Летување за двајца на Црно море во Поморие - Апартмански комплекс Pomorie Bay

Еднодневен пакет во Апартмански комплекс Pomorie Bay Apartments, Поморие

Еднодневен пакет во Апартмански комплекс Pomorie Bay Apartments, Поморие

Изберете пакет

Еднодневен пакет во Апартмански комплекс Pomorie Bay Apartments, Поморие (од 09 до 30 јуни и од от 26 август до 10 септември)

Цена: 2086 ден.
Купете

Еднодневен пакет во Апартмански комплекс Pomorie Bay Apartments, Поморие (од 01 јули до 25 август)

Цена: 2465 ден.
Купете
Валидност 08.06.2020 - 15.09.2020
Цена на човек/ден 1042.8 - 1232.4 ден.ден/ човек
Местоположба Поморие
Купени 0 ваучери
 • ВИП-ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата важи при минимум две ноќевања.
 • Валидност на ваучер: 9 јуни до 10 септември 2020 година.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/381 755 (од понеделник до петок од 9 до 17 часот)
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на кодот на ваучерите нателефон: +359 899/381 755 (од понеделник до петок од 9,00 - 17,00 часот)
 • Погледнете ги сите општи Услови.

Поморие, Р. Бугарија
Ул.Европа 58
Тел: +359 
899/ 381 755
E-mail: reservations1@uiproperty.com

ВИП Понудата е обезбедена од Апартмански Комплекс Pomorie Bay, Поморие

Еднодневен пакет во Апартмански комплекс Pomorie Bay Apartments, Поморие

Изберете пакет

Еднодневен пакет во Апартмански комплекс Pomorie Bay Apartments, Поморие (од 09 до 30 јуни и од от 26 август до 10 септември)

Цена: 2086 ден.
Купете

Еднодневен пакет во Апартмански комплекс Pomorie Bay Apartments, Поморие (од 01 јули до 25 август)

Цена: 2465 ден.
Купете
Валидност 08.06.2020 - 15.09.2020
Цена на човек/ден 1042.8 - 1232.4 ден.ден/ човек
Местоположба Поморие
Купени 0 ваучери
 • ВИП-ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата важи при минимум две ноќевања.
 • Валидност на ваучер: 9 јуни до 10 септември 2020 година.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/381 755 (од понеделник до петок од 9 до 17 часот)
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на кодот на ваучерите нателефон: +359 899/381 755 (од понеделник до петок од 9,00 - 17,00 часот)
 • Погледнете ги сите општи Услови.

Поморие, Р. Бугарија
Ул.Европа 58
Тел: +359 
899/ 381 755
E-mail: reservations1@uiproperty.com

ВИП Понудата е обезбедена од Апартмански Комплекс Pomorie Bay, Поморие

“Pomorie  Bay Apartments” е апартмански комплекс кој се наоѓа на првата линија на брегот на Црно море во Поморие.

Сместено е веднаш до петѕвездниот Балнехотел Поморие и популарниот санаториум, кој
нудат третмани со лековита кал, на 5 минути пешачење до центарот на градот и на 20 метри од плажите на Црно море.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ ВО СТУДИО: ВИП цена: 2086 денари (34 €)
ВИП ваучерот е за две лица, при минимум две ноќевања и вклучува:
Важи за периодот од 09 до 30 јуни и од 26 август до 10 септември

 • Еднo ноќевање во студио / 2 /
 • Wi-Fi

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ ВО СТУДИО: ВИП цена: 2465 денари (40 €)
ВИП ваучерот е за две лица, при минимум две ноќевања и вклучува:
Важи за периодот од 1 јули до 25 август

 • Еднo ноќевање во студио / 2 /
 • Wi-Fi

Услови на понудата

 • ВИП-ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата важи при минимум две ноќевања.
 • Валидност на ваучер: 9 јуни до 10 септември 2020 година.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/381 755 (од понеделник до петок од 9 до 17 часот)
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на кодот на ваучерите нателефон: +359 899/381 755 (од понеделник до петок од 9,00 - 17,00 часот)
 • Погледнете ги сите општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Апартмански комплекс Pomorie Bay

Поморие, Р. Бугарија
Ул.Европа 58
Тел: +359 
899/ 381 755
E-mail: reservations1@uiproperty.com

ВИП Понудата е обезбедена од Апартмански Комплекс Pomorie Bay, Поморие

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 08.06.2020 до 15.09.2020
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.