0 коментари

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Ројал Парк****, Елените

Времињата се менуваат, но нашата посветеност кон усовршување на туристичкиот бизнис останува константна. Индивидуалната услуга во комбинација со автентичната и елегантна атмосфера од највисок квалитет, е заштитен знак на хотелите на Викторија груп и наш приоритет. Оваа јасна визија ни овозможува да работиме заедно поефикасно како компанија и како партнер.

Хотел Роjaл Парк комбинира уникатна архитектура, луксуз и елегантност. Високо квалификуван персонал се грижи за нашите гости 24 часа, за да им осигури незаборавен одмор и пријатни емоции. Хотелот работи на систем "All inclusive".

КоментариВашиот коментар: