0 коментари

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок + користење на минерален базен во Хотелски Апартмани Панорама

Одмор и релаксација во СПА центарот  на Балканскиот полуостров - Нашите гости можат да одморат  и релаксираат во новоотворениот ресторан, кафе-аперитив "Панорама", каде што ќе уживаат во секогаш свежи и вкусно приготвени јадења. За да придонесеме уште кон вашиот одмор сите наши гости уживаат попуст од цените во локалот. Повелете кај нас за еден навистина незаборавен одмор во срцето на Родопските Планини. Ве очекуваме!

КоментариВашиот коментар: