EKO

-50% Еко Хотели во Бугарија - Попуст на сите еко хотели.

Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 474 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок или со појадок, ручек и вечера во комплекс Галерија,...

Цена: 948ден.
Валидност 01.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1206.17 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Одмор за двајца во Трјавна Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера со дегустација на 4 вида "Живо...

Цена: 5214ден.
Валидност 02.01 - 28.02
Цена на човек/ден 758.4 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Паталеница
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
12 купени

Еко одмор во Родопите

Еднодневен делничен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Еко Комплекс Флора

Цена: 758ден.
Валидност 01.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
-50%
Валидност 04.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1106 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Стрелча
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери50 купени
50 купени

Одмор во Средна гора, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Митјовата...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 04.12 - 01.03
Цена на човек/ден 647.8 ден/ човек
Местоположба Копривщина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Одмор за двајца во Копривштица, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Тодорини куќи, Копривштица - Р....

Купувате за 5182ден. 2591ден.
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
14 купени

Одмор во Чепеларе, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 1327ден.
Валидност 06.02 - 30.04
Цена на човек/ден 1232.4 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р....

Цена: 1232ден.
Валидност 17.01 - 31.03
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор за двајца во град Котел Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 1864ден.
Валидност 13.02 - 15.02
Цена на човек/ден 2054 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

14 февруари во Велинград

Дводневен пакет со појадок и вечера + романтична вечера и СПА во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 4108ден.
Валидност 05.12 - 01.03
Цена на човек/ден 884.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери72 купени
72 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 885ден.
Валидност 22.12 - 01.02
Цена на човек/ден 474 ден/ човек
Местоположба Божура
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во планината Странџа - Бугарија

Еднодневен пакет во Туристички Комплекс Странџа

Цена: 474ден.
Валидност 17.11 - 31.01
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Еленскиот Балкан

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Еленски Ритон

Цена: 885ден.
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1042.8 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Цигов Чарк
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Цигов Чарк Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во викенд населба Свети Ѓорѓи , Цигов Чарк...

Цена: 1043ден.
Валидност 15.11 - 31.01
Цена на човек/ден 1011.2 - 1501 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Трјавна, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Извор, Трјавна

Цена: 2022ден.
Валидност 02.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1959.2 - 2907.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 1959ден.
Валидност 02.01 - 31.01
Цена на човек/ден 2654.4 - 3128.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

СПА релаксација во Велинград

Дводневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА масажи за него и неа во Хотел...

Цена: 5309ден.
Валидност 01.01 - 31.03
Цена на човек/ден 2212 - 2464.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

СПА рехабилитација во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА процедури во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 6636ден.
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1738 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Февруари и март во Велинград

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 1738ден.
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Зимски одмор во Чепеларе Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе

Цена: 1201ден.
Валидност 05.01 - 07.01
Цена на човек/ден 2085.6 - 2622.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Last minute СПА викенд во Велинград

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 2086ден.
Валидност 17.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1485.2 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Last minute СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1485ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 3934.2 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Еленскиот Балкан

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична новогодишна вечера во Куќа за гости Еленски...

Цена: 7868ден.
Валидност 20.12 - 31.03
Цена на човек/ден 351.08 - 438.61 ден/ човек
Местоположба Черни осъм
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во вила крај Тројан Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет во вили Робин Худ, Жеравица

Цена: 6320ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2670.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 5340ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
15 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Цена: 1454ден.
Валидност 01.11 - 28.02
Цена на човек/ден 1090.2 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во комплекс Галерија, Копривштица!

Цена: 2180ден.
-50%
Валидност 20.12 - 28.02
Цена на човек/ден 474 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок или со појадок, ручек и вечера во комплекс Галерија,...

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 02.12 - 20.12
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
3 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Цена: 1454ден.
Валидност 09.09 - 22.12
Цена на човек/ден 1406.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
22 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1406ден.
Валидност 28.09 - 20.12
Цена на човек/ден 932.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
1 купени

Одмор за двајца во Луковит Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Хотел Дипломат Парк - град...

Цена: 1864ден.
Валидност 09.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1738 - 2338.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери83 купени
83 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 1738ден.
Валидност 19.10 - 20.12
Цена на човек/ден 742.6 - 932.2 ден/ човек
Местоположба Златоград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Златоград, Бугарија

Еднодневен пакет со домашно приготвен појадок или со појадок и вечера во Куќа за гости Вила...

Цена: 743ден.
Валидност 20.08 - 15.12
Цена на човек/ден 1042.8 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Цигов Чарк
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери47 купени
47 купени

Одмор во Цигов Чарк Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во викенд населба Свети Ѓорѓи , Цигов Чарк...

Цена: 1043ден.
-50%
Валидност 04.10 - 15.12
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Стрелча
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Средна гора, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Митјовата куќа, Стрелча...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 19.10 - 20.12
Цена на човек/ден 884.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери28 купени
28 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 885ден.
-50%
Валидност 19.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Копривщина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор за двајца во Копривштица, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Тодорини куќи, Копривштица - Р....

Купувате за 5182ден. 2591ден.
-50%
Валидност 19.10 - 20.12
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Калофер
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Калофер - Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Панорама, Калофер

Купувате за 1770ден. 885ден.
Валидност 19.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 23.10 - 20.12
Цена на човек/ден 1205.86 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Трјавна Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера со дегустација на 4 вида "Живо...

Цена: 5214ден.
Валидност 24.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1185 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Огняново
Исхрана Појадок
Купени ваучери38 купени
38 купени

СПА одмор во Огњаново, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок + СПА во Royal SPA Valentina Castle

Цена: 1185ден.
-50%
Валидност 19.10 - 30.11
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор за двајца во град Котел - Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Купувате за 3729ден. 1864ден.
Валидност 23.10 - 01.12
Цена на човек/ден 628.84 ден/ човек
Местоположба Паталеница
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
8 купени

Еко одмор во Родопите

Еднодневен делничен пакет + СПА во Еко Комплекс Флора

Цена: 629ден.
Валидност 09.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Варна
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
10 купени

Oдмор на вештачкото езеро Цонево

Еднодневен викенд пакет со појадок вo Семеен хотел Изгрев

Цена: 1043ден.
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1011.2 - 1000.46 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Трјавна, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Извор, Трјавна

Цена: 2022ден.
Валидност 23.10 - 18.11
Цена на човек/ден 1736.42 ден/ човек
Местоположба Карлово
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Карлово, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и ручек + користење на СПА услуги и процедури в Хотелски комплекс...

Цена: 3473ден.
Валидност 17.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1260.84 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Цена: 1261ден.
Валидност 04.10 - 31.10
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Трјавна, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера во Хотел Извор, Трјавна

Цена: 2149ден.
-50%
Валидност 17.09 - 31.10
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во комплекс Галерија, Копривштица!

Купувате за 3666ден. 1833ден.
Валидност 03.10 - 31.10
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Чепеларе, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 916ден.
Валидност 05.09 - 30.10
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Ягодина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор вo Јагодина

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Милка, Јагодина

Цена: 1232ден.
-50%
Валидност 30.08 - 30.10
Цена на човек/ден 853.2 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Чепеларе Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе

Купувате за 1833ден. 916ден.
Валидност 31.08 - 01.11
Цена на човек/ден 1206.17 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Одмор во Трјавна Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера со дегустација на 4 вида "Живо...

Цена: 5214ден.
Валидност 23.09 - 31.10
Цена на човек/ден 628.84 ден/ човек
Местоположба Паталеница
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Еко одмор во Родопите

Еднодневен делничен пакет + СПА во Еко Комплекс Флора

Цена: 629ден.
Валидност 07.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор во Еленскиот Балкан

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Еленски Ритон

Цена: 1201ден.
Валидност 01.10 - 02.11
Цена на човек/ден 1736.42 ден/ човек
Местоположба Карлово
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Карлово, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и ручек + користење на СПА услуги и процедури в Хотелски комплекс...

Цена: 3473ден.
Валидност 11.09 - 01.11
Цена на човек/ден 742.6 - 932.2 ден/ човек
Местоположба Златоград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Златоград, Бугарија

Еднодневен пакет со домашно приготвен појадок или со појадок и вечера во Куќа за гости Вила...

Цена: 743ден.
Валидност 13.09 - 01.11
Цена на човек/ден 884.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери28 купени
28 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 885ден.
Валидност 17.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
28 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
-50%
Валидност 07.09 - 01.11
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Калофер
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Одмор во Калофер - Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Панорама, Калофер

Купувате за 1770ден. 885ден.
-50%
Валидност 09.09 - 01.11
Цена на човек/ден 647.8 ден/ човек
Местоположба Копривщина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Одмор за двајца во Копривштица, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Тодорини куќи, Копривштица - Р....

Купувате за 5182ден. 2591ден.
Валидност 05.09 - 01.11
Цена на човек/ден 676.24 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во град Котел - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 676ден.
Валидност 01.11 - 05.11
Цена на човек/ден 1832.8 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1833ден.
Валидност 31.08 - 15.10
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Буйново
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Бујново, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Спас и Мони, Бујново

Цена: 932ден.
Валидност 28.09 - 22.12
Цена на човек/ден 1564.2 - 2180.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 1564ден.
Валидност 01.08 - 30.09
Цена на човек/ден 474 ден/ човек
Местоположба Баня
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор за двајца во село Бања, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца во Куќа за гости Изворот, Бања

Цена: 948ден.
Валидност 09.07 - 15.09
Цена на човек/ден 2085.6 - 2464.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери70 купени
70 купени

All Incusive во Велинград

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 2086ден.
Валидност 24.07 - 16.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери28 купени
28 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово -...

Цена: 1232ден.
Валидност 30.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1611.6 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери159 купени
159 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА третман во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1612ден.
Валидност 30.06 - 16.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери38 купени
38 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Цена: 1327ден.
Валидност 30.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1295.6 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1296ден.
Валидност 31.07 - 30.10
Цена на човек/ден 1611.6 - 2243.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Летна релаксација во Велинград

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + користење на СПА услуги и процедури во...

Цена: 16116ден.
Валидност 19.07 - 20.09
Цена на човек/ден 676.24 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
25 купени

Одмор во град Котел - Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 676ден.
Валидност 31.05 - 20.09
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
17 купени

Одмор во Луковит, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Дипломат Парк - град Луковит, Бугарија

Цена: 1169ден.
-50%
Валидност 25.05 - 30.09
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери44 купени
44 купени

Одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во комплекс Галерија, Копривштица!

Купувате за 3666ден. 1833ден.
Валидност 06.07 - 15.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери154 купени
154 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 10.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1206.17 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Одмор во Трјавна Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера со дегустација на 4 вида "Живо...

Цена: 5214ден.
-50%
Валидност 13.07 - 30.09
Цена на човек/ден 853.2 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Чепеларе Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе

Купувате за 1833ден. 916ден.
Валидност 31.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери136 купени
136 купени

Одмор во Еленскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Еленски Ритон

Цена: 1201ден.
Валидност 30.05 - 30.08
Цена на човек/ден 853.2 - 632 ден/ човек
Местоположба Паталеница
Исхрана Појадок
Купени ваучери11 купени
11 купени

Еко одмор во Родопите

Пакети со појадок + надворешен базен и џакузи во Еко Комплекс Флора

Цена: 853ден.
Валидност 16.07 - 01.09
Цена на човек/ден 884.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери92 купени
92 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 885ден.
Валидност 31.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Летен одмор на планината Странџа Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Цена: 1422ден.
Валидност 06.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1106 - 1580 ден/ човек
Местоположба с. Медово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Медово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во семејна куќа во Комплекс Старите Куќи, Медово

Цена: 1106ден.
Валидност 20.07 - 31.08
Цена на човек/ден 568.8 - 663.6 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Летен одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок во Куќа за гости Емили Фемили Хаус

Цена: 569ден.
Валидност 14.07 - 15.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Цигов Чарк
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери74 купени
74 купени

Одмор во Цигов Чарк Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во викенд населба Свети Ѓорѓи , Цигов Чарк...

Цена: 1043ден.
Валидност 30.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
23 купени

Летен одмор на планината Странџа Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Цена: 1422ден.
Валидност 26.06 - 31.07
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Варна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор на вештачкото езеро Цонево

Еднодневен викенд пакет со појадок в Семеен хотел Изгрев

Цена: 1264ден.
Валидност 30.06 - 16.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово -...

Цена: 1327ден.
Валидност 15.06 - 01.08
Цена на човек/ден 1102.84 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери62 купени
62 купени

Одмор во Еленскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера во Куќа за гости Еленски Ритон

Цена: 1103ден.
Валидност 15.06 - 01.08
Цена на човек/ден 568.8 - 663.6 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
14 купени

Летен одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок во Куќа за гости Емили Фемили Хаус

Цена: 569ден.
Валидност 26.06 - 31.07
Цена на човек/ден 884.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 885ден.
Валидност 31.05 - 15.09
Цена на човек/ден 944.84 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Цигов Чарк
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери100 купени
100 купени

Одмор во Цигов Чарк Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во викенд населба Свети Ѓорѓи , Цигов Чарк...

Цена: 945ден.
Валидност 09.06 - 15.07
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Буйново
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор во Бујново, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Семеен Хотел Спас и Мони, Бујново

Цена: 932ден.
-50%
Валидност 30.06 - 30.09
Цена на човек/ден 853.2 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Одмор во Чепеларе Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе

Купувате за 1833ден. 916ден.
Валидност 16.05 - 01.08
Цена на човек/ден 1206.17 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Одмор во Трјавна Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера со дегустација на 4 вида "Живо...

Цена: 5214ден.
-50%
Валидност 14.06 - 15.07
Цена на човек/ден 786.84 ден/ човек
Местоположба Сапарева баня
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

СПА одмор во Сапарева бања

Еднодневен пакет со појадок во Куќа за гости Викеја, Сапарева бања

Купувате за 1574ден. 787ден.
Валидност 30.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1896 - 2338.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 05.07 - 15.09
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Априлци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Априлци Бугарија

50% попуст на еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Вила Вербена, Априлци

Купувате за 1833ден. 916ден.
Валидност 22.06 - 31.07
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери30 купени
30 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
-50%
Валидност 19.05 - 30.09
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
21 купени

Одмор во Чепеларе Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе

Купувате за 1833ден. 916ден.
Валидност 31.03 - 30.06
Цена на човек/ден 742.6 - 932.2 ден/ човек
Местоположба Златоград
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
12 купени

Одмор во Златоград, Бугарија

Еднодневен пакет со домашно приготвен појадок или со појадок и вечера во Куќа за гости Вила...

Цена: 743ден.
Валидност 07.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Цена: 1043ден.
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1311.4 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Огняново
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
8 купени

СПА одмор во Огњаново, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок + СПА во Royal SPA Valentina Castle

Цена: 1311ден.
Валидност 14.06 - 30.06
Цена на човек/ден 2096.03 - 2275.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

СПА одмор во Велинград

Тридневен и четиридневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА процедури во Хотел...

Цена: 6288ден.
-50%
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Летен одмор на планината Странџа Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Купувате за 4803ден. 2402ден.
-50%
Валидност 16.05 - 30.06
Цена на човек/ден 647.8 ден/ човек
Местоположба Копривщина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Одмор за двајца во Копривштица, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Тодорини куќи, Копривштица - Р....

Купувате за 5182ден. 2591ден.
Валидност 19.05 - 30.06
Цена на човек/ден 884.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери15 купени
15 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 885ден.
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1516.8 - 1719.04 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

СПА одмор во Велинград

Тридневен и петдневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness &...

Цена: 4550ден.
Валидност 14.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1864.4 - 2117.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1864ден.
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Варна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор на вештачкото езеро Цонево

Еднодневен викенд пакет со појадок в Семеен хотел Изгрев

Цена: 1264ден.
Валидност 11.05 - 25.06
Цена на човек/ден 1990.8 - 2306.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

СПА викенд во Велинград

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера + Fish SPa во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1991ден.
-50%
Валидност 19.04 - 30.06
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор за двајца во град Котел - Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Купувате за 3729ден. 1864ден.
Валидност 25.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 30.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1832.8 - 2306.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

СПА одмор во Велинград

Тридневен и четиридневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА третман во Хотел Здравец...

Цена: 5972ден.
Валидност 30.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1738 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

СПА одмор во Велинград

Пакети со појадок и вечера + СПА, третмани и масажи во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 10270ден.
Валидност 30.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери20 купени
20 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Цена: 1454ден.
Валидност 11.06 - 01.08
Цена на човек/ден 1102.84 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Одмор во Еленскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера во Куќа за гости Еленски Ритон

Цена: 1103ден.
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1580 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1580ден.
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1780.03 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

СПА одмор во Велинград

Тридневен и четиридневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА процедури во Хотел...

Цена: 5340ден.
Валидност 01.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1959.2 - 2412.03 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

СПА одмор во Велинград

Тридневен и четиридневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА процедури во Хотел...

Цена: 6288ден.
Валидност 30.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1864.4 - 2117.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1864ден.
Валидност 23.05 - 30.05
Цена на човек/ден 726.8 - 853.2 ден/ човек
Местоположба Паталеница
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Еко одмор во Родопите

Пакети со појадок и користење на СПА услуги во Еко Комплекс Флора

Цена: 853ден.
Валидност 14.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1706.4 - 2133 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Last minute одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1706ден.
Валидност 18.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1469.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Огняново
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

СПА одмор во Огњаново, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок + СПА во Royal SPA Valentina Castle

Цена: 1469ден.
Валидност 30.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1042.8 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Варна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Одмор на вештачкото езеро Цонево

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок в Семеен хотел Изгрев

Цена: 1043ден.
Валидност 26.04 - 15.09
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Луковит, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + оф-роуд прошетка во Хотел Дипломат Парк - град Луковит,...

Цена: 1232ден.
-50%
Валидност 20.03 - 30.05
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Стрелча
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Средна гора, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Митјовата куќа, Стрелча...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 31.03 - 31.05
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера во комплекс Галерија, Копривштица!

Купувате за 3666ден. 1833ден.
-50%
Валидност 29.03 - 31.05
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Чепеларе Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 18.04 - 31.05
Цена на човек/ден 884.8 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери26 купени
26 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 885ден.
-50%
Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Летен одмор на планината Странџа Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Купувате за 4803ден. 2402ден.
Валидност 14.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1674.8 - 1896 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

СПА одмор во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1675ден.
Валидност 04.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1206.17 - 1303.5 ден/ човек
Местоположба Трявна
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Трјавна Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера со дегустација на 4 вида "Живо...

Цена: 5214ден.
-50%
Валидност 11.05 - 11.06
Цена на човек/ден 474 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок
Купени ваучери22 купени
22 купени

Етно одмор во Копривштица Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во хотел Смиловене, Копривштица

Купувате за 948ден. 474ден.
-50%
Валидност 21.03 - 31.05
Цена на човек/ден 647.8 ден/ човек
Местоположба Копривщина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Одмор за двајца во Копривштица, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Тодорини куќи, Копривштица - Р....

Купувате за 5182ден. 2591ден.
Валидност 04.05 - 08.05
Цена на човек/ден 1722.2 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Ѓурѓовден во Тројан Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Парк хотел Тројан и вечера во Парк...

Цена: 3444ден.
Валидност 12.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1358.8 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигденски празници во Луковит, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, BBQ вечера + празнична вечера со DJ во Хотел Дипломат Парк - гр.Луковит

Цена: 2718ден.
Валидност 01.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1959.2 - 2275.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

СПА викенд во Велинград

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера + Fish SPa во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1959ден.
Валидност 31.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1896 - 2212 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Април во Велинград

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 1896ден.
Валидност 05.03 - 30.04
Цена на човек/ден 2022.4 - 2338.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
23 купени

СПА искушение во Велинград

Дводневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + специјална програма СПА искушение во...

Цена: 4045ден.
Валидност 31.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе

Цена: 1422ден.
Валидност 09.02 - 30.04
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Луковит, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + оф-роуд прошетка во Хотел Дипломат Парк - град Луковит,...

Цена: 1232ден.
Валидност 05.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1801.2 - 2117.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Пролетен СПА одмор во Велинград

Тридневни делнични пакети со појадок и вечера + медицински преглед и СПА процедури во Хотел...

Цена: 5404ден.
Валидност 31.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 25.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
16 купени

Одмор во Арбанаси, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 1074ден.
Валидност 02.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Огняново
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

СПА одмор во Огњаново, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок + СПА во Royal SPA Valentina Castle

Цена: 3729ден.
-50%
Валидност 09.02 - 30.04
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Одмор за двајца во град Котел - Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Купувате за 3729ден. 1864ден.
Валидност 08.03 - 20.04
Цена на човек/ден 758.4 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Паталеница
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
10 купени

Еко одмор во Родопите

Пакети со појадок и користење на СПА услуги во Еко Комплекс Флора

Цена: 758ден.
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 2654.4 - 2464.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Мајски празници во Велинград

Пакети со појадок и празнична вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Цена: 7963ден.
Валидност 21.03 - 30.06
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Цигов Чарк
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Цигов Чарк Бугарија

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера во викенд населба Свети Ѓорѓи , Цигов Чарк - Р. Бугарија

Цена: 2149ден.