0 коментари

Еднодневен пакет со појадок и вечера + базен, џакузи и парна бања во Комплекс Вила Амброзија, Черноморец

Комплексот располага со голем надворешен базен, сала за исхрана со 50 места и бар покрај базенот.
На располагање на гостите има добро опремена Wellness зона и физиотерапија, вклучувајќи:

Финска сауна
Терапевтски масажи
Бисерна када
Електрогалванична када
Физикална терапија, вклучувајќи: електро и ултра звук, магнетна и криотерапија, светолечение и Д`Арсонвал, кинезитерапија и рачна терапија.
Процедурите се вршат под медицински надзор.

На располагање на гостите е и Медицински центар со кабинети по кардиологија, интерна медицина, педијатрија, хирургија и акушерство и гинекологија.
Нашата мисија е да Ви обезбедиме одмор и брзо враќање во условите на домашен комфор и професионални медицинска нега.

КоментариВашиот коментар: