0 коментари

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Рила, Дупница

Хотелски комплекс "Рила" во Дупница е на девет спрата и располага со:

58 двокреветни соби
9 единечни соби
4 апартмани

Секоја соба е со сопствен санитарен јазол, клима, кабелска телевизија со 60 канали, телефон, рум-сервис, минибар, бесплатен безжичен интернет. Сместувачката база за оваа категорија простории е од 116 основни кревети со можност за 54 дополнителни легла.

Највисоката планина на Балканскиот Полуостров е сместена во југозападниот дел на Бугарија. Името Рила е словенско и потекнува од Рула - водна планина. Тоа совршено одговара на природата на планината. Во неа има повеќе од 150 езера, од кои потекнуваат многу реки и потоци, меѓу кои и реката Џерман, на двата брега на која е изграден градот Дупница.

КоментариВашиот коментар: