Велигден 2016

Валидност 04.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1927.6 - 1975 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Тројан, Бугарија

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 5783ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1524.7 - 2133 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Пакети со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера + центар за релаксација во Апартмански...

Цена: 4266ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 04.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Девин Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и Велигденска вечера + СПА во Хотел Евридика, Девин

Цена: 1580ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 04.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1685.23 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
18 купени

Велигден во Банско

Тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Панорама Резорт****, Банско

Цена: 5056ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 03.04 - 11.04
Цена на човек/ден 1580 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Разлог, Бугарија

Тридневен, четиридневен или петдневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Balkan...

Цена: 5593ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 2275.2 - 2749.2 ден/ човек
Местоположба Хисаря
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Хисарја

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Велигденски ручек во хотел Астреја****

Цена: 4550ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 04.04 - 10.04
Цена на човек/ден 2986.2 - 3254.8 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Wellness дестинација Луковит

Дводневен или тридневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Цена: 5972ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1232.4 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Велинград Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Зора, Велинград

Цена: 2812ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 04.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1832.8 - 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Тридневен или четиридневен пакет со појадок, ручек и вечера + Велигденски ручек во Банско Спа...

Цена: 5688ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 04.04 - 08.04
Цена на човек/ден 1464.03 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Боровец

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 3128ден.
Преостанато време:
ВИДИ
-50%
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери16 купени
16 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1580ден.
Преостанато време:
ВИДИ
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Пирин планина

Тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апарт Хотел СПА Вита Спрингс -...

Цена: 3697ден.
Валидност 08.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1659 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери27 купени
27 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Дводневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 3318ден.
Валидност 25.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1556.3 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери25 купени
25 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Дводневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 3113ден.
Валидност 26.08 - 16.09
Цена на човек/ден 772.3 - 895.23 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Летување на Црно море во Поморие

Тридневен пакет со појадок за целото семејство во Спа хотел Марина Холидеј Клуб**** гр. Поморие...

Цена: 6952ден.
Валидност 24.07 - 09.09
Цена на човек/ден 1257.68 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери38 купени
38 купени

Релаксација во Банско Бугариjа

Пакети со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 2781ден.
-50%
Валидност 19.07 - 31.08
Цена на човек/ден 410.8 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери14 купени
14 купени

Одмор во Етно Комплекс "Чифлик Чукуро

Еднодневен делничен пакет во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 822ден. 411ден.
Валидност 04.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1703.24 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1703ден.
Валидност 21.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1576.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери18 купени
18 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1577ден.
-50%
Валидност 18.06 - 06.07
Цена на човек/ден 410.8 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Етно Комплекс "Чифлик Чукурово"

Еднодневен делничен пакет во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 822ден. 411ден.
Валидност 21.05 - 02.07
Цена на човек/ден 1576.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

All inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1577ден.
Валидност 31.05 - 20.06
Цена на човек/ден 786.84 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Летување на Црно море во Поморие

Четиридневен пакет со појадок за целото семејство во Спа хотел Марина Холидеј Клуб**** гр....

Цена: 9448ден.
Валидност 27.03 - 30.06
Цена на човек/ден 1576.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери56 купени
56 купени

All inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1577ден.
-50%
Валидност 31.03 - 10.05
Цена на човек/ден 944.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Релаксација во Банско Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1890ден. 945ден.
Валидност 12.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1358.8 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигденски празници во Луковит, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, BBQ вечера + празнична вечера со DJ во Хотел Дипломат Парк - гр.Луковит

Цена: 2718ден.
Валидност 13.04 - 01.05
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
15 купени

Велигден за двајца во Пампорово

Дводневен и тридневен за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 6194ден.
Валидност 09.04 - 30.04
Цена на човек/ден 734.7 - 1148.03 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
1 купени

Април во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2939ден.
Валидност 09.04 - 30.04
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
9 купени

Април во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 09.04 - 30.04
Цена на човек/ден 782.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Април во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 06.04 - 07.05
Цена на човек/ден 1471.93 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6257ден.
Валидност 13.04 - 05.06
Цена на човек/ден 1317.72 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

Велигден на база All inclusive на Црно Море

Еднодневeн пакет на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Цена: 1318ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1132.23 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Рим***, Велинград

Цена: 6794ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 821.6 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Созопол
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден на Црно море во Созопол

Дводневен и тридневен пакет со појадоци и празнична вечера во Хотел Свети Никола, Созопол

Цена: 1643ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1564.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, празничен ручек и вечера + процедура во Парк Хотел Ванѓа,...

Цена: 3128ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 1548ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1032.06 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Добриниште

Тридневен и пакет со појадок и вечера во куќа за гости Пумпалови

Цена: 3097ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празничен Велигденски ручек и топол базен во Хотел...

Цена: 2054ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1422 - 1501 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity,...

Цена: 3002ден.
-50%
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1000.46 ден/ човек
Местоположба Ягодина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во срцето на Родопите

Тридневен пакет за двајца со појадок и празничен Велигденски ручек во Хотел Попини Л'ки, Јагодина...

Купувате за 12008ден. 6004ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1880.2 - 1632.46 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Црно море во Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Emerald Beach...

Цена: 3760ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1722.2 - 1790.46 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 3444ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Сапарева баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден во Сапарева бања

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера + базен со минерална вода во Хотел Германеја,...

Цена: 6889ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2212 - 2101.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго, Рибарица...

Цена: 4424ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2828.2 - 2306.8 ден/ човек
Местоположба Казанлък
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Казанлак Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + празничен велигденски ручек + СПА во Хотел...

Цена: 5656ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2181.66 - 2381.69 ден/ човек
Местоположба Елените
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Велигден на Црно море во Елените

Дводневни и тридневни пакети со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Royal Castle...

Цена: 9527ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1580ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1885.26 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
10 купени

Велигден во Арбанаси, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 5656ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 884.8 - 940.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет за двајца со појадок + користење на минерален базен во Хотелски...

Цена: 3760ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Велиден на база All inclusive во Родопите Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера или на база All inclusive во Хотел Снежанка,...

Цена: 2812ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Велигден на планината Странџа Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Цена: 2654ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1474.77 - 1580 ден/ човек
Местоположба Дупница
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Дупница, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Рила, Дупница

Цена: 3160ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1674.8 - 1722.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Тројан Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична Велигденска вечера во Парк хотел Тројан и...

Цена: 3444ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1848.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Тројан, Бугарија

Пакети со појадок и вечера + празнична Велигденска вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 5783ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Великден во Чепеларе Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 3318ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1095.57 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 4677ден.
-50%
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Етнографски Комплекс &

Дводневен пакет со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 4740ден. 2370ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Паничище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Паничиште Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во хотел Магнолија***, Паничиште

Цена: 6257ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Местоположба Луковит
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Wellness дестинација Луковит

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Цена: 5656ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1564.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Пирин планина

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Друм, Добриниште -...

Цена: 3128ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1848.6 - 1558.83 ден/ човек
Местоположба Сливен
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Сливенскиот Балкан, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, празничен ручек и вечера во Туристички Kомплекс Дивеците,...

Цена: 3697ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2412.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Регнум Банско Апарт Хотел...

Цена: 7236ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери41 купени
41 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1580ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1527.23 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Бугарија, Велинград

Цена: 9164ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1769.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity,...

Цена: 3539ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2137.11 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All inclusive + празнична Велигденска вечера со фолклорна програма +...

Цена: 6412ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1295.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 5182ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2085.6 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Алегра, Велинград

Цена: 4298ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2354.2 - 2043.26 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Црно море во Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Emerald Beach...

Цена: 4708ден.
Валидност 12.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2464.8 - 2717.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечери + празничен ручек и вечера и СПА во Здравец...

Цена: 7868ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери15 купени
15 купени

Велигден на база All inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Цена: 5593ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Банско...

Цена: 1675ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1632.77 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Разлог, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Реденка Холидеј...

Цена: 3792ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2421.51 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All inclusive + празнична Велигденска вечера со фолклорна програма +...

Цена: 7265ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1807.52 - 2064.43 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Пакети со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек СПА и во Гранд Ројал Апартмански Комплекс

Цена: 12387ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
-53%
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1177.1 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Етнографски Комплекс &quo

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 10112ден. 4708ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1572.1 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или четиридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 13.07 - 17.04
Цена на човек/ден 1674.8 - 1572.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен или четиридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Цена: 1675ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 837.4 - 861.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет за двајца со појадок + користење на минерален базен во Хотелски...

Цена: 3444ден.
Валидност 12.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1896ден.
-50%
Валидност 13.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери128 купени
128 купени

Летен одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
Валидност 31.05 - 07.07
Цена на човек/ден 787.16 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Летување на Црно море во Поморие

Четиридневен пакет со појадок за целото семејство во Спа хотел Марина Холидеј Клуб**** гр....

Цена: 9448ден.
-50%
Валидност 19.05 - 24.05
Цена на човек/ден 2054 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Мај во Велинград, Бугарија

Тридневни пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 12324ден. 6162ден.
-50%
Валидност 28.04 - 24.05
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери13 купени
13 купени

Првомајски и Велигденски празници во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен,...

Купувате за 4740ден. 2370ден.
-50%
Валидност 24.04 - 10.05
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
3 купени

Првомајски и Велигденски празници во Банско

Дводневен пакет за двајца со појадок во Хотел Елегант*** Банско, Р. Бугарија

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 04.05 - 08.05
Цена на човек/ден 2212 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Ѓурѓовден во Велинград, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 9480ден. 4740ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 624.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери133 купени
133 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1303.5 - 1125.59 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок, вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Forest...

Купувате за 10428ден. 5214ден.
-50%
Валидност 28.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1279.8 - 1911.8 ден/ човек
Местоположба Ахелой
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Ахелој, Поморие Бугарија

Двoдневен и тридневен пакет со појадок или појадок и вечера + СПА пакет во СПА хотел Винјардс,...

Купувате за 5119ден. 2560ден.
-50%
Валидност 28.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1453.6 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Поморие

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручеки и вечера во Спа хотел...

Купувате за 8722ден. 4361ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец - Бугарија

Купувате за 2402ден. 1201ден.
-50%
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 553 - 758.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Каваци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден вo Созопол, Бугарија

Еднодневен пакет со поjадок во Апартмански комплекс South Pearl Resort & Spa, Каваци - Р....

Купувате за 4045ден. 2022ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1548.4 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Велигден во Банско на база All inclusive

Тридневен и четиридневен пакет на база All inclusive + користење на СПА услуги во Хотел Риверсајд

Купувате за 9290ден. 4645ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Семково
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Великден во Семково Бугарија

Тридневен пакет со појадок, празничен Велигденски ручек, вечера + базен во Хотел Бор Семково

Купувате за 8153ден. 4076ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Банско на база All inclusive

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Свети Георги Ски и Спа, Банско

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Великден во Чепеларе Бугарија

Тридневен пакет со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе - Р....

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 932.2 - 905.66 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Пирин планина

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Друм, Добриниште -...

Купувате за 3729ден. 1864ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1443.17 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA,...

Купувате за 8658ден. 4329ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1843.23 - 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Велигденски пакет за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера + СПА во Хотел...

Купувате за 22120ден. 11060ден.
-50%
Валидност 28.04 - 03.05
Цена на човек/ден 2096.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Банско на база All inclusive

Тридневен пакет на база All inclusive + дегустација на вино и СПА во Хотел Орфеј****, Банско

Купувате за 12577ден. 6288ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Дряново
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Велигден во Дрјаново, Бугарија

Двудневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Дрјаново

Купувате за 5056ден. 2528ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Местоположба Бургас
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Бургас

Тридневен пакет за двајца со појадок во Хотел Бургас****

Купувате за 12640ден. 6320ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Тридневен празничен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во семеен хотел...

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 27.04 - 03.05
Цена на човек/ден 2196.2 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Wellness дестинација Луковит

Дводневен пакет со појадок, празничен Велигденски ручек + СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel &...

Купувате за 8785ден. 4392ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 2464.8 - 2622.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадоци, вечери и празничен Велигденски ручек + СПА во Хотел...

Купувате за 14789ден. 7394ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Сливен
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Сливенскиот Балкан, Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Туристички Kомплекс Дивеците, с.Ичера - Р. Бугарија

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Велигден во Банско

Дводневен, тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 4298ден. 2149ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1643.2 - 1529.44 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Празнични пакети со појадок, вечера и празничен Велигденски ручек + СПА во Гранд Ројал Апартман...

Купувате за 9859ден. 4930ден.
-50%
Валидност 28.04 - 03.05
Цена на човек/ден 1527.23 - 2054 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Хотел Арго,...

Купувате за 8216ден. 4108ден.
-50%
Валидност 28.04 - 07.05
Цена на човек/ден 1211.23 ден/ човек
Местоположба Граматиково
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во планината Странџа - Бугарија

Тридневен пакет со појадок, вечера и празничен Велигденски ручек во Ловечка Резиденција АСТЕЈА,...

Купувате за 14536ден. 7268ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 2096.03 - 2133 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Арбанаси, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок + традиционална посна вечера и Велигденски ручек во...

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Купувате за 8090ден. 4045ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 2133 ден/ човек
Местоположба Самоков
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Самоков Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + во Хотел Бистрица, Самоков

Купувате за 8532ден. 4266ден.
-50%
Валидност 28.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1453.6 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Првомајски и Велигденски празници во Поморие

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручеки и вечера во Спа хотел...

Купувате за 8722ден. 4361ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Ягодина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во срцето на Родопите

Тридневен пакет за двајца со појадок и празничен Велигденски ручек во Хотел Попини Л'ки, Јагодина...

Купувате за 11376ден. 5688ден.
-50%
Валидност 27.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1738 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

Велигден вo Банско на база All inclusive

Тридневен и четиридневен пакет на база All inclusive во Апартмански Комплекс Каза Карина, Банско

Купувате за 10428ден. 5214ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1959.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок, вечера и празничен Великденски ручек во Бутик СПА Хотел...

Купувате за 11755ден. 5878ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 2285.63 - 2291 ден/ човек
Местоположба Каваци
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден вo Созопол, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со поjадок, ручек и вечера во Апартмански комплекс South Pearl...

Купувате за 9164ден. 4582ден.
-50%
Валидност 09.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1611.6 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Last minute одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + бонус СПА процедура во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 6446ден. 3223ден.
-50%
Валидност 27.04 - 03.05
Цена на човек/ден 1548.4 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 18.03 - 09.05
Цена на човек/ден 695.2 - 979.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Калис, Банскo

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 905.97 - 932.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден на Пирин планина

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Друм, Добриниште -...

Купувате за 3729ден. 1864ден.
-50%
Валидност 27.04 - 03.05
Цена на човек/ден 1501 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Луковит, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, ручек + СПА во Хотел Дипломат Парк - град Луковит, Бугарија

Купувате за 6004ден. 3002ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1253.57 - 1311.4 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Купувате за 10491ден. 5246ден.
-50%
Валидност 28.04 - 25.05
Цена на човек/ден 1366.7 - 1348.06 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
24 купени

Велигден во Родопите, Бугарија

50% попуст на тридневни и четиридневни пакети со појадок и вечера + празнична Велигденска вечера...

Купувате за 8090ден. 4045ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1832.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Банско, Бугарија

50% попуст на тридневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 10997ден. 5498ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1975 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград Бугарија

Четиридневен празничен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотел Селект****,...

Купувате за 31600ден. 15800ден.
-50%
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1948.77 - 1856.5 ден/ човек
Местоположба с.Огняново
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Огњаново

Тридневен и четиридневен пакет со појадок + празничен Велигденски ручек + СПА во хотел Огњаново...

Купувате за 11692ден. 5846ден.
1