Хотели Велинград - Бугарија

-50% Хотели Велинград - Попуст на сите СПА хотели во Велинград.

-50%
Валидност 30.06 - 01.09
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери580 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
580 купени

Летна СПА релаксација во Велинград

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 20.04 - 30.06
Цена на човек/ден 821.6 - 979.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери106 купени
Хотел "Жери" се наоѓа во најубаваиот дел на западните Родопи во прекрасниот и живописен град Велинград. Велинград е лоциран во центарот на Чепинската котлина каде легендите...
106 купени

СПА релаксација во Велинград, Бугарија

50% попуст на делнични и викенд пакети со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел...

Купувате за 3286ден. 1643ден.
-50%
Валидност 16.06 - 19.06
Цена на човек/ден 2054 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
4 купени

Српски викенд во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 8216ден. 4108ден.
-50%
Валидност 30.06 - 01.09
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери18 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
18 купени

Летна СПА релаксација во Велинград

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 08.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери64 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
64 купени

Летна СПА релаксација во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 21.04 - 30.06
Цена на човек/ден 679.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери36 купени
Хотел Медеја е лоциран во СПА центарот  на Бугарија - Велинград. Само на 130км. од Софија и на 80 километри  од Пловдив ќе најдете спокојство на планината, во комбинација со модерен...
36 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет со појадок и СПА третман + внатрешен базен во Хотел Медеја, Велинград, Р. Бугарија

Купувате за 1359ден. 679ден.
-54%
Валидност 21.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1611.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
Бутик СПА Хотел Heaven е луксузен хотел во град Велинград. Располага со 9 соби и еден апартаман, кои  се поединечно стилски опремени. Мебелот се од природни материјали, а самиот хотел...
17 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Над 50% попуст на СПА пакети со појадок, вечера и Wellness пакет во Бутик СПА Хотел Heaven****...

Купувате за 7078ден. 3223ден.
-50%
Валидност 20.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1311.4 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Хотел Бугарија се наоѓа во центарот на населбата Чепино, еден од трите квартали од кои се состои град Велинград. Во Чепино се наоѓаат сите поголеми хотели и природни карактеристики на...
12 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Дводневен и тридневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + масажи во Хотел Бугарија,...

Купувате за 11250ден. 5625ден.
-50%
Валидност 20.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1185 - 1343 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
Хотел Бугарија се наоѓа во центарот на населбата Чепино, еден од трите квартали од кои се состои град Велинград. Во Чепино се наоѓаат сите поголеми хотели и природни карактеристики на...
33 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

50% попуст на викенд и делничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење на СПА услуги во...

Купувате за 4740ден. 2370ден.
-50%
Валидност 09.06 - 11.06
Цена на човек/ден 2670.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Руска вечер со специјалното учество на група „Грамофон“, дегустација на водка „Norvegia“ и рибен специјалитет сељодка и отворање на Европското првенство по...
2 купени

Руска вечер во Велинград

Дводневен пакет со појадок и вечера, со музичка група "Грамофон" + дегустација на...

Купувате за 10681ден. 5340ден.
-50%
Валидност 17.05 - 01.07
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Парк Хотел Олимп е модерен четириѕвезден комплекс, којшто одговара на светските стандарди. Хотелот има уникатна местоположба, се наоѓа во близина до центарот на градот и во истовреме близу до...
0 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Парк Хотел...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1659 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери62 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
62 купени

СПА одмор во Велинград

Дводневен викенд пакет со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 6636ден. 3318ден.
-50%
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери100 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
100 купени

Летна СПА релаксација во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 03.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1406.2 - 1722.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
16 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок, вечера или појадок, ручек и вечера + СПА процедура...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 26.05 - 30.06
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
0 купени

СПА Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 26.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1885.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
4 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 26.05 - 30.06
Цена на човек/ден 2133 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
0 купени

СПА викенд во Велинград

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера за само 69 € во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-50%
Валидност 26.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
2 купени

СПА Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 24.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
2 купени

СПА Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + СПА во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 13778ден. 6889ден.
-50%
Валидност 24.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1406.2 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
15 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера или појадок, ручек и вечера + СПА процедура во СПА...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 16.06 - 19.06
Цена на човек/ден 2212 - 2528 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
0 купени

Српски викенд во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 8848ден. 4424ден.
-50%
Валидност 17.04 - 30.06
Цена на човек/ден 2180.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери274 купени
Гранд Хотел Велинград е луксузен СПА хотел со пет ѕвездички   во Велинград, официјално прогласен за "СПА престолнината  на Балканскиот полуостров". Гранд Хотел Велинград е...
274 купени

СПА релаксација во Велинград Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Гранд Хотел Велинград*****

Купувате за 4361ден. 2180ден.
-50%
Валидност 10.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери66 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
66 купени

Летна СПА релаксација во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 02.05 - 31.05
Цена на човек/ден 742.6 - 861.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Ако сакате да ги  доживеете сите  задоволства на животот во- СПА-центарот на  Балканскиот полуостров дојдете во прекрасниот Велинград! Бутик Хотел "St.George" се...
8 купени

Мај во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со вклучена исхрана + џакузи во Бутик Хотел...

Купувате за 5941ден. 2970ден.
-50%
Валидност 10.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1548.4 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери43 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
43 купени

Пролетен одмор во Велинград

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Здравец...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 09.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1611.6 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
17 купени

СПА релаксација во Велинград, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + СПА процедури за НЕГО и НЕА во Хотел Здравец Wellness &...

Купувате за 9670ден. 4835ден.
-50%
Валидност 10.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1706.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери44 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
44 купени

Пролетен одмор во Велинград

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок, ручек и вечера + користење на СПА услуги во...

Купувате за 3413ден. 1706ден.
-50%
Валидност 19.05 - 24.05
Цена на човек/ден 2054 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
2 купени

Мај во Велинград, Бугарија

Тридневни пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 12324ден. 6162ден.
-50%
Валидност 15.04 - 02.06
Цена на човек/ден 1883.36 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
6 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 16.04 - 02.06
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
0 купени

СПА Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 15.04 - 02.06
Цена на човек/ден 2133 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
16 купени

СПА викенд во Велинград

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера за само 69 € во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-50%
Валидност 15.04 - 02.06
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
22 купени

СПА Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 15.04 - 02.06
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
6 купени

СПА Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + СПА третман во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 13778ден. 6889ден.
-50%
Валидност 15.04 - 02.06
Цена на човек/ден 1406.2 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
23 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера или појадок, ручек и вечера + СПА процедура во СПА...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 15.04 - 02.06
Цена на човек/ден 1411.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
14 купени

СПА одмор за двајца во Велинград,

50% попуст на дводневен пакет во апартман со појадок, вечера и СПА третмани во СПА Клуб Бор****,...

Купувате за 16938ден. 8469ден.
-50%
Валидност 20.04 - 30.05
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотелски апартмани Панорама се лоцирани  во центарот на Велинград. Апартманите се опремени со модерно опремени кујни, ТВ со кабловска и интернет, бањи, тоалети, климатизери и тераси на...
0 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок + користење на минерален базен во Хотелски Апартмани Панорама

Купувате за 3413ден. 1706ден.
-50%
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1817 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери87 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
87 купени

СПА одмор на база All Inclusive во Велинград

Дводневен викенд пакет на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 7268ден. 3634ден.
-50%
Валидност 21.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1501 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
Спа хотел Рич **** се наоѓа во Спа центарот  на Бугарија - Велинград. Туристичкиот комплекс е комбинација од атмосферата на градот со безбројните минерални извори, комплетен одмор и...
18 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за двајца со појадок во Спа Хотел Рич****, Велинград

Купувате за 6004ден. 3002ден.
-50%
Валидност 21.04 - 31.05
Цена на човек/ден 2401.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Спа хотел Рич **** се наоѓа во Спа центарот  на Бугарија - Велинград. Туристичкиот комплекс комбинира атмосферата на градот со безбројните минерални извори, комплетен одмор и...
12 купени

СПА релаксација во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Спа Хотел Рич****, Велинград

Купувате за 9606ден. 4803ден.
-50%
Валидност 04.05 - 08.05
Цена на човек/ден 2212 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Пречекајте го големиот христијански празник Ѓурѓовден во Хотел Здравец Велинград.  СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и...
0 купени

Ѓурѓовден во Велинград, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 9480ден. 4740ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1843.23 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
Хотел Бугарија се наоѓа во центарот на населбата Чепино, еден од трите квартали од кои се состои град Велинград. Во Чепино се наоѓаат сите поголеми хотели и природни карактеристики на...
5 купени

Велигденски пакет за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера + СПА во Хотел...

Купувате за 22120ден. 11060ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 2464.8 - 2622.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Еден од најголемите христијански празници тропа на вратата ... Вистинското место да го пречекате е Балнео и СПА Хотел "Здравец" – Велинград. Уживајте во мир и спокојство и...
8 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадоци, вечери и празничен Велигденски ручек + СПА во Хотел...

Купувате за 14789ден. 7394ден.
-50%
Валидност 19.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери80 купени
Хотел Аква Вива СПА се наоѓа во Велинград и нуди сместување во 4 двокреветни луксузни соби и 10 двокреветни соби - сите се опремени со сателитска ТВ, клима уред, телефон, фрижидер, интернет и...
80 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА во Хотел Аква Вива, Велинград

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 22.03 - 27.04
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Парк Хотел Олимп е модерен четириѕвезден комплекс, којшто одговара на светските стандарди. Хотелот има уникатна местоположба, се наоѓа во близина до центарот на градот и во истовреме близу до...
18 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Парк Хотел...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 14.04 - 24.04
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
СПА Хотел Клептуза се наоѓа во Велинград, во близина на познатиот природен феномен – карстниот  извор  кој го формира езерото Клептуза, со прекрасна местоположба ...
10 купени

Last minute викенд во Велинград Бугарија

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Клептуза, Велинград - Р. Бугарија

Купувате за 5372ден. 2686ден.
-50%
Валидност 19.03 - 28.04
Цена на човек/ден 679.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери36 купени
Хотел Медеја е лоциран во СПА центарот  на Бугарија - Велинград. Само на 130км. од Софија и на 80 километри  од Пловдив ќе најдете спокојство на планината, во комбинација со модерен...
36 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет со појадок и СПА третман + внатрешен базен во Хотел Медеја, Велинград, Р. Бугарија

Купувате за 1359ден. 679ден.
-50%
Валидност 31.03 - 28.04
Цена на човек/ден 742.6 - 861.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Ако сакате да ги  доживеете сите  задоволства на животот во- СПА-центарот на  Балканскиот полуостров дојдете во прекрасниот Велинград! Бутик Хотел "St.George" се...
14 купени

Април во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со вклучена исхрана + џакузи во Бутик Хотел...

Купувате за 5941ден. 2970ден.
-50%
Валидност 25.03 - 28.04
Цена на човек/ден 2401.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Спа хотел Рич **** се наоѓа во Спа центарот  на Бугарија - Велинград. Туристичкиот комплекс комбинира атмосферата на градот со безбројните минерални извори, комплетен одмор и...
8 купени

СПА релаксација во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Спа Хотел Рич****, Велинград

Купувате за 9606ден. 4803ден.
-50%
Валидност 25.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1501 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери42 купени
Спа хотел Рич **** се наоѓа во Спа центарот  на Бугарија - Велинград. Туристичкиот комплекс е комбинација од атмосферата на градот со безбројните минерални извори, комплетен одмор и...
42 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за двајца со појадок во Спа Хотел Рич****, Велинград

Купувате за 6004ден. 3002ден.
-54%
Валидност 02.01 - 30.04
Цена на човек/ден 1611.6 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери108 купени
Бутик СПА Хотел Heaven е луксузен хотел во град Велинград. Располага со 9 соби и еден апартаман, кои  се поединечно стилски опремени. Мебелот се од природни материјали, а самиот хотел...
108 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Над 50% попуст на СПА пакети со појадок, вечера и Wellness пакет во Бутик СПА Хотел Heaven****...

Купувате за 7078ден. 3223ден.
-51%
Валидност 26.02 - 28.04
Цена на човек/ден 782.1 - 739.44 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери94 купени
Комплекс "Рим" се наоѓа во центарот на градот Велинград, во непосредна близина на централна минерална плажа на градот. Располага со: 3 апартмани, 2 апартмани со џакузи и еден...
94 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Рим***, Велинград

Купувате за 6320ден. 3128ден.
-50%
Валидност 26.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1185 - 1343 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери55 купени
Хотел Бугарија се наоѓа во центарот на населбата Чепино, еден од трите квартали од кои се состои град Велинград. Во Чепино се наоѓаат сите поголеми хотели и природни карактеристики на...
55 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

50% попуст на викенд и делничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење на СПА услуги во...

Купувате за 4740ден. 2370ден.
-50%
Валидност 31.03 - 28.04
Цена на човек/ден 821.6 - 758.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери130 купени
Хотел "Жери" се наоѓа во најубаваиот дел на западните Родопи во прекрасниот и живописен град Велинград. Велинград е лоциран во центарот на Чепинската котлина каде легендите...
130 купени

СПА одмор во Април во Велинград, Бугарија

50% попуст на делнични и викенд пакети со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел...

Купувате за 3286ден. 1643ден.
-50%
Валидност 08.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1311.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Хотел Бугарија се наоѓа во центарот на населбата Чепино, еден од трите квартали од кои се состои град Велинград. Во Чепино се наоѓаат сите поголеми хотели и природни карактеристики на...
9 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Дводневен и тридневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + масажи во Хотел Бугарија,...

Купувате за 11250ден. 5625ден.
-50%
Валидност 06.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1106 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери92 купени
Новоотворениот бутик Хотел "Алегра" нуди на своите гости можност да се допре до удобноста и релаксирачкиот амбиент Велинград. Посетителите можат да отседнат во пријатна опремени...
92 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Алегра,...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 12.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
8 купени

СПА одмор на база All Inclusive во Велинград

Еднодневен делничен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 6067ден. 3034ден.
-50%
Валидност 19.05 - 24.05
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
0 купени

Денот на сесловенските просветители во Велинград

Четиридневен празничен пакет за двајца на база All Inclusive Light во Хотел Селект****, Велинград

Купувате за 27808ден. 13904ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1959.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Бутик СПА Хотел Heaven е луксузен хотел во град Велинград. Располага со 9 соби и еден апартаман, кои  се поединечно стилски опремени. Мебелот се од природни материјали, а самиот хотел...
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок, вечера и празничен Великденски ручек во Бутик СПА Хотел...

Купувате за 11755ден. 5878ден.
-50%
Валидност 07.02 - 28.04
Цена на човек/ден 2433.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери453 купени
Гранд Хотел Велинград е луксузен СПА хотел со пет ѕвездички   во Велинград, официјално прогласен за "СПА престолнината  на Балканскиот полуостров". Гранд Хотел Велинград е...
453 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера + вино и СПА во Гранд Хотел Велинград*****

Купувате за 4866ден. 2433ден.
-50%
Валидност 09.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1411.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери13 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
13 купени

СПА одмор за двајца во Велинград,

50% попуст на дводневен пакет во апартман со појадок, вечера и СПА третмани во СПА Клуб Бор****,...

Купувате за 16938ден. 8469ден.
-50%
Валидност 09.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери37 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
37 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 09.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1885.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери13 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
13 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 09.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
10 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера или појадок, ручек и вечера + СПА процедура во СПА...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 09.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
5 купени

СПА Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + СПА третман во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 13778ден. 6889ден.
-50%
Валидност 09.04 - 28.04
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
1 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 05.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери36 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
36 купени

СПА одмор на база All Inclusive во Велинград

Еднодневен делничен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 5941ден. 2970ден.
-50%
Валидност 09.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1611.6 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
2 купени

Last minute одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + бонус СПА процедура во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 6446ден. 3223ден.
-50%
Валидност 09.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
2 купени

СПА Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + СПА третман во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 12514ден. 6257ден.
-50%
Валидност 31.03 - 10.04
Цена на човек/ден 1738 - 1896 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Имајте незаборавен пролетен одмор со целото семејство, насладете се на луксуз, спокојство и вкусна храна во Балнео и Спа хотел „Здравец“! СПА Хотел Здравец се наоѓа...
0 купени

Април во Велинград, Бугарија

Тридневен, петдневен и седумдневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец...

Купувате за 22752ден. 11376ден.
-50%
Валидност 15.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1411.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
24 купени

СПА одмор за двајца во Велинград,

50% попуст на дводневен пакет во апартман со појадок, вечера и СПА третмани во СПА Клуб Бор****,...

Купувате за 16938ден. 8469ден.
-50%
Валидност 07.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери37 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
37 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 07.03 - 28.04
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
8 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 26.02 - 24.04
Цена на човек/ден 2133 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери64 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
64 купени

Одмор во Велинград

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера за само 4266 денари во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-50%
Валидност 07.03 - 28.04
Цена на човек/ден 2828.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
25 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 15.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери100 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
100 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера или појадок, ручек и вечера + СПА процедура во СПА...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 15.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
28 купени

Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + СПА третман во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 12514ден. 6257ден.
-50%
Валидност 16.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери56 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
56 купени

СПА одмор на база All Inclusive во Велинград

Еднодневен делничен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 6067ден. 3034ден.
-50%
Валидност 07.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1185 - 1343 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери83 купени
СПА Хотел Клептуза се наоѓа во Велинград, во близина на познатиот природен феномен – карстниот  извор  кој го формира езерото Клептуза, со прекрасна местоположба ...
83 купени

Одмор во март за двајца во Велинград

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во СПА Хотел Клептуза, Велинград...

Купувате за 9480ден. 4740ден.
-50%
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 742.6 - 861.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
Ако сакате да ги  доживеете сите  задоволства на животот во- СПА-центарот на  Балканскиот полуостров дојдете во прекрасниот Велинград! Бутик Хотел "St.George" се...
11 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со вклучена исхрана + џакузи во Бутик Хотел...

Купувате за 5941ден. 2970ден.
-50%
Валидност 09.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1327.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
6 купени

Lаst minute одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Хотел Здравец Wellness &...

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 09.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1769.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери68 купени
СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград, во срцето на збиднувањата и истовремено во близина на неколку градски паркови и боровата шума. Хотелот ви го подарува...
68 купени

СПА одмор во март во Велинград

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Здравец Wellness &...

Купувате за 3539ден. 1770ден.
-51%
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери16 купени
Спа хотел Рич **** се наоѓа во Спа центарот  на Бугарија - Велинград. Туристичкиот комплекс комбинира атмосферата на градот со безбројните минерални извори, комплетен одмор и...
16 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, ручек и користење на СПА услуги во Спа Хотел Рич****, Велинград

Купувате за 8216ден. 4045ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1975 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
2 купени

Велигден во Велинград Бугарија

Четиридневен празничен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотел Селект****,...

Купувате за 31600ден. 15800ден.
-50%
Валидност 09.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1516.8 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Во еден од наjубавите месеци од годината доверете се на тимот на Балнео и Спа хотел "Здравец" .Насладете се на пријатна атмосфера, спокојство и неверојатни балнео и СПА искушенија...
8 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера +користење на СПА услуги во Хотел Здравец Wellness &...

Купувате за 9101ден. 4550ден.
-50%
Валидност 19.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
Парк Хотел Олимп е модерен четириѕвезден комплекс, којшто одговара на светските стандарди. Хотелот има уникатна местоположба, се наоѓа во близина до центарот на градот и во истовреме близу до...
22 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Парк Хотел...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 12.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери258 купени
Хотел Аква Вива СПА се наоѓа во Велинград и нуди сместување во 4 двокреветни луксузни соби и 10 двокреветни соби - сите се опремени со сателитска ТВ, клима уред, телефон, фрижидер, интернет и...
258 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА во Хотел Аква Вива, Велинград

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 08.03 - 30.03
Цена на човек/ден 679.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Медеја е лоциран во СПА центарот  на Бугарија - Велинград. Само на 130км. од Софија и на 80 километри  од Пловдив ќе најдете спокојство на планината, во комбинација со модерен...
0 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет со појадок и СПА третман + внатрешен базен во Хотел Медеја, Велинград, Р. Бугарија

Купувате за 1359ден. 679ден.
-50%
Валидност 09.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери316 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
316 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 6194ден. 3097ден.
-50%
Валидност 30.01 - 15.03
Цена на човек/ден 900.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери75 купени
Хотелски апартмани Панорама се лоцирани  во центарот на Велинград. Апартманите се опремени со модерно опремени кујни, ТВ со кабловска и интернет, бањи, тоалети, климатизери и тераси на...
75 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на минерален базен во Хотелски Апартмани Панорама

Купувате за 1801ден. 901ден.
-50%
Валидност 26.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1967.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Хотел Бугарија се наоѓа во центарот на населбата Чепино, еден од трите квартали од кои се состои град Велинград. Во Чепино се наоѓаат сите поголеми хотели и природни карактеристики на...
16 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера + масажи во Хотел Бугарија, Велинград

Купувате за 11250ден. 5625ден.
-50%
Валидност 15.01 - 30.03
Цена на човек/ден 679.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери36 купени
Хотел Медеја е лоциран во СПА центарот  на Бугарија - Велинград. Само на 130км. од Софија и на 80 километри  од Пловдив ќе најдете спокојство на планината, во комбинација со модерен...
36 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет со појадок и СПА третман + внатрешен базен во Хотел Медеја, Велинград, Р. Бугарија

Купувате за 1359ден. 679ден.
-50%
Валидност 06.03 - 09.03
Цена на човек/ден 1706.4 - 1580 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
8-ми март-ден на жената, на нежноста, на убавината ... Подарете еден незаборавен празник на Вашата поубава половина само кај нас - Балнео и Спа хотел "Здравец"!  ...
4 купени

8 март во Велинград, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и СПА третман за секоја дама во Хотел Здравец...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 01.02 - 29.02
Цена на човек/ден 742.6 - 869 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери29 купени
Ако сакате да ги  доживеете сите  задоволства на животот во- СПА-центарот на  Балканскиот полуостров дојдете во прекрасниот Велинград! Бутик Хотел "St.George" се...
29 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со вклучена исхрана + џакузи во Бутик Хотел...

Купувате за 5941ден. 2970ден.
-50%
Валидност 07.02 - 29.02
Цена на човек/ден 1145.5 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери108 купени
СПА Хотел Клептуза се наоѓа во Велинград, во близина на познатиот природен феномен – карстниот  извор  кој го формира езерото Клептуза, со прекрасна местоположба ...
108 купени

Одмор во јануари за двајца во Велинград

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во СПА Хотел Клептуза, Велинград...

Купувате за 9164ден. 4582ден.
-50%
Валидност 03.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1185 - 1343 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери234 купени
Хотел Бугарија се наоѓа во центарот на населбата Чепино, еден од трите квартали од кои се состои град Велинград. Во Чепино се наоѓаат сите поголеми хотели и природни карактеристики на...
234 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

50% попуст на викенд и делничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење на СПА услуги во...

Купувате за 4740ден. 2370ден.
-50%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери31 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
31 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
6 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1885.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери40 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
40 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 26.02 - 24.04
Цена на човек/ден 2133 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
10 купени

Одмор во Велинград

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера за само 4266 денари во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-51%
Валидност 03.01 - 30.03
Цена на човек/ден 782.1 - 784.63 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери147 купени
Комплекс "Рим" се наоѓа во центарот на градот Велинград, во непосредна близина на централна минерална плажа на градот. Располага со: 3 апартмани, 2 апартмани со џакузи и еден...
147 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Рим***, Велинград

Купувате за 6320ден. 3128ден.
-50%
Валидност 08.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1295.6 - 1611.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери114 купени
Новоотворениот бутик Хотел "Алегра" нуди на своите гости можност да се допре до удобноста и релаксирачкиот амбиент Велинград. Посетителите можат да отседнат во пријатна опремени соби,...
114 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Алегра, Велинград

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-50%
Валидност 01.02 - 29.02
Цена на човек/ден 1674.8 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери247 купени
Во месецот на виното и љубовта уживајте во луксуз и спокојство само кај нас - Балнео и СПА хотел Здравец СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот Велинград,...
247 купени

СПА одмор во Февруари во Велинград

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Здравец Wellness &...

Купувате за 3350ден. 1675ден.
-50%
Валидност 06.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери66 купени
Парк Хотел Олимп е модерен четириѕвезден комплекс, којшто одговара на светските стандарди. Хотелот има уникатна местоположба, се наоѓа во близина до центарот на градот и во истовреме близу до...
66 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Парк Хотел...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-100%
Валидност 21.01 - 12.02
Местоположба Велинград
Купени ваучери3804 купени
Добитник на наградата од Наградната игра на ВИП Понуда со главна награда Дводневен СПА пакет во СПА Клуб Бор Велинград е Христина Ангелова. Честитки од тимот на ВИП Понуда на среќната...
3804 купени

Наградна игра - Одмор за двајца во Велинград

Освоете дводневен одмор за двајца во СПА престолнината на Балканот во Балнео Хотел Спа Клуб Бор

Купувате за 9480ден. 0ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
12 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери101 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
101 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1885.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
33 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1406.2 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери34 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
34 купени

СПА одмор за двајца во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера или појадок, ручек и вечера + СПА процедура во СПА...

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-51%
Валидност 04.01 - 29.02
Цена на човек/ден 2180.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери922 купени
Гранд Хотел Велинград е луксузен СПА хотел со петѕвездички  во Велинград, официјално прогласен за "СПА престолнината  на Балканскиот полуостров". Гранд Хотел Велинград е...
922 купени

СПА одмор во Велинград

51% попуст на еднодневен делничен пакет со појадок, вечера и СПА во Гранд Хотел Велинград*****

Купувате за 4424ден. 2180ден.
-0%
Валидност 09.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
0 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 3097ден. 3097ден.
-50%
Валидност 20.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери140 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
140 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 5941ден. 2970ден.
-51%
Валидност 01.12 - 31.01
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери24 купени
Спа хотел Рич **** се наоѓа во Спа центарот  на Бугарија - Велинград. Туристичкиот комплекс комбинира атмосферата на градот со безбројните минерални извори, комплетен одмор и...
24 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, ручек и користење на СПА услуги во Спа Хотел Рич****, Велинград

Купувате за 8216ден. 4045ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери283 купени
Спа хотел Рич **** се наоѓа во Спа центарот  на Бугарија - Велинград. Туристичкиот комплекс е комбинација од атмосферата на градот со безбројните минерални извори, комплетен одмор и...
283 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

50% попуст на еднодневен делничен пакет за двајца со појадок во Спа Хотел Рич****, Велинград

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 02.01 - 31.01
Цена на човек/ден 742.6 - 861.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери19 купени
Ако сакате да ги  доживеете сите  задоволства на животот во- СПА-центарот на  Балканскиот полуостров дојдете во прекрасниот Велинград! Бутик Хотел "St.George" се...
19 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со вклучена исхрана + џакузи во Бутик Хотел...

Купувате за 5941ден. 2970ден.
-50%
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 758.4 - 726.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери154 купени
Хотел "Жери" се наоѓа во најубаваиот дел на западните Родопи во прекрасниот и живописен град Велинград. Велинград е лоциран во центарот на Чепинската котлина каде легендите...
154 купени

СПА одмор во Велинград

50% попуст на делнични и викенд пакети со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел...

Купувате за 3034ден. 1517ден.
-50%
Валидност 02.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 - 1738 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери171 купени
Комфор и Релаксација ??? Зарем заборавивте што е тоа ??? Дозволете ни да Ве потсетиме! Доверете се на тимот на Балнео и Спа хотел "Здравец" за незаборавен одмор во срцето на...
171 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на спа и бонус балнео...

