Летување на Црно море во Созопол - Хотел Кавалер

Еднодневен пакет во Хотел Кавалер, Созопол

Еднодневен пакет во Хотел Кавалер, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет во трокреветна соба во Хотел Кавалер, Созопол (од 24 јуни до 21 август)

Цена: 916 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба во Хотел Кавалер, Созопол (од 21 август до 10 септември)

Цена: 1011 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба во Хотел Кавалер, Созопол (од 24 јуни до 21 август)

Цена: 1232 ден.
Купете
Валидност 23.06.2020 - 10.09.2020
Цена на човек/ден 821.6 - 1232.4 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Ваучерот е за еден човек, при двојно или тројно сместување.
 • Потребна е претходна хотелска резервација пред купување на ваучер на тел: +359 877/ 52 02 02.
 • Валидност на ваучер: од 24 јуни до 10 септември 2019 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Град Созопол, Р. Бугарија
Ул.”Јани Попов” 21
Тел: +359 877/ 52 02 02.
E-mail: kavalerbg@abv.bg
Website: www.hotelkavaler.com

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Хотел "Кавалер", Созопол

Еднодневен пакет во Хотел Кавалер, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет во трокреветна соба во Хотел Кавалер, Созопол (од 24 јуни до 21 август)

Цена: 916 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба во Хотел Кавалер, Созопол (од 21 август до 10 септември)

Цена: 1011 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба во Хотел Кавалер, Созопол (од 24 јуни до 21 август)

Цена: 1232 ден.
Купете
Валидност 23.06.2020 - 10.09.2020
Цена на човек/ден 821.6 - 1232.4 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Ваучерот е за еден човек, при двојно или тројно сместување.
 • Потребна е претходна хотелска резервација пред купување на ваучер на тел: +359 877/ 52 02 02.
 • Валидност на ваучер: од 24 јуни до 10 септември 2019 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Град Созопол, Р. Бугарија
Ул.”Јани Попов” 21
Тел: +359 877/ 52 02 02.
E-mail: kavalerbg@abv.bg
Website: www.hotelkavaler.com

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Хотел "Кавалер", Созопол

Хотел "Кавалер" е семеен хотел, кој се наоѓа во новиот дел на градот Созопол.
Лоциран е помеѓу двете градски плажа на околу 250 метри до секој од нив, на тивка улица.

Хотелот располага со 8 двокреветни соби, 4 трокреветни, 1 студио и 1 апартман. Секоја соба е опремена со телевизор, фрижидер, телефон, клима уред и безжична интернет конекција. Студиото и апартманот се располагаат со кујнски агол.
Кон хотелот има и ресторан со летна градина.
Хотел " Кавалер " за своите гости обезбедува целогодишна атмосфера на смиреност, комфор, персонален однос и професионализам.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 822 денари (13 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени три лица и вклучува:
важи за периодот
 од 21 август до 10 септември

 • Ноќевање во трокреветна соба
 • Интернет
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1011 денари (16 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени две лица и вклучува:
важи за периодот
од 21 август до 10 септември

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет
 • Tуристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 916 денари (15 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени три лица и вклучува:
важи за периодот од 24 
јуни до 21 август

 • Ноќевање во трокреветна соба
 • Интернет
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1232 денари (20 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени две лица и вклучува:
важи за периодот од 
24 јуни до 21 август

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет
 • Tуристичка такса

Созопол се наоѓа во јужниот дел на Бургаскиот залив, на 36 километри од административниот и стопански центар на Југоисточна Бугарија - гр.Бургас, на 40 километри од Аеродромот Бургас и 36 км. од железничката станица Бургас.

Созопол е најстариот град на Бугарското крајбрежје на Црното Море - основан е во 610 год. п.н.е..
Славната 26-вековна историја е добро зачувана во атмосферата на градот. Основачите  - Грци од Милет - го нарекуваат Аполонија во чест на хеленскиот бог на уметноста и занаетите. Многу брзо античка Аполонија станува не само во значаен трговски центар, но и во место каде што се пресретнуваат еленистичката и тракиската култура. Низ вековите, градот е познат како Аполонија Понтика, што значи Аполонија на Црното Море, а исто така и Аполонија Магна - Голема Аполонија. Древни извори наведуваат дека Аполонија го прифаќа христијанството во 4 век и слично на голем број други градови, наречени на бог Аполон, се преименува во Созопол - "Град на спасението". Од средниот век Созопол се етаблира како голем рибарски центар, а денес го развива и зацврстува туристичкиот потенцијал.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Ваучерот е за еден човек, при двојно или тројно сместување.
 • Потребна е претходна хотелска резервација пред купување на ваучер на тел: +359 877/ 52 02 02.
 • Валидност на ваучер: од 24 јуни до 10 септември 2019 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Кавалер

Град Созопол, Р. Бугарија
Ул.”Јани Попов” 21
Тел: +359 877/ 52 02 02.
E-mail: kavalerbg@abv.bg
Website: www.hotelkavaler.com

ВИП Понудата за Црно море 2020 е обезбедена од Хотел "Кавалер", Созопол

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 23.06.2020 до 10.09.2020
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.