Летување на Црно море во Несебар - МЦ "Месемврија" - "Естреа"

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа"

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа"

Изберете пакет

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа" (од 01 до 15 јуни и по 09 септември)

Цена: 1264 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа" (од 16 јуни до 10 јули и од 21 август до 08 септември)

Цена: 1580 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа" (од 11 јули до 20 август)

Цена: 1896 ден.
Купете
Валидност 31.05.2018 - 30.09.2018
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден.ден/ човек
Местоположба Несебър
Купени 623 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се изјави пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Вип Ваучерот е за еден човек, при двојно сместување, при минимум две ноќевања.
 • Дете до 11.99 години се сместува бесплатно на дополнително легло.
 • За дете над 12 години и трет возрасен се плаќа 50% од цената на ваучерот на рецепцијата во хотелот.
 • За единечно сместување се доплаќа +15% од цената на пакетот.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми и места на телефон: +359 878/62 28 88.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 875/ 32 29 22.
 • Валидност на ваучер: од 01 јуни до 08 септември 2018 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

МЦ "Месемврија" - "Естреа"
Ул. Перла №20
Несебaр
Тел: +359 
875/ 32 29 22
E-mail: mc_mesemvria@abv.bg

ВИП Понудата е обезбедена од МЦ "Месембрија" - "Естреа" 

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа"

Изберете пакет

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа" (од 01 до 15 јуни и по 09 септември)

Цена: 1264 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа" (од 16 јуни до 10 јули и од 21 август до 08 септември)

Цена: 1580 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + медицински преглед и 4 процедури во МЦ "Месемврија" - "Естреа" (од 11 јули до 20 август)

Цена: 1896 ден.
Купете
Валидност 31.05.2018 - 30.09.2018
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден.ден/ човек
Местоположба Несебър
Купени 623 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се изјави пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Вип Ваучерот е за еден човек, при двојно сместување, при минимум две ноќевања.
 • Дете до 11.99 години се сместува бесплатно на дополнително легло.
 • За дете над 12 години и трет возрасен се плаќа 50% од цената на ваучерот на рецепцијата во хотелот.
 • За единечно сместување се доплаќа +15% од цената на пакетот.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми и места на телефон: +359 878/62 28 88.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 875/ 32 29 22.
 • Валидност на ваучер: од 01 јуни до 08 септември 2018 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

МЦ "Месемврија" - "Естреа"
Ул. Перла №20
Несебaр
Тел: +359 
875/ 32 29 22
E-mail: mc_mesemvria@abv.bg

ВИП Понудата е обезбедена од МЦ "Месембрија" - "Естреа" 

МЦ "Месемврија" - Естреа се наоѓа во новиот град во Несебар, на 1,3 километри од Стариот Несебар и на 2,5 километри од аквапарк Аква Парадајс. Хотелот има ресторан и сопствен паркинг.

Комплексна здравствена услуга во медицински центар Месемврија– терапија и рехабилитација со најдобрата апаратура во Европа:
*Следење на срцето на пациентот за време на рехабилитација (срцето е мускул). Индивидуална програма и постигнување на максимално брз ефект
*Престој во потполно реновирана зграда, на самата плажа на Црно море
*Кардиоследење - 24h online

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1264 денари (20 €)
ВИП Ваучерот е за едно лице и вклучува:

(важи за периодот од 01 до 15 јуни и по 09 септември)

 • Ноќевање во двокреветна соба 
 • Едeн појадок на шведска маса
 • Еден ручек на шведска маса
 • Една вечера на шведска маса
 • Медицински преглед од специјалист
 • рехабилитациони процедури дневно

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1580 денари (25 €)
ВИП Ваучерот е за едно лице и вклучува:

(важи за периодот од 16 јуни до 10 јули и од 21 август до 08 септември)

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Едeн појадок на шведска маса
 • Еден ручек на шведска маса
 • Една вечера на шведска маса
 • Медицински преглед од специјалист
 • 4 рехабилитациони процедури дневно

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1896 денари (30 €)
ВИП Ваучерот е за едно лице и вклучува:

(важи за периодот од 11 јули до 20 август)

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Едeн појадок на шведска маса
 • Еден ручек на шведска маса
 • Една вечера на шведска маса
 • Медицински преглед од специјалист
 • 4 рехабилитациони процедури дневно

Секоја соба располага со телевизор со рамен екран. Од некои од просториите се открива неверојатна панорама кон Црно море, од други кон градината на комплексот. Сите соби располагаат со сопствена бања со туш. МЦ "Месемврија" - "Естреа" за своите гости предлага бесплатен Wi-Fi интернет.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се изјави пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Вип Ваучерот е за еден човек, при двојно сместување, при минимум две ноќевања.
 • Дете до 11.99 години се сместува бесплатно на дополнително легло.
 • За дете над 12 години и трет возрасен се плаќа 50% од цената на ваучерот на рецепцијата во хотелот.
 • За единечно сместување се доплаќа +15% од цената на пакетот.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми и места на телефон: +359 878/62 28 88.
 • По купување на ваучерот треба да ја потврдите Вашата резервација, диктирајќи го бројот на ваучерот на телефон: +359 875/ 32 29 22.
 • Валидност на ваучер: од 01 јуни до 08 септември 2018 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

МЦ "Месемврија" - "Естреа"

МЦ "Месемврија" - "Естреа"
Ул. Перла №20
Несебaр
Тел: +359 
875/ 32 29 22
E-mail: mc_mesemvria@abv.bg

ВИП Понудата е обезбедена од МЦ "Месембрија" - "Естреа" 

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 31.05.2018 до 30.09.2018
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.