Летување на Црно море во Царево - Бунгалови Венера

Еднодневен пакет за две или четири лица во Бунгалови Венера, Царево

Еднодневен пакет за две или четири лица во Бунгалови Венера, Царево

Изберете пакет

Еднодневен пакет за две лица во Бунгалови Венера, Царево (од 15 до 30 јуни и од 01 до 15 септември)

Цена: 1106 ден.
Купете

Еднодневен пакет за две лица во Бунгалови Венера, Царево (од 01 јули до 31 август)

Цена: 1264 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во Бунгалови Венера, Царево (од 15 до 30 јуни и од 01 до 15 септември)

Цена: 1738 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во Бунгалови Венера, Царево (од 01 јули до 31 август)

Цена: 1896 ден.
Купете
Валидност 30.06.2019 - 15.09.2019
Цена на човек/ден 395 - 632 ден.ден/ човек
Местоположба Царево
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Во цената не е вклучена туристичка такса на општина Царево 0.50 € на човек на ден..
 • Валидност на ваучер: од 15 јуни до 15 септември 2019 година.
 • Пред купување на ваучерот е потребно да направите барање за слободни датуми и места на тел: +359 888/ 62 43 43.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го кодот на ваучерот на тел: +359 888/ 62 43 43.
 • Видете ги сите Општи Услови.

гр. Царево, Р. Бугарија
на 1 км од кампинг Арапја
Тел: +359 
888/ 62 43 43
E-mail: venera0@abv.bg


ВИП Понудата за Црно море 2019 е обезбедена од нашиот партнер - Бунгалови Венера.

Еднодневен пакет за две или четири лица во Бунгалови Венера, Царево

Изберете пакет

Еднодневен пакет за две лица во Бунгалови Венера, Царево (од 15 до 30 јуни и од 01 до 15 септември)

Цена: 1106 ден.
Купете

Еднодневен пакет за две лица во Бунгалови Венера, Царево (од 01 јули до 31 август)

Цена: 1264 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во Бунгалови Венера, Царево (од 15 до 30 јуни и од 01 до 15 септември)

Цена: 1738 ден.
Купете

Еднодневен пакет за четири лица во Бунгалови Венера, Царево (од 01 јули до 31 август)

Цена: 1896 ден.
Купете
Валидност 30.06.2019 - 15.09.2019
Цена на човек/ден 395 - 632 ден.ден/ човек
Местоположба Царево
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Во цената не е вклучена туристичка такса на општина Царево 0.50 € на човек на ден..
 • Валидност на ваучер: од 15 јуни до 15 септември 2019 година.
 • Пред купување на ваучерот е потребно да направите барање за слободни датуми и места на тел: +359 888/ 62 43 43.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го кодот на ваучерот на тел: +359 888/ 62 43 43.
 • Видете ги сите Општи Услови.

гр. Царево, Р. Бугарија
на 1 км од кампинг Арапја
Тел: +359 
888/ 62 43 43
E-mail: venera0@abv.bg


ВИП Понудата за Црно море 2019 е обезбедена од нашиот партнер - Бунгалови Венера.

Бунгалови Венера се изградени на површина од 3.9 хектари, и се наоѓаат на само 60 метри од Црно море во туристичкото гратче Царево, оддалечено 70 километри јужно од град Бургас.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1106 денари (18 €)
(важи за периодот од 15 до 30 јуни и од 01 до 15 септември)
Вип ваучерот е за двајца возрасни + 1 дете и вклучува:

 • Ноќевање во двоен бунгалов /2+1/
 • Интернет
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1738 денари (28 €)
(важи за периодот од 
15 до 30 јуни и од 01 до 15 септември)
Вип ваучерот е за четири возрасни + 1 дете и вклучува:

 • Ноќевање во бунгалов за четири лица /4+1/
 • Интернет
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1264 денари (20 €)
(важи за периодот од 01 јули 
до 31 август)
Вип ваучерот е за двајца возрасни + 1 дете и вклучува:

 • Ноќевање во двоен бунгалов /2+1/
 • Интернет
 • Паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1896 денари (30 €)
(важи за периодот од 
01 јули до 31 август)
Вип ваучерот е за четири возрасни + 1 дете и вклучува:

 • Ноќевање во бунгалов за четири лица /4+1/
 • Интернет
 • Паркинг

Бунгалови Венера имаат ресторан со тераса на отворено, кој предлага традиционална бугарска кујна, прекрасни зелени површини и градина во комплексот. За гостите на бунгаловите има паркинг со доволно места. Во бунгаловите има на располагање: фрижидер, интернет, веранда и секое од бунгаловите е со сопствен санитарен јазол.
Туристичкото гратче Царево е лоцирано на два мали живописно полуострови, издадени навнатре во Црното море. Се наоѓа на 70 километри јужно од град Бургас. Во 1882 година градот бил опожарен и изграден повторно.
Царево нуди многу атракции, пријатна атмосфера, гостопримство и беспрекорна услуга. Многу пријатни се вечерните прошетки покрај Црното море, во градскиот крајбрежен парк или во заливот, каде се наоѓа црквата "Успение Богородично".

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Во цената не е вклучена туристичка такса на општина Царево 0.50 € на човек на ден..
 • Валидност на ваучер: од 15 јуни до 15 септември 2019 година.
 • Пред купување на ваучерот е потребно да направите барање за слободни датуми и места на тел: +359 888/ 62 43 43.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го кодот на ваучерот на тел: +359 888/ 62 43 43.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Бунгалови Венера

гр. Царево, Р. Бугарија
на 1 км од кампинг Арапја
Тел: +359 
888/ 62 43 43
E-mail: venera0@abv.bg


ВИП Понудата за Црно море 2019 е обезбедена од нашиот партнер - Бунгалови Венера.

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 30.06.2019 до 15.09.2019
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.