугарија
Тел.: +359 885/ 63 61 26
E-mail: booking@jemelly.com
Website: http://jemelly.com/

ВИП Понудата е обезбедена од Хотел „Џемелли”

Хотел Џемелли се наоѓа во градот Обзор, на брегот на Црно море. Градот Обзор е прекрасно место, еколошки чист регион, комбинација на море и планина, има најмногу прекрасни плажи во Бугарија. Обзор се наоѓа 70 км од Бургас.
Градот е многу блиску до најубавото одморалиште на Црното Море, Сончев Брег – на само 33 км.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1043 денари (17 €)
(важи од 
14 мај до 30 јуни и од 02 септември до 30 октомври)
ВИП-ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Еден ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет во заедничките простории на хотелот и собите

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1485 денари (24 €)
(важи 
од 14 мај до 30 јуни и од 02 септември до 30 октомври)
ВИП ваучерот е за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни и вклучува:

 • Едно ноќевање во апартман
 • Интернет во заедничките простории на хотелот и собите

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1296 денари (21 €)
(важи од 
01 до 10 јули и од 26 август до 01 септември)
ВИП-ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Еден ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет во заедничките простории на хотелот и собите

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1896 денари (23 €)
(важи од 
01 до 10 јули и од 26 август до 01 септември)
ВИП-ваучерот е за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни и вклучува:

 • Едно ноќевање во апартман
 • Интернет во заедничките простории на хотелот и собите

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1643 денари (26 €)
(важи од 
11 јули до 25 август)
ВИП-ваучерот е за двајца и вклучува:

 • Еден ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет во заедничките простории на хотелот и собите

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2275 денари (37 €)
(важи од 11 јули до 25 август)
ВИП-ваучерот е за двајца возрасни + две деца или тројца возрасни и вклучува:

 • Едно ноќевање во апартман
 • Интернет во заедничките простории на хотелот и собите

Хотел Џемелли има 10 двокреветни соби и 3 апартмани, сите опремени со клима уред, ТВ, мини бар, тераса и бања. Апартманите исто така имаат клима уред, телевизор, мини бар, спалня и дневна соба, големи балкони со прекрасна глетка кон Црно море.

На располагање на гостите има лоби бар, интернет, сателитска ТВ.

Хотелот се наоѓа на 300 метри од плажите на Црно море и на 100 метри од центарот на градот.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важност на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери со цел продолжување на престојот.
 • Доплата за сместување на дете во двокреветна соба - 6 € на ден.
 • Сите доплати се вршат се на рецепција.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 885/63 61 26 или на e-mail booking@jemelly.com.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со на кодот на ваучерот на тел:0885/63 61 26 или на e-mail - booking@jemelly.com.
 • Валидност на ваучерот: од 14 мај до 30 октомври 2020 година.
 • Погледнете ги сите Општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Џемелли, Обзор

гр. Обзор, ул. Странџа 10, Р. Бугарија
Тел.: +359 885/ 63 61 26
E-mail: booking@jemelly.com
Website: http://jemelly.com/

ВИП Понудата е обезбедена од Хотел „Џемелли”

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 23.06.2020 до 30.10.2020
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.