All inclusive Летување на Црно м - Комплекс Престиж Сити 2 Приморско

Еднодневни пакети на база All inclusive во Комплекс Престиж Сити 2, Приморско

Еднодневни пакети на база All inclusive во Комплекс Престиж Сити 2, Приморско

Изберете пакет

Еднодневен пакет во двоспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (до 15.06 и по11.09)

Цена: 1580 ден.
Купете

Еднодневен пакет во студио на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (до 15.06 и по11.09)

Цена: 1612 ден.
Купете

Еднодневен пакет во едноспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (до 15.06 и по11.09)

Цена: 1706 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двоспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 27.08-10.09 и од 06.06-06.07)

Цена: 2465 ден.
Купете

Еднодневен пакет во студио на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 27.08-10.09 и од 06.06-06.07)

Цена: 2496 ден.
Купете

Еднодневен пакет во едноспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 27.08-10.09 и од 06.06-06.07)

Цена: 2623 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двоспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 07.07-26.08)

Цена: 2812 ден.
Купете

Еднодневен пакет во студио на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 07.07-26.08)

Цена: 2907 ден.
Купете

Еднодневен пакет во едноспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 07.07-26.08)

Цена: 3034 ден.
Купете
Валидност 14.06.2021 - 20.09.2021
Цена на човек/ден 1580 - 3033.6 ден.ден/ човек
Местоположба Приморско
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Понудата е за еден човек при минимум сместени две лица во студио или едноспален апартман, или при четири лица во двоспален апартман.
 • Во цената не е вклучена туристичка такса во износ од 0.35 € на ден. Се плаќа од сите гости, вклучително и децата!
 • Дете до 2.99 год. се сместува бесплатно.
 • Прво дете од 3 до 11,99 год. се сместува бесплатно, за второ дете од 3 до 11,99 год., со двајца возрасни, сместено на дополнително легло се доплаќа 50% од цената за возрасен на рецепција.
 • Трет возрасен и дете над 12 години, сместени на дополнително легло – се доплаќа на рецепција 70% од вредноста на избраниот пакет.
 • При желба за просторија со поглед кон Црно море - доплата на рецепција 3 € на ден (за просторија).
 • Откази на веќе направена резервација е можна 7 дена пред датумот на сместување. По овој период се задржува сума во износ од 1 ноќевање!
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 15 јуни до 30 септември 2021 година.
 • Пред купување на ваучер е потребно да направите барање за слободни датуми на тел: +359 886/ 31 78 86..
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го кодот на ваучерот на тел: +359 886/ 31 78 86..
 • Видете ги сите Општи Услови.

Комплекс Престиж Сити 2
Гр. Приморско, Р. Бугарија
Тел: +359 886/ 31 78 86.
E-mail: reservations@prestige-city.com
Website: www.prestige-city.com

ВИП Понудата е обезбедена од Комплекс Престиж Сити 2, Приморско

Еднодневни пакети на база All inclusive во Комплекс Престиж Сити 2, Приморско

Изберете пакет

Еднодневен пакет во двоспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (до 15.06 и по11.09)

Цена: 1580 ден.
Купете

Еднодневен пакет во студио на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (до 15.06 и по11.09)

Цена: 1612 ден.
Купете

Еднодневен пакет во едноспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (до 15.06 и по11.09)

Цена: 1706 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двоспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 27.08-10.09 и од 06.06-06.07)

Цена: 2465 ден.
Купете

Еднодневен пакет во студио на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 27.08-10.09 и од 06.06-06.07)

Цена: 2496 ден.
Купете

Еднодневен пакет во едноспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 27.08-10.09 и од 06.06-06.07)

Цена: 2623 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двоспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 07.07-26.08)

Цена: 2812 ден.
Купете

Еднодневен пакет во студио на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 07.07-26.08)

Цена: 2907 ден.
Купете

Еднодневен пакет во едноспален апартман на база All inclusive во Апартхотел Престиж Сити 2, Приморско (од 07.07-26.08)

Цена: 3034 ден.
Купете
Валидност 14.06.2021 - 20.09.2021
Цена на човек/ден 1580 - 3033.6 ден.ден/ човек
Местоположба Приморско
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Понудата е за еден човек при минимум сместени две лица во студио или едноспален апартман, или при четири лица во двоспален апартман.
 • Во цената не е вклучена туристичка такса во износ од 0.35 € на ден. Се плаќа од сите гости, вклучително и децата!
 • Дете до 2.99 год. се сместува бесплатно.
 • Прво дете од 3 до 11,99 год. се сместува бесплатно, за второ дете од 3 до 11,99 год., со двајца возрасни, сместено на дополнително легло се доплаќа 50% од цената за возрасен на рецепција.
 • Трет возрасен и дете над 12 години, сместени на дополнително легло – се доплаќа на рецепција 70% од вредноста на избраниот пакет.
 • При желба за просторија со поглед кон Црно море - доплата на рецепција 3 € на ден (за просторија).
 • Откази на веќе направена резервација е можна 7 дена пред датумот на сместување. По овој период се задржува сума во износ од 1 ноќевање!
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 15 јуни до 30 септември 2021 година.
 • Пред купување на ваучер е потребно да направите барање за слободни датуми на тел: +359 886/ 31 78 86..
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го кодот на ваучерот на тел: +359 886/ 31 78 86..
 • Видете ги сите Општи Услови.

Комплекс Престиж Сити 2
Гр. Приморско, Р. Бугарија
Тел: +359 886/ 31 78 86.
E-mail: reservations@prestige-city.com
Website: www.prestige-city.com

ВИП Понудата е обезбедена од Комплекс Престиж Сити 2, Приморско

Апартхотел ПРЕСТИЖ Сити II - Приморско е луксузен комплекс од затворен тип, со спа и велнес центар, создава незаборавно чувство за релаксирачки одмор.
Апартхотелот е изграден во уникатен регион на морско-рекреативното одморалиште Приморско. Лоциран на самиот брег на чистото и топло Црно море, непосредно до долгата  4,5 километри плажи со песочни дини на ММЦ - Приморско.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1580 денари (25 €)

Важи за периодот до 15 јуни и по 11 септември

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање двоспален апартман
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1706 денари (27 €)

Важи за периодот до 15 јуни и по 11 септември

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање едноспален апартман
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1612 денари (26 €)

Важи за периодот до 15 јуни и по 11 септември

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање во студио
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2465 денари (40 €)

Важи за периодот од 06 јуни до 06 јули и од 27 август до 10 септември

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање двоспален апартман
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2623 денари (42 €)

Важи за периодот од 06 јуни до 06 јули и од 27 август до 10 септември

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање едноспален апартман
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2496 денари (40 €)

Важи за периодот од 06 јуни до 06 јули и од 27 август до 10 септември

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање во студио
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2812 денари (45 €)

Важи за периодот од 07 јули до 26 август

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање двоспален апартман
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 3034 денари (49 €)

Важи за периодот од 07 јули до 26 август

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање едноспален апартман
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 2907 денари (47 €)

Важи за периодот од 07 јули до 26 август

ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Ноќевање во студио
 • Исхрана на база All inclusive
 • Надворешен базен за возрасни и детски базен
 • Чадор и лежалки на базенот
 • Лоби бар и базен бар
 • Детско катче
 • Пинг понг, шах, пикадо
 • Интернет пристап во ресторан
 • Паркинг

Во цената не е вклучена туристичка такса во износ од 0.35 € на ден. Се плаќа од сите гости, вклучително и децата!

Комплексот се наоѓа во шумск и атрактивна месност наречена "Песокот" со уникатна микроклима, комбинација од свежина на блиската дабова шума и нежните зраци на црноморското сонце.

Апартхотел ПРЕСТИЖ Сити II - Приморско има исклучителна глетка! Овде можете да уживате во исклучителна панорамски глетка од која се открива од кон плажите и морската шир и кон околните природни знаменитости.

Секој апартман нуди:

 • Комплетно опремена кујна - со фрижидер, 2 вградени рингли, аспиратор, маса со столици, садови и прибори;
 • Хол – софа на растегнување, масичка, шкаф за телевизор и кабелска телевизија, витрина; клима уред
 • Спална соба - два кревети или спална, гардеробер, огледало, ноќни шкафчиња;
 • Комплетно опремена бања - со туш завеса
 • Тераса со пластичен мебел

За Вашето добро расположение и пријатен одмор АПАРТХОТЕЛ ПРЕСТИЖ Сити II- Приморско ви нуди уште:

 • Надворешен базен - за возрасти и деца
 • Ресторан со пространа надворешна тераса непосредно до базенот
 • Базен бар
 • Лоби бар
 • SPA & WELLNESS центар
 • Супермаркет
 • Детско катче
 • Внатрешно детско катче со анимација
 • Деноноќно обезбедување
 • Паркинг
 • 24-часовна рецепција
 • Изнајмување велосипеди, пинг понг
 • wi-fi пристап во фоајето и околу базенот
 • Конференциска сала
 • Анимација

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Понудата е за еден човек при минимум сместени две лица во студио или едноспален апартман, или при четири лица во двоспален апартман.
 • Во цената не е вклучена туристичка такса во износ од 0.35 € на ден. Се плаќа од сите гости, вклучително и децата!
 • Дете до 2.99 год. се сместува бесплатно.
 • Прво дете од 3 до 11,99 год. се сместува бесплатно, за второ дете од 3 до 11,99 год., со двајца возрасни, сместено на дополнително легло се доплаќа 50% од цената за возрасен на рецепција.
 • Трет возрасен и дете над 12 години, сместени на дополнително легло – се доплаќа на рецепција 70% од вредноста на избраниот пакет.
 • При желба за просторија со поглед кон Црно море - доплата на рецепција 3 € на ден (за просторија).
 • Откази на веќе направена резервација е можна 7 дена пред датумот на сместување. По овој период се задржува сума во износ од 1 ноќевање!
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 15 јуни до 30 септември 2021 година.
 • Пред купување на ваучер е потребно да направите барање за слободни датуми на тел: +359 886/ 31 78 86..
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го кодот на ваучерот на тел: +359 886/ 31 78 86..
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Комплекс Престиж Сити 2 Приморско

Комплекс Престиж Сити 2
Гр. Приморско, Р. Бугарија
Тел: +359 886/ 31 78 86.
E-mail: reservations@prestige-city.com
Website: www.prestige-city.com

ВИП Понудата е обезбедена од Комплекс Престиж Сити 2, Приморско

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 14.06.2021 до 20.09.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.

Програма All Inclusive:

 • Ресторан: 08:00 - 10:00 часот. Појадок, 12: 00 - 14:00 часот. Ручек, 18:00 - 20:00 часот. Вечера
 • Богат асортиман на бифе од супи, топли мезе, јадења од месо, гарнитури, салати, сосови, десерти и овошје, млечни производи и др.
 • Пијалоци за појадок: минерална вода, кафе, чај, безалкохолни пијалоци, сокови
 • Пијалоци за време на ручек и вечера: минерална вода, кафе, чај, пиво, вино, ракија, безалкохолни пијалоци, сокови
 • Лоби бар: 10:00 - 11:00 часот. Мали колачи и соленки, 16:00 - 17:00 часот. Пица, сендвичи, мали колачи и соленки
 • Пијалоци лоби бар: 10:00 - 22:00 часот. Бугарски алкохол и безалкохолни пијалоци, пиво, вино, кафе, чај, минерална вода; Безалкохолни пијалоци, минерална вода, пиво и вино се наливни