Летување во Сончев брег - Хотел Зорница Резиденс

Пакети со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег

Пакети со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег

Изберете пакет

Тридневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)

Цена: 7394 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 04 јули до 26 август)

Цена: 9859 ден.
Купете

Петдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)

Цена: 11534 ден.
Купете

Седумдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)

Цена: 15263 ден.
Купете

Петдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 04 јули до 26 август)

Цена: 15484 ден.
Купете

Седумдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 04 јули до 26 август)

Цена: 20350 ден.
Купете
Валидност 11.06.2020 - 09.09.2020
Цена на човек/ден 2180.4 - 3286.4 ден.ден/ човек
Местоположба Слънчев бряг
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Максималното сместување е 2 + 1 или 3 + 0 во двокреветна соба и 2 + 2 или 3 + 1 во еднособен стан!
 • Децата до 1.99 годишна возраст се сместуваат бесплатно.
 • Кога сместуваат 1 возрасен и едно дете во двокреветна просторија, се купуваат два ваучери.
 • Прво дете во двокреветна соба до 12,9 години се сместува бесплатно.
 • Прво дете во апартман до 12,9 години користи попуст од 50% од вредноста на пакетот.
 • Второто дете до 12,9 години се сместува бесплатно со двајца возрасни.
 • Третото возрасно лице во двокреветна соба користи попуст од 30% од вредноста на пакетот.
 • Трет возрасен човек во апартман купува ваучер.
 • Сите доплати се вршат на рецепција при сместувањето.
 • Валидност на ваучер: од 12 јуни до 9 септември 2020 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на телефон: +359 899/988 922.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на вашиот ваучер по телефон: +359 899/988 922.
 • Погледнете ги сите услови и услови.

8240 Сончев брег
Тел: +359 554 22212
Моб: +359 899/ 98 89 22

E-mail: sales@zornicaresidence.com

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Хотел Зорница Резиденс****, Сончев брег!

Пакети со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег

Изберете пакет

Тридневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)

Цена: 7394 ден.
Купете

Тридневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 04 јули до 26 август)

Цена: 9859 ден.
Купете

Петдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)

Цена: 11534 ден.
Купете

Седумдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)

Цена: 15263 ден.
Купете

Петдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 04 јули до 26 август)

Цена: 15484 ден.
Купете

Седумдневен пакет со појадок во хотел Зорница Резиденс, Сончев брег (од 04 јули до 26 август)

Цена: 20350 ден.
Купете
Валидност 11.06.2020 - 09.09.2020
Цена на човек/ден 2180.4 - 3286.4 ден.ден/ човек
Местоположба Слънчев бряг
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Максималното сместување е 2 + 1 или 3 + 0 во двокреветна соба и 2 + 2 или 3 + 1 во еднособен стан!
 • Децата до 1.99 годишна возраст се сместуваат бесплатно.
 • Кога сместуваат 1 возрасен и едно дете во двокреветна просторија, се купуваат два ваучери.
 • Прво дете во двокреветна соба до 12,9 години се сместува бесплатно.
 • Прво дете во апартман до 12,9 години користи попуст од 50% од вредноста на пакетот.
 • Второто дете до 12,9 години се сместува бесплатно со двајца возрасни.
 • Третото возрасно лице во двокреветна соба користи попуст од 30% од вредноста на пакетот.
 • Трет возрасен човек во апартман купува ваучер.
 • Сите доплати се вршат на рецепција при сместувањето.
 • Валидност на ваучер: од 12 јуни до 9 септември 2020 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на телефон: +359 899/988 922.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на вашиот ваучер по телефон: +359 899/988 922.
 • Погледнете ги сите услови и услови.

8240 Сончев брег
Тел: +359 554 22212
Моб: +359 899/ 98 89 22

E-mail: sales@zornicaresidence.com

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Хотел Зорница Резиденс****, Сончев брег!

Сместено во срцето на најатрактивното одморалиште на бугарскиот брег на Црното Море - Сончев брег, хотел со четири ѕвездички Зорница Резиденс располага со 74 двокреветни соби, 11 семејни соби, 58 еднособни апартмани и 23 двокреветни апартмани.
Само неколку чекори ве одделуваат од чадорот и лежалката на плажа на комплексот, уникатниот фин песок и чистата морска вода, каде користењето на чадори и лежалки е бесплатно за гостите во хотелот. Свежина од жешките летни денови ќе  најдете не само во морето или во базените на хотелскиот комплекс, туку и во освежувачките пијалоци што се нудат во барот покрај базенот на хотелот.

* Минимално сместување во двокреветна соба: 2 + 0 и максимално сместување 2 + 1 или 3 + 0.
* Минимално / максимално сместување во еднособен стан 2 + 2, 3 + 0 или 3 + 1!

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 7394 денари (120 €)
(Важи за периодот од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)
ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Три ноќeвања во двокреветна соба или еднособен апартман
 • Три појадоци 
 • Лежалки и чадор на плажа
 • Туристичка такса и ДДВ
 • Бесплатен паркинг (до пополнување на слободните места)
 • Рано сместување

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 11534 денари (187 €)
(Важи за периодот од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)
ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Пет ноќeвања во двокреветна соба или еднособен апартман
 • Пет појадоци
 • Лежалки и чадор на плажа
 • Туристичка такса и ДДВ
 • Бесплатен паркинг (до пополнување на слободните места)
 • Рано сместување

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 15263 денари (247 €)
(Важи за периодот од 12 јуни до 03 јули и од 27 август до 9 септември)
ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Седум ноќeвања во двокреветна соба или еднособен апартман
 • Седум појадоци
 • Лежалки и чадор на плажа
 • Туристичка такса и ДДВ
 • Бесплатен паркинг (до пополнување на слободните места)
 • Рано сместување

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 9859 денари (160 €)
(Важи за периодот од 04 јули до 26 август)
ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Три ноќeвања во двокреветна соба или еднособен апартман
 • Три појадоци
 • Лежалки и чадор на плажа
 • Туристичка такса и ДДВ
 • Бесплатен паркинг (до пополнување на слободните места)
 • Рано сместување

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 15484 денари (251 €)
(Важи за периодот од 04 јули до 26 август)
ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Пет ноќeвања во двокреветна соба или еднособен апартман
 • Пет појадоци
 • Лежалки и чадор на плажа
 • Туристичка такса и ДДВ
 • Бесплатен паркинг (до пополнување на слободните места)
 • Рано сместување

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 20350 денари (330 €)
(Важи за периодот од 04 јули до 26 август)
ВИП ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Седум ноќeвања во двокреветна соба или еднособен апартман
 • Седум појадоци
 • Лежалки и чадор на плажа
 • Туристичка такса и ДДВ
 • Бесплатен паркинг (до пополнување на слободните места)
 • Рано сместување

Хотелот „Зорница Резиденс“ ги обезбедува сите удобности потребни за вашиот семеен одмор. Тука од утро до вечер ќе бидете подложени на кулинарски искушенија, украсени со освежужачки пијалоци, внимателно подготвени во главниот ресторан, или ќе бидете послужени со насмевка во еден од баровите во комплексот.

Големо внимание и разновидна забава ги чека децата во детскиот клуб, а еден од двата отворени базени има детски сектор со длабочина од 0,60 м. Тимот за анимација ќе се грижи за вашето добро расположение со богата дневна и вечерна програма за анимација.

Опуштете се и препуштете се на вашиот заслужен и незаборавен летен одмор во бисерот на бугарското крајбрежје на Црното Море - Хотел Резиденс Зорница.

Услови на понудата

 • Ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Максималното сместување е 2 + 1 или 3 + 0 во двокреветна соба и 2 + 2 или 3 + 1 во еднособен стан!
 • Децата до 1.99 годишна возраст се сместуваат бесплатно.
 • Кога сместуваат 1 возрасен и едно дете во двокреветна просторија, се купуваат два ваучери.
 • Прво дете во двокреветна соба до 12,9 години се сместува бесплатно.
 • Прво дете во апартман до 12,9 години користи попуст од 50% од вредноста на пакетот.
 • Второто дете до 12,9 години се сместува бесплатно со двајца возрасни.
 • Третото возрасно лице во двокреветна соба користи попуст од 30% од вредноста на пакетот.
 • Трет возрасен човек во апартман купува ваучер.
 • Сите доплати се вршат на рецепција при сместувањето.
 • Валидност на ваучер: од 12 јуни до 9 септември 2020 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на телефон: +359 899/988 922.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на вашиот ваучер по телефон: +359 899/988 922.
 • Погледнете ги сите услови и услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Зорница Резиденс

8240 Сончев брег
Тел: +359 554 22212
Моб: +359 899/ 98 89 22

E-mail: sales@zornicaresidence.com

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Хотел Зорница Резиденс****, Сончев брег!

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 11.06.2020 до 09.09.2020
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.