Ски Одмор

-50% СКИ Одмор. Попусти на скијачки дестинации 2015

Валидност 02.01 - 30.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера во Куќа за гости Грбеви, Добриниште

Цена: 916ден.
-50%
Валидност 15.11 - 30.03
Цена на човек/ден 944.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери64 купени
64 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1890ден. 945ден.
Валидност 15.12 - 01.02
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Зимски одмор во Добриниште

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Цена: 2560ден.
Валидност 25.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Last minute одмор во Пампорово

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 2781ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5365.05 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 21461ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
12 купени

All inclusive на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1548ден.
-50%
Валидност 20.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери84 купени
84 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери80 купени
80 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 1137.6 - 1179.63 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на тридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 16.10 - 01.12
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 905.97 - 1221.97 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
25 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на тридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Купувате за 5435ден. 2718ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 1137.6 - 1179.63 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1137.6 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Ноември во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 22.12 - 27.01
Цена на човек/ден 948 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери239 купени
239 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 7584ден. 3792ден.
-50%
Валидност 15.11 - 30.03
Цена на човек/ден 944.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1890ден. 945ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5049.68 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 20199ден.
-50%
Валидност 06.09 - 30.10
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери252 купени
252 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-50%
Валидност 22.12 - 27.01
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери310 купени
310 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 10618ден. 5309ден.
-50%
Валидност 22.12 - 27.01
Цена на човек/ден 1264 - 1343 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери83 купени
83 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 10112ден. 5056ден.
-50%
Валидност 24.09 - 01.11
Цена на човек/ден 600.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со домашно приготвени појадок и вечера во Кадева Куќа Пажоко, Банско - Бугарија

Купувате за 1201ден. 600ден.
-50%
Валидност 23.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1137.6 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Октомври во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 18.09 - 01.11
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 20.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
17 купени

All inclusive на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 20.10 - 01.12
Цена на човек/ден 916.4 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 03.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
22 купени

All inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All inclusive во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 09.09 - 05.10
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

All inclusive на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 26.07 - 30.09
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери72 купени
72 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 30.06 - 15.09
Цена на човек/ден 472.42 - 429.13 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
14 купени

Летна релаксација во Пампорово

Двоневен, тридневен и петдневен пакет во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 1890ден. 945ден.
-50%
Валидност 15.07 - 11.09
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери501 купени
501 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 27.08 - 01.10
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
28 купени

Релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 31.08 - 06.09
Цена на човек/ден 1106 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Релаксација во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 30.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери248 купени
248 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен делничен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-50%
Валидност 30.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери97 купени
97 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 31.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1137.6 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 30.06 - 31.07
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери30 купени
30 купени

All Inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 06.07 - 31.07
Цена на човек/ден 679.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско - Бугарија

Купувате за 1359ден. 679ден.
-50%
Валидност 27.06 - 15.07
Цена на човек/ден 1453.6 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
4 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 24.06 - 31.07
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско - Бугарија

Купувате за 1454ден. 727ден.
-50%
Валидност 22.06 - 11.09
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 16.06 - 11.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери301 купени
301 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive light + користење на СПА услуги во...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 02.05 - 01.07
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
16 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 17.05 - 26.05
Цена на човек/ден 1327.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

24 мај во Банско, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет на база Аll Inclusive во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 5309ден. 2654ден.
-50%
Валидност 31.03 - 30.06
Цена на човек/ден 916.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери30 купени
30 купени

All Inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, со појадок и вечера или на база All Inclusive + користење на СПА...

Купувате за 1833ден. 916ден.
-56%
Валидност 30.04 - 08.05
Цена на човек/ден 916.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Првомајски празници на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 28.04 - 24.05
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Првомајски и Велигденски празници во Пампорово

Тридневен пакет со појадок,вечера и празничен Велигденски ручек + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица,...

Купувате за 7394ден. 3697ден.
-50%
Валидност 10.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-56%
Валидност 23.03 - 28.04
Цена на човек/ден 916.4 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери309 купени
309 купени

Одмор на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 10.04 - 28.04
Цена на човек/ден 624.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 04.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Банско на база All inclusive

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 07.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 13.03 - 24.04
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери27 купени
27 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 16.03 - 28.04
Цена на човек/ден 774.2 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Каса...

Купувате за 1548ден. 774ден.
-50%
Валидност 10.03 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 368.46 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 22.03 - 28.04
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 22.03 - 28.04
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Грбеви, Добриниште

Купувате за 1706ден. 853ден.
-50%
Валидност 21.03 - 28.04
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во Хотел Скабрин, Банско

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 27.04 - 03.05
Цена на човек/ден 1548.4 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 16.03 - 10.04
Цена на човек/ден 948 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
11 купени

Одмор и релаксација во Банско

Еднодневен пакет со појдок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Риверсајд

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 31.03 - 10.04
Цена на човек/ден 608.3 - 995.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери7 купени
7 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4866ден. 2433ден.
-50%
Валидност 16.03 - 10.04
Цена на човек/ден 948 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово -...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 31.03 - 10.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 23.02 - 10.05
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
2 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 23.02 - 10.05
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 15.02 - 10.04
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Одмор во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Кадева Куќа Пажоко, Банско - Бугарија

Купувате за 1770ден. 885ден.
-50%
Валидност 14.03 - 14.04
Цена на човек/ден 932.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
36 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 14.03 - 14.04
Цена на човек/ден 1121.8 - 1153.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 8974ден. 4487ден.
-50%
Валидност 06.03 - 01.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
21 купени

Oдмор во Пампорово, Бугарија

Пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Extreme****, Пампорово

Купувате за 10112ден. 5056ден.
-50%
Валидност 07.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
28 купени

Зимување во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење на СПА услуги...

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 01.03 - 31.03
Цена на човек/ден 2338.4 - 2117.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор во Март во Банско, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА и масажи во Гранд Ројал Апартман Комплекс

Купувате за 9354ден. 4677ден.
-50%
Валидност 13.03 - 31.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери54 купени
54 купени

Last minute Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 1517ден. 758ден.
-50%
Валидност 15.03 - 31.03
Цена на човек/ден 695.2 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Добриниште

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 15.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
21 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери519 купени
519 купени

Одмор во снежниот Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
25 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

50% попуст за еднодневен пакет со појадок и вечера преку целата зимска сезона во Хотел Бреза***,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери96 купени
96 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 20.12 - 31.03
Цена на човек/ден 616.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери33 купени
33 купени

Одмор во Банско, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок во Хотел Икономов СПА, Банско

Купувате за 1232ден. 616ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во ресторан Балкан со оркестар во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1200.8 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2402ден. 1201ден.
-50%
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 790 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 09.03 - 31.03
Цена на човек/ден 979.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 3918ден. 1959ден.
-50%
Валидност 10.03 - 31.03
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман во Комплекс Пирин Плејс, Банско

Купувате за 1264ден. 632ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1790.46 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери25 купени
25 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Зимување во планината со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец -...

Купувате за 6067ден. 3034ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa во ресторан Балкан со оркестар во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 06.03 - 26.03
Цена на човек/ден 1896 - 2370 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери32 купени
32 купени

All Inclusive во март во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Хотел Green Wood & Spa,...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 31.03 - 15.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 11.03 - 25.03
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Дводневни и тридневни пакети со појадок вo Комплекс Замокот 2, Пампорово

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-56%
Валидност 15.03 - 31.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери57 купени
57 купени

Last minute одмор на Пирин планина

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 31.03 - 30.06
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

All Inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 05.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери72 купени
72 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Грбеви,...

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 07.01 - 31.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери31 купени
31 купени

Одмор во снежниот от Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 18.01 - 30.03
Цена на човек/ден 790 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
16 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во Хотел Скабрин, Банско

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 18.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Скабрин, Банско

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 31.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1422 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 25.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери362 купени
362 купени

Одмор и релаксација во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Риверсајд

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 27.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор и релаксација во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење на СПА услуги...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + еднодневна лифт карта за ски зона Добриниште...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 07.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери54 купени
54 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 05.03 - 30.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 24.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери51 купени
51 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери647 купени
647 купени

Зима на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 24.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Зимски одмор во Добриниште

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 09.03 - 24.04
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 08.03 - 31.03
Цена на човек/ден 790 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 11.02 - 31.03
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во таверна Френдс во студио или апартман во Комплекс Пирин...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 08.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери34 купени
34 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 2686ден. 1343ден.
-50%
Валидност 07.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Март во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 01.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 21.02 - 03.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
7 купени

Last minute одмор во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен,...

Купувате за 4930ден. 2465ден.
-50%
Валидност 01.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1074.4 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери71 купени
71 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Шато Вапцаров

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 10.02 - 29.02
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Одмор во Февруари во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 28.02 - 02.03
Цена на човек/ден 3207.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Пампорово, Бугарија

Tридневен пакет за двајца со појадок, вечера и лифт карта + СПА услуги во Хотел Extreme****,...

Купувате за 38489ден. 19244ден.
-50%
Валидност 07.02 - 02.03
Цена на човек/ден 1121.8 - 1216.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Ски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 2244ден. 1122ден.
-50%
Валидност 08.02 - 29.02
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Скијање и релаксација во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок во февруари во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 1706ден. 853ден.
-50%
Валидност 17.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1611.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 3223ден. 1612ден.
-50%
Валидност 08.02 - 11.03
Цена на човек/ден 1169.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери79 купени
79 купени

Одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 05.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 05.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1453.6 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери20 купени
20 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 04.02 - 29.02
Цена на човек/ден 758.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери40 купени
40 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + опрема за скијање во Златева куќа, Банско -...

Купувате за 1517ден. 758ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман + лифт карта за ски зона Добриниште во...

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 01.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
33 купени

Зимување во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Кадева Куќа Пажоко, Банско - Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 20.01 - 15.02
Цена на човек/ден 867.42 - 710.37 ден/ човек
Местоположба Габрово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Узана, Габрово - Бугарија

Делнични пакети со појадок и вечера + Сауна во Хотел Импулс, Узана

Купувате за 3470ден. 1735ден.
-50%
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
12 купени

Свети Валентин на Пирин планина

Дводневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 4803ден. 2402ден.
-50%
Валидност 01.12 - 29.02
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери97 купени
97 купени

Зимување во Пирин планина, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + еднодневна лифт карта за ски зона Добриниште...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери39 купени
39 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман во Комплекс Пирин Плејс, Банско

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 06.02 - 11.02
Цена на човек/ден 1106 - 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Last minute Одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 12.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

14 февруари во Банско, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 6889ден. 3444ден.
-50%
Валидност 10.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери263 купени
263 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 2686ден. 1343ден.
-50%
Валидност 04.01 - 15.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери144 купени
144 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Златева...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 04.01 - 15.03
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери84 купени
84 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + опрема за скијање во Златева куќа, Банско -...

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1248.2 - 1004.88 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери30 купени
30 купени

Зима во планината

Од 50% до 60% попуст на дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и користење на СПА...

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1722.2 - 1605.28 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери57 купени
57 купени

Зима во планината

Од 50% до 60% попуст на дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок, вечера и користење на...

Купувате за 6889ден. 3444ден.
-50%
Валидност 12.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1967.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Свети Валентин во Банско, Бугарија

Дводневен празничен пакет со појадок и вечера + масажи и СПА во Хотел Риверсајд

Купувате за 7868ден. 3934ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери153 купени
153 купени

Зимување во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење на СПА услуги...

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери414 купени
414 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 14.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во јануари во Банско

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA,...

Купувате за 6194ден. 3097ден.
-50%
Валидност 07.02 - 29.02
Цена на човек/ден 1106 - 992.87 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Скијање и релаксација во Пампорово

Пакети со појадок и вечера во февруари во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 07.01 - 06.02
Цена на човек/ден 1548.4 - 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 9290ден. 4645ден.
-50%
Валидност 07.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 - 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери39 купени
39 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Кадева Куќа Пажоко,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 06.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1042.8 - 1106 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Ски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 13.01 - 28.01
Цена на човек/ден 948 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери73 купени
73 купени

Цела зима скијање и релаксација во Пампорово

Пакети со појадок и вечера преку целата зимска сезона во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 - 1848.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Јануари во Боровец, Бугарија

Пакети за двајца со појадок или појадок и вечера во јануари во Хотел Ројал***, Боровец

Купувате за 17064ден. 8532ден.
-50%
Валидност 05.12 - 23.01
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
24 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 03.01 - 23.01
Цена на човек/ден 750.5 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимска идила во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет вo студио или апартman вo Комплекс Замокот 2, Пампорово

Купувате за 1501ден. 751ден.
-50%
Валидност 09.01 - 21.01
Цена на човек/ден 1738 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Last minute одмор во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел...

Купувате за 13904ден. 6952ден.
-50%
Валидност 04.01 - 24.01
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Јануари на планина во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зима во планината

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и лифт карта за ски зона Добриниште во Комплекс Пирин...

Купувате за 3350ден. 1675ден.
-53%
Валидност 17.12 - 31.01
Цена на човек/ден 709.42 - 710.37 ден/ човек
Местоположба Габрово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор во Узана, Габрово - Бугарија

Пакети со појадоки вечера + користење на сауна во Хотел Импулс, Узана

Купувате за 3034ден. 1419ден.
-50%
Валидност 12.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1832.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери78 купени
78 купени

Зимување во Банско, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 3666ден. 1833ден.