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 24.01 - 28.01
Цена на човек/ден 1264 - 1422 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Искористете ги нашите екстра цени и имајте незаборавен одмор само во Балнео & Спа хотел "Здравец" СПА Хотел Здравец се наоѓа во идеалниот центар на градот...
8 купени

Last minute одмор во Велинград

COPY OF Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на спа и бонус балнео...

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 22.01 - 24.01
Цена на човек/ден 2670.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
10 купени

Српска вечер во Велинград

Српска вечер со специјалитети на готвач мајстор Владица и со специјално учество на Бобан...

Купувате за 10681ден. 5340ден.
-50%
Валидност 12.01 - 28.01
Цена на човек/ден 1145.5 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
СПА Хотел Клептуза се наоѓа во Велинград, во близина на познатиот природен феномен – карстниот  извор  кој го формира езерото Клептуза, со прекрасна местоположба ...
19 купени

Одмор во Јануари за двајца во Велинград

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во СПА Хотел Клептуза, Велинград...

Купувате за 9164ден. 4582ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
За датите 18, 19, 20 и 21 јануари местата са исцрпени! Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот...
28 купени

Јануари и Февруари во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери117 купени
За датите 18, 19, 20 и 21 јануари местата са исцрпени! Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот...
117 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1885.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
За датите 18, 19, 20 и 21 јануари местата са исцрпени! Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот...
22 купени

Одмор во Јануари и Февруари во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1411.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
23 купени

СПА одмор за двајца во Велинград, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет во апартман со појадок, вечера и СПА третмани во СПА Клуб Бор****,...

Купувате за 16938ден. 8469ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери27 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
27 купени

Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + СПА третман во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 12514ден. 6257ден.
-50%
Валидност 05.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери147 купени
Спа хотел Селект се наоѓа во Велинград - СПА престолнината  на Балканот, во подножјето на планината Родопи, недалеку од градскиот централен парк Клептуза и 7 минути од центарот на...
147 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Хотел Селект****, Велинград -...

Купувате за 5435ден. 2718ден.
-50%
Валидност 05.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1501 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери97 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
97 купени

Одмор во Велинград, Бугариј

Еднодневен делничен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 6004ден. 3002ден.
-50%
Валидност 08.01 - 19.02
Цена на човек/ден 1990.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери35 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
35 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен викенд пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****, Велинград

Купувате за 7963ден. 3982ден.
-50%
Валидност 18.11 - 31.01
Цена на човек/ден 679.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Хотел Медеја е лоциран во СПА центарот  на Бугарија - Велинград. Само на 130км. од Софија и на 80 километри  од Пловдив ќе најдете спокојство на планината, во комбинација со модерен...
12 купени

Одмор за двајца во Велинград

50% попуст на дводневен пакет за двајца во двојна соба или апартман со појадок и Спа третмани +...

Купувате за 5435ден. 2718ден.
-50%
Валидност 04.01 - 28.01
Цена на човек/ден 1145.5 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери72 купени
СПА Хотел Клептуза се наоѓа во Велинград, во близина на познатиот природен феномен – карстниот  извор  кој го формира езерото Клептуза, со прекрасна местоположба ...
72 купени

Одмор во Јануари за двајца во Велинград

Дводневен делничен и викенд пакет за двајца со појадок и вечера во СПА Хотел Клептуза, Велинград...

Купувате за 9164ден. 4582ден.
-100%
Валидност 09.12 - 08.01
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери305 купени
Добитник на Наградата за одмор во СПА Клуб Бор е  Сања Ѓорѓиева   - 072 207 *** Процедура за учество во наградната игра: Секој кој сака да учествува во...
305 купени

Добијте одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Регистрирајте се за нашата наградна игра и добијте дводневен пакет за двајца со појадок и вечера...

Купувате за 6257ден. 0ден.
-100%
Валидност 09.12 - 08.01
Местоположба Велинград
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери219 купени
Добитник на Наградата за одмор во СПА Хотел Селект е  Boban Jovanovski - 075344*** Процедура за учество во наградната игра: Секој кој сака да учествува во...
219 купени

Добијте одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Регистрирајте се за нашата наградна игра и добијте дводневен пакет за двајца со појадок и вечера...

Купувате за 11376ден. 0ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.01
Цена на човек/ден 1295.6 - 1611.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери99 купени
Новоотворениот бутик Хотел "Алегра" нуди на своите гости можност да се допре до удобноста и релаксирачкиот амбиент Велинград. Посетителите можат да отседнат во пријатна опремени соби,...
99 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Алегра, Велинград

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-50%
Валидност 13.12 - 29.02
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери265 купени
Спа хотел Селект се наоѓа во Велинград - СПА престолнината  на Балканот, во подножјето на планината Родопи, недалеку од градскиот централен парк Клептуза и 7 минути од центарот на...
265 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во Хотел Селект****, Велинград -...

Купувате за 5435ден. 2718ден.
-50%
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 4613.6 - 3918.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Аква Вива СПА се наоѓа во Велинград и нуди сместување во 4 двокреветни луксузни соби и 10 двокреветни соби - сите се опремени со сателитска ТВ, клима уред, телефон, фрижидер, интернет и...
0 купени

Нова година во Велинград, Бугарија

50% попуст на тридневен или четиридневен празничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење...

Купувате за 55426ден. 27713ден.
-50%
Валидност 08.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери54 купени
Подарете си незаборавен планински одмор во тивкиот комфор на прекрасните Родопи. Уникатниот СПА Хотел "Селект" се наоѓа над урбаниот дел на градот Велинград - СПА центарот на...
54 купени

СПА Викенд за двајца во Велинград, Бугарија

50% попуст на дводневен викенд пакет со појадок, ручек и вечера + Fish Spa во Хотел Селект****,...

Купувате за 12514ден. 6257ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1885.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
10 купени

Јануари во Велинград, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.01
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
4 купени

Одмор во Јануари во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
16 купени

Одмор во Јануари во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1411.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
8 купени

СПА одмор за двајца во Велинград, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет во апартман со појадок, вечера и СПА третмани во СПА Клуб Бор****,...

Купувате за 16938ден. 8469ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
8 купени

Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + СПА третман во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 12514ден. 6257ден.
-50%
Валидност 08.01 - 16.01
Цена на човек/ден 1990.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери66 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
66 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен викенд пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****, Велинград

Купувате за 7963ден. 3982ден.
-50%
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 853.2 - 779.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери52 купени
Хотел "Жери" се наоѓа во најубаваиот дел на западните Родопи во прекрасниот и живописен град Велинград. Велинград е лоциран во центарот на Чепинската котлина каде легендите...
52 купени

СПА одмор во Велинград

50% попуст на делнични и викенд пакети с појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Жери,...

Купувате за 3413ден. 1706ден.
-54%
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 1611.6 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Бутик СПА Хотел Heaven е луксузен хотел во град Велинград. Располага со 9 соби и еден апартаман, кои  се поединечно стилски опремени. Мебелот се од природни материјали, а самиот хотел...
24 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Над 50% попуст на СПА пакети со појадок, вечера и Wellness пакет во Бутик СПА Хотел Heaven****...

Купувате за 7078ден. 3223ден.
-50%
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1801.2 - 2085.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери58 купени
Комфор и Релаксација ??? Зарем заборавивте што е тоа ??? Дозволете ни да Ве потсетиме! Доверете се на тимот на Балнео и Спа хотел "Здравец" за незаборавен одмор во срцето на...
58 купени

СПА одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light во Хотел Здравец Wellness &...

Купувате за 3602ден. 1801ден.
-51%
Валидност 01.12 - 20.12
Цена на човек/ден 2180.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери120 купени
Гранд Хотел Велинград е луксузен СПА хотел со петѕвездички  во Велинград, официјално прогласен за "СПА престолнината  на Балканскиот полуостров". Гранд Хотел Велинград е...
120 купени

СПА одмор во Велинград

51% попуст на еднодневен делничен пакет со појадок, вечера и СПА во Гранд Хотел Велинград*****

Купувате за 4424ден. 2180ден.
-50%
Валидност 06.11 - 21.12
Цена на човек/ден 1411.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
19 купени

СПА одмор за двајца во Велинград, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет во апартман со појадок, вечера и СПА третмани во СПА Клуб Бор****,...

Купувате за 16938ден. 8469ден.
-50%
Валидност 06.11 - 21.12
Цена на човек/ден 1883.36 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери42 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
42 купени

Одмор во Велинград

Еднодневен пакет за двајца возрасни со две деца или тројца возрасни со појадок и вечера + СПА...

Купувате за 11313ден. 5656ден.
-50%
Валидност 06.11 - 21.12
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
6 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Еднодневен делничен пакет за двајца возрастни + дете до 6 год. во студио со појадок, вечера и...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 06.11 - 21.12
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери52 купени
Балнео СПА Хотел Свети Спас - најновиот петѕвезден балнеокомплекс во Бугарија, целосно напојуван со минерална вода. Хотелот е лоциран во истоимената уникатна  месност, на крајот на...
52 купени

Одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок, вечера + СПА процедура во Балнео Хотел Свети Спас*****,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 06.11 - 21.12
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен...
6 купени

Одмор за двајца во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера + третман во СПА Клуб Бор****, Велинград

Купувате за 12514ден. 6257ден